23 Aralık 2020 Çarşamba

2020'de Deneyip Sevmediğim Ürünler

 2020 favorilerinden sonra 1 Ürün 3 Yorum köşemizde sıra sevmediklerimize geldi. Kimini kendi aldığımız, kimi alışveriş hediyesi ya da pr gönderisi olan ürünlerden sevmediklerimizi yazdık bu hafta. 

Buralı Olmayanlar Lokali

19 Aralık 2020 Cumartesi

Avon Care Lavantalı Ve Avokadolu Vücut Losyonu

 Avon Care vücut losyonlarını yıllardır severek kullanıyorum. Bugün iki farklı serinin dört ürününü anlatacağım; lavantalı Overnight serisi ve avokadolu Replenishing serisi. Lavantalı seriyi yeğenlerim, avokadolu losyonu da ben kullandım. Bu yazı hem çok ürün hem de çok yorum yazısı oldu bugün.

Avon

16 Aralık 2020 Çarşamba

2020 Makyaj Favorilerim

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşesinde 2020 favoriler sepetimizde makyaj malzemeleri var. Biraz kalabalık bir liste yapmışım farkında olmadan.

9 Aralık 2020 Çarşamba

2020 Cilt Bakım Ürünü Favorilerim

Buralı Olmayanlar Lokali

2020 favorilerinde bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde cilt bakım ürünlerini anlatacağız. Favoriler sepetime bakalım hangi ürünleri attım, hemen anlatmaya başlıyorum.

7 Aralık 2020 Pazartesi

Foreo Luna Mini 2 Yüz Temizleme Cihazı

Şeker gibi renkleriyle son zamanlarda sık görmeye başladığınız bir yüz temizleme cihazı; FOREO LUNA mini 2 bugün blog konuğum. Her cilt tipine uygun olan FOREO LUNA mini 2 avuç içine sığan boyutuyla pratik bir cihaz.

Foreo Luna mini 2

2 Aralık 2020 Çarşamba

2020 Saç Bakım Favorilerim

 


1 Ürün 3 Yorum köşemizde aralık ayı boyunca 2020 favorilerimizi anlatacağız. İlk seçtiğimiz konu saç bakım ürünlerimiz oldu. 

30 Kasım 2020 Pazartesi

Avon Magix Yağlı Görünümü Kontrol Eden Makyaj Bazı

Makyaj yapınca cildinizin parlamasını istemeyenlere bir önerim var bugün. Yağlı görünümünü ve parlamayı kontrol eden Avon Magix Shine & Oil Control makyaj bazını anlatacağım bugün size.

26 Kasım 2020 Perşembe

24 Kasım 2020 Salı

Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi

Bu hafta size iki göz kremi anlatacağım. İlk anlatacağım göz kremi Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi

18 Kasım 2020 Çarşamba

Farmasi'den Önerilerim


Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde sevilen markalarımızdan olan Farmasi'den sevdiğimiz ürünleri anlatacağız. Daha önce kullanıp memnun kaldığım, hali hazırda kullanmaya devam ettiğim birkaç Farmasi önerim olacak. 

11 Kasım 2020 Çarşamba

Avon Power Stay Ruj ve Urban Fondöten

Bu hafta 1 ürün 3 Yorum Köşemizde Avon Kasım katoloğunun öne çıkan ürünlerinden Power Stay Ruj, Urban Fondöten ve Glimmerstick'in yeni renginden bahsedeceğiz. 

Avon

6 Kasım 2020 Cuma

Renkli Nemlendiriciler, BB ve CC Kremler

Yıllar önce ilk makyaj yapmaya başladığım zamanlarda ten ürünü olarak sadece fondötenler ve pudralar vardı. Çok fazla alternatif olmadığı için renkli nemlendiciler çıktığında çok mutlu olmuştum. İnce dokulu yapıları ve hafif kapatıcılıklarıyla fondötene göre daha doğal durduğu için renkli nemlendiricileri tercih ediyordum ben de. İlk renkli nemlendiricim de Nivea'nın ürünüydü. Yıllar içinde alternatifler öyle çoğaldı ki bu sefer de kafamız karıştı. En iyisi hangisiydi; BB kremler mi, yoksa CC'ler mi,DD'ler mi? Bir ara EE kremler göründü derken bunca seçenek içinde karar vermek zorlaştı. Biz de bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde renkli nemlendiricilerden, BB ve CC'lerden biraz bahsedelim istedik.

Buraliolmayan

28 Ekim 2020 Çarşamba

Voonka Multi Collagen Powder Yorumlarım

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Kolajeni inceleyeceğiz. Son zamanlarda hepimizin ilgisini çeken takviyelerden ve içeriklerden biri olan kolajen tiplerini, kullanımını ve ne işe yaradığını uzun uzun anlatalım istedik.

Kolajen

21 Ekim 2020 Çarşamba

Limonian Marinecos Kolajenli Soothing Maske


Buralı Olmayanlar Lokali

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Limonian'dan gelen Marinecos Marines Pure Collogen Maskeleri anlatacağız. İrem yoğun nemlendirici Moisturizing maskeyi, Nilgün kırışıklık karşıtı Anti-Wrinkle maskeyi anlatacak, ben de dinlendirici ve yatıştırıcı Soothing maskeyi anlatacağım.

16 Ekim 2020 Cuma

Mevsim Geçişi İçin Minimal Rutinim

Kimimiz için mevsim geçişleri romantik anlardır. Sararan yapraklar, yağmur havası, kahve- kitap romantikliği… İyi güzel de ciltlerimiz mevsim geçişlerini pek sevmiyor. Bir de benim gibi hassas ve alerjik bir cilde sahipseniz pek keyifli geçemeyebilir bu süreç. Mevsim geçişlerinde isyan eden cildimi yatıştırmak için neler yapıyorum ve bir süredir kullandığım Foreo Luna mini 2'den biraz bahsetmek istedim. 

Foreo Luna Mini2

14 Ekim 2020 Çarşamba

Avon Metalik Likit Göz Farı ve 2'si Bir Arada Dudak Ve Yanak İçin Cushion Cloud



Metalik Likit Far ve 2'si bir arada dudak ve yanak için Cushion Cloud Avon'un iki yeni ürünü. Avon yeni ürünler konusunda hiç hız kesmiyor. Biz de bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde bu iki yeni ürünü anlatacağız.

9 Ekim 2020 Cuma

Bitenler - 22

Bu yıl ürün bitirme konusunda becerikli çıktım. Kendimi bu konuda tebrik ediyorum ve yılın üçüncü bitenler yazısında hemen başlıyorum.

7 Ekim 2020 Çarşamba

Neutrogena Soothing Clear Zerdeçallı Seri

Zerdeçal antioksidan özelliğiyle evden eksik etmediğim bir baharat. Bu baharatı bir cilt bakım ürününde düşünemezken Neutrogena ana içeriği zerdeçal olan yeni bir seri çıkarttı. Biz de #cildinegöreseç ekibi olarak bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde bu yeni seriyi, Neutrogena Soothing Clear serisini yazdık.

 

2 Ekim 2020 Cuma

Avon TTA Eternal ve Attraction Addicted Jel Parfümler

Her geçen gün Avon parfüm konusunda kendini aşıyor ve bizi şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay ilk jel parfümünü satışa çıkardı Avon. Biz de bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 ürün 3 Yorum köşemizde Avon'un yeni jel parfümleri TTA Eternal ve Attraction Addicted Jel Parfümleri anlatalım istedik.

28 Eylül 2020 Pazartesi

Avon True Nutra Effects Vitaminli Krem

Biz bloggerların bazen çok fazla ürünü olabiliyor. Ve o ürünlerin hepsini kullanma şansımız da olamıyor. Bazısı cildimize uygun olmuyor, bazısından elimizde fazlasıyla olabiliyor. Ben de elimdeki bu fazla ürünleri satış sitelerinde satmak yerine yeğenlerim ve arkadaşlarımla paylaşıyorum.
Son dönem paylaştığım bir iki ürünle ilgili arkadaşlarım bana ürünle ilgili yorum yapınca neden bu yorumları blogda da yazmıyorum diye düşündüm ve blogda böyle bir köşe yapmaya karar verdim. Arada sırada blogumda yeğenlerimin ve de arkadaşlarımın denediği ürünleri de yazacağım bundan sonra. Umarım bu yeni durum ilginizi çeker..

23 Eylül 2020 Çarşamba

Omega Skin Laboratories Squalene Cleanser Gel

Bugün #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde yeni markalarımızdan olan Omega Skin Laboratories'in yüz yıkama jellerinden bahsedeceğiz. İrem yağlı ve karma ciltler için Glycolic Cleancer jeli; ben ve Nilgün de hassas ve kuru ciltler için Squalene Cleanser jeli anlatacağız.


17 Eylül 2020 Perşembe

Osaque Silk Body Vücut Peelingi

Bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Limonian'da satılan Osaque Silk Body Vücut Peelingini anlatacağız. Vücut Bakım Rutimizi anlattığımız yazımızda bu peelingten kısaca bahsetmiştim. Daha ayrıntılı bir yazısı da olmalı bu peelingin diyerek hemen anlatmaya başlıyorum.


9 Eylül 2020 Çarşamba

Avon Loaded Lip Lacquer

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde #cildinegöreseç ekibi olarak Avon'un yeni likit rujları Loaded Lip Lacquer rujları inceleyeceğiz.



2 Eylül 2020 Çarşamba

Herbaderm Hyaluronik 3D Multimoleküler Serum

Kısa bir moladan sonra #cildinegörseç ekibi olarak yeni sezona yeniliklerle hazırız. 1 ürün 3 Yorum köşemizi yeni sezonda iki yeni hesapla instagrama da taşıdık. Bizi yeni hesaplarımızdan da takip edip, tüm içeriklerimize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yeni hesaplarımızın linklerini yazının sonuna ekleyeceğim.
Mevsim yavaş yavaş dönerken cildimizi de mevsim geçişine hazırlamak lazım diyerek yepyeni cilt bakım ürünlerinden bahsedelim istedik bugün sizlere. Yerli markalarımızdan Herbaderm geçtiğimiz yıl Süperserum serisini çıkartmıştı. Her cilde, her ihtiyaca uygun bu serumlardan Hyaluronik 3D Multimoleküler Serumu ben ve İrem, Bio Hydration Hemi-Squalane Serumu da Nilgün anlatacak.


24 Ağustos 2020 Pazartesi

Bionnex Güneş Kremleri

Bugün Bionnex markasının iki ayrı güneş kreminden bahsedeceğim.
Bionnex ürünlerinde İsveç endemik bitkilerini kullanan dermokozmetik bir marka. Hassas ciltler için olan serisini çok severek kullanmıştım. Hem içerik olarak hem etki olarak ürünleri gerçekten başarılı Bionex'in.

14 Ağustos 2020 Cuma

Farmasi Makyaj Bazları

Farmasi'nin en meşhur bazları VFX Pro Primer'ların matlaştırıcı ve strobe versiyonlarını yazan, anlatan çok kişi oldu ama bir de ben anlatayım bugün sizlere.

5 Ağustos 2020 Çarşamba

M.Asam Collogen Boost Yüz Maskesi

Bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 ürün 3 yorum köşemizde M.Asam Collogen Boost Yüz Maskesini anlatacağız. Bizim gibi cilt bakımında maske yapmayı seviyorsanız bu haftanın konusu tam size göre.


28 Temmuz 2020 Salı

El Ve Tırnak Bakım Rutinim

#cildinegöreseç ekibi olarak oje sürmeyi çok seviyoruz. Ve tabi ki tırnak bakımını da ihmal etmiyoruz. Bu haftanın 1 ürün 3 yorum köşesinde tırnak bakım rutinimizi yazalım dedik.


22 Temmuz 2020 Çarşamba

Vücut Bakım Rutinim

#cildinegöreseç ekibi olarak bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde vücut bakımımızı anlatacağız. Benim vücut bakım rutinim oldukça basit aşamalardan oluşuyor. Bazen uzun uzun bakım yaparken bazen sadece basit bir duşla geçiştirebiliyorum vücut bakımımı.

15 Temmuz 2020 Çarşamba

Avon Jelly Sheer Dudak ve Yanak Renklendiricisi ve Jelly Göz Farı

Avon'un yeni koleksiyonu Jelly tam yazlık bir seri olmuş. Bu yeni koleksiyonda aydınlatıcı, dudak ve yanak renklendirici, renkli dudak balmı ve göz farı bulunuyor. Biz de #cildinegöreseç ekibi olarak bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde bu yeni ürünlerden Jelly Sheer Dudak ve Yanak Renklendiricisi ve Jelly Göz Farını incelemek istedik.

10 Temmuz 2020 Cuma

Avon TTA First Date Of Turkish Rose

Avon ünlü parfümör ve burunlarla ortak çalışmalar sonucu çıkarttığı son koleksiyonlarla daha niş, daha elegant parfümler yaratmaya başladı. Avon'un meşhur parfüm serisi Today, Tomarrow ve Always yani TTA'nın yeni koleksiyonu Elixirs Of Love  3 yeni parfümle bizlerin beğenisine sunuldu.
Bu yeni koleksiyonun First Date Of Turkish Rose parfümünü #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde incelemek istedik.


8 Temmuz 2020 Çarşamba

Cilt Bakım Rutinim

Hepimizin kendimize özel bir cilt bakım rutini mutlaka vardır. Bu hafta 3 Ürün 1 Yorum köşemizde #cildinegöreseç ekibi olarak rutinimizi yazalım dedik. Cilt bakım rutini günlük, haftalık hatta mevsimlik olabilir.


2 Temmuz 2020 Perşembe

Favori Makyaj Fırçalarım

Hepimiz makyaj yapmayı seviyoruz. Makyaj yaparken en büyük yardımcılarımız da makyaj fırçalarımız. Biz de bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde favori makyaj fırçalarımızı anlatalım istedik.


27 Haziran 2020 Cumartesi

Avon Natura Pro Sarımsak ve Kekikli Şampuan ve Saç Bakım Yağı

Avon'un birkaç ay önce çıkarttığı doğal ürünlerden oluşan Natura Pro koleksiyonu epeydir ilgimi çekiyor. Sarımsak ve Kekikli şampuanı pr kutusundan çıkmıştı. Ben de 2 al 1 öde kampanyasından aynı serinin saç bakım yağını almıştım birlikte kullanmak için. Bugün kısaca size bu ürünlerin etkilerinden bahsedeceğim.


24 Haziran 2020 Çarşamba

Nedir Bu Açık Süt Modası?

Erken uyumayı deniyorum bir süredir. E tabi vücut alışmış geç saate, hemen uyum sağlayamadı. Ben de bu yüzden tıpkı çocukluğumdaki gibi ballı süt içmeye başladım. Normalde çok fazla süt içme alışkanlığım yoktu. Halbuki severim de. Neyse işte her akşam süt içmeye başlayınca haliyle markette de alışveriş sepetime daha fazla süt eklemeye başladım.



Favori Flormar Ürünlerim

Bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde sevdiğimiz Flormar ürünlerinden bahsedeceğiz. Nilgün'ün favorilerini okumak için  buraya ,  İrem'in favorilerini okumak için de buraya tıklayabilirsiniz.
Ben de hızlıca anlatmaya başlayayım sevdiğim Flormar ürünlerini.


17 Haziran 2020 Çarşamba

Yazlık Parfüm Önerileri

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde #cildinegöreseç ekibi olarak sevdiğimiz yazlık parfümlerden bahsedeceğiz. Ben 3 parfüm seçtim yaz için.


15 Haziran 2020 Pazartesi

Oriflame Purifying (Arındırıcı) ve Radiance (Aydınlatıcı) Booster

Cilt bakımda serumlar, ampuller derken şimdi de boosterlarla tanıştık. Bu ürünlerin arasındaki fark yoğunlukları ve cilde etki hızı denilebilir. Bu yazımda aralarındaki farkları anlatmıştım.
Bugün de sizlere 2 farklı booster serumdan bahsedeceğim.Oriflame Purifying (Arındırıcı) ve Radiance (Aydınlatıcı) Boosterlar bakalım nasıllarmış?


10 Haziran 2020 Çarşamba

La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid Spf 50 Güneş Kremi

Bu hafta havalar da iyice ısınmışken #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde güneş kremi anlatalım dedik. Hafif yapısıyla göz çevresinde bile rahatlıkla kullanılabilen La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid Spf 50 Güneş Kremini yorumlayacağız.



5 Haziran 2020 Cuma

Bitenler - 21

Yılın ikinci bitenleri yazısına hemen başlayayım çünkü epey uzun bir yazı olacak. Karantina döneminde dolaplar, çekmeceler temizlenirken yarım kalan ürünler, unutulan maskeler, testerlar derken tam bir temizlik oldu bu bitenler.


Bolca maske, şampuan, duş jeli, cilt bakım ürünü bitti son 2 ayda. Karantinada can sıkıntısını bakım yaparak atlatmaya çalıştık hepimiz. Stok eritme konusunda da güzel oldu bence bu süreç ama umarım bir daha böyle bir durum yaşamayız.

3 Haziran 2020 Çarşamba

Makyaj Çantamın Değişmezleri

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde makyaj çantalarımızı karıştıracağız. Bakalım neler varmış makyaj çantalarımızda?


27 Mayıs 2020 Çarşamba

Favori Üç Maskaram

Geçen hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde favori rujlarımızı yazmıştık. Bu hafta da maskaralarımızı anlatacağız. Göz makyajının en önemli tamamlayıcısı olan maskaralardan sevdiklerimiz nelermiş, hep beraber inceleyelim.


23 Mayıs 2020 Cumartesi

Favori Üç Rujum

Bugün 1 Ürün 3 Yorum köşemizde 3 favori rujumuzu yazdık. Bana en sevdiğim makyaj malzemesi hangisi diye sorulsa cevabım ruj olur. Buna rağmen geçtiğimiz yıldan beri minimalleşmeye giderek kullanmadığım rujlarımı yeğenlerim başta olmak üzere sevdiklerime hediye ettim. İş kozmetiğe gelince kimseye vermeye kıyamayan benim için büyük bir gelişmeydi bu minimalleşme süreci.


20 Mayıs 2020 Çarşamba

Avon Kenevir Yağlı El Ve Vücut Balmı

Avon son aylarda doğal içerikler konusunda bizleri heyecanlandıran yenilikler yaptı. Yapmaya da devam ediyor. Biz de #cildinegöreseç ekibi olarak bu yeniliklerden uzak kalmayarak Avon'un yeni ürünlerinden Kenevir Yağlı El ve Vücut Balmını inceledik.


18 Mayıs 2020 Pazartesi

Serum, Ampul, Booster ve Essence Nedir?

Hepimizin kendimize göre bir cilt bakım rutini var. Benim temel adımlarımı temizlik + tonik + serum ve nemlendirici diye sayabilirim. Kore ürünleriyle birlikte Koreli'lerin çok aşamalı bakım rutinlerini de denemeye başladık. Temizlik + tonik + essence + serum ya da ampul + nemlendirici; belki içine birkaç damla booster diye çok aşamalı bakımları da sevdik. Bu çok aşamalı bakım rutiniyle beraber yeni ürünlerle de tanıştık. Özellikle yoğun bakım için kullanılan Serum, Ampul, Booster ve Essence nedir, aralarında nasıl farklar vardır biraz onları anlatacağım bugün sizlere.


15 Mayıs 2020 Cuma

Avon Artistique Magnolia En Fleurs Parfüm

#cildinegöreseç ekibi olarak bu haftanın ikinci 1 Ürün 3 Yorum yazısı Avon'un yeni serisi Artistique parfümlerinden Manolya En Fleurs oldu. Avon parfüm konusunda zaten başarılı bir markaydı, bu yeni parfümlerle de çıtayı biraz daha yükseltmiş sanki.


13 Mayıs 2020 Çarşamba

Limonian Petitfee Boyun ve Dekolte Maskesiyle Carcare 3 Aşamalı Yüz Maskesi

Geçtiğimiz ay Limonian bizlere maske setleri yollamıştı. Tepeden tırnağa bakım için düşünülmüş bu setlerin içinde saç maskesinden ayak maskesine kadar tüm ihtiyacımıza yönelik olarak hazırlamış Limonian. Yoğun nem, leke, kolojen desteği için çeşitli seçenekler de sunmuş Limonian bu setleri hazırlarken. Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde bu setlerdeki maskelerden yüz ve boyun için olan maskeyi anlatacağız sizlere.




6 Mayıs 2020 Çarşamba

Loccitane Overnight Reset Serum

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Loccitane Overnight Reset Serumu anlatacağız sizlere. Baştan uyarayım, bu yazımda objektif olamayabilirim :)
Loccitane Overnight Reset Serumun kuru ve hassas ciltlerdeki etkisini Nilgün, yağlıya dönük karma ciltlerdeki etkisini  İrem yazdı.


29 Nisan 2020 Çarşamba

Limonian Petitfee Altın ve EGF Özlü Göz Maskesi

Bu senenin trendi kesinlikle maskeler oldu. Özellikle de göz altı maskelerini kullanmayı hepimiz sevdik. Göz çevresinde oluşan sorunları yoğun içerikleriyle ortadan kaldırmayı hedefleyen tek kullanımlık maskeler düzenli kullanımda vaadlerini de gerçekleştiriyorlar. 
Benim kullanmayı en çok sevdiğim Kore markalarının göz altı maskeleri. 1 Ürün 3 Yorum köşemizin bu haftaki konusu işte bu göz altı maskeleri.

Limonian tarafından denememiz için gönderilen bu göz maskelerinden ben sizlere Petitfee Altın ve EGF Özlü Göz Maskesini anlatacağım.

Nilgün Misoli Collagen Hydrogel Göz Maskesini, İrem de Misoli Gold Hydrogel Göz Maskesini yazdı.


22 Nisan 2020 Çarşamba

Avon Mark Show Glow Aydınlatıcı

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Avon'un yeni ürünlerinden Mark Show Glow Aydınlatıcıyı yazdık. Show Glow Aydınlatıcıyı İrem'den okumak için audreyinsekerleri.blogspot.com Nilgün'den okumak için www.trendyandfriendly.com  linklerini tıklamınız yeterli.