2 Eylül 2020 Çarşamba

Herbaderm Hyaluronik 3D Multimoleküler Serum

Kısa bir moladan sonra #cildinegörseç ekibi olarak yeni sezona yeniliklerle hazırız. 1 ürün 3 Yorum köşemizi yeni sezonda iki yeni hesapla instagrama da taşıdık. Bizi yeni hesaplarımızdan da takip edip, tüm içeriklerimize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yeni hesaplarımızın linklerini yazının sonuna ekleyeceğim.
Mevsim yavaş yavaş dönerken cildimizi de mevsim geçişine hazırlamak lazım diyerek yepyeni cilt bakım ürünlerinden bahsedelim istedik bugün sizlere. Yerli markalarımızdan Herbaderm geçtiğimiz yıl Süperserum serisini çıkartmıştı. Her cilde, her ihtiyaca uygun bu serumlardan Hyaluronik 3D Multimoleküler Serumu ben ve İrem, Bio Hydration Hemi-Squalane Serumu da Nilgün anlatacak.




Hyaluronik asiti sanırım artık hepimiz yakından biliyoruz. Cilt bakımında hyaluronik asit nemi cilde hapseden yapısıyla önemli içeriklerin başında geliyor. Cildimiz için en önemli içeriklerden biri olan HA vücudumuzda bulunan yapı taşı proteinlerden biri. Vücudumuzda lifler, tendonlar, eklemler gibi bağlayıcı dokularda hatta göz içindeki sıvıda bile HA bulunuyor. Vücudumuzda yaklaşık 15 gr HA bulunuyormuş ama yaşla beraber ne yazık ki HA da azalmaya başlıyor. Bu yüzden de hem içten hem dıştan bu eksiği kapatmak gerekiyor vücut ve cilt sağlığımız için.


Ağırlığının bin katı su tutabilme özelliğine sahip olan hyaluronik asit cildin nem tutma kapasitesini de arttırdığı için zaman içerisinde ince kırışıklıkları açma ve cildi dolgunlaştırma özelliğine de sahip bir protein. Benim de en sevdiğim içeriklerden birisi olduğu için Herbaderm Hyaluronik 3D Multimoleküler Serum bana ulaşır ulaşmaz kullanmaya başladım. Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum Hyaluronik 3D Multimoleküler Serumu. Bu serumu ilk gördüğümde en çok çeken 3 farklı molekül ağırlığına sahip HA içermesi ilgimi çekmişti. HA molekül ağırlığı ne kadar küçükse cildin alt katmanlarına inmesi de o kadar kolay oluyor. Dolayısıyla ne kadar derine inerse etkisi de o kadar fazla oluyor. Herbaderm Hyaluronik 3D Multimoleküler Serum cildin üst, orta ve alt katmanlarına kadar inebilen 3 farklı molekül ağırlığına sahip HA ile çoklu ve yoğun nemlendirmeyi vaadediyor.



Cildim çok hassas ve nemsiz. Bir de bu yıl maske kullanımının da etkisiyle kızarık bir cildim var. HA benim gibi hassas ciltlerin çok sevdiği bir içerik. Çünkü cildin bariyerini onararak hassasiyeti büyük ölçüde gideren bir protein. Herbaderm Hyaluronik 3D Multimoleküler Serum da kullandığım süre boyunca cildime iyi geldi. Sabah ve akşam temiz cildime 3-4 damla uyguluyorum Herbaderm serumu. Uygulamadan önce cildimi termal suyla ıslatıyorum ve cildim hala nemliyken serumu hemen uyguluyorum.Jel yapıda bir serum. Cilt tarafından hemen emiliyor. Herbaderm Hyaluronik 3D Multimoleküler Serumu sürdükten sonra yine çok fazla kurumasını beklemeden üstüne nemlendirici kremimi sürüyorum. Böylece serumun cildime verdiği nemi hapsetmiş oluyorum. Cildim nemli ve (kızarıklıkları dışında) sağlıklı görünüyor.



Herbaderm Hyaluronik 3D Multimoleküler Serum cildimde herhangi bir hassasiyet ve irritasyona neden olmadı. Nemlendirme etkisini sevdim. Uzun vadede etkisinin daha da iyi olabileceğini düşünüyorum. Cildimde hafif dolgunlaşma var ama bunun nedeni Herbaderm serum mu yoksa yaklaşık bir aydır kullandığım kolojen destek mi bilemiyorum. Ama sonuçtan gayet memnunum şimdilik.



30 ml'lik damlalıklı kahverengi cam şişesi gibi içeriği de oldukça sade. Havalar daha da soğuduğunda Herbaderm Süperserumlardan Bio Hydration Hemi-Squalane Serumu da rutinime eklemeyi düşünüyorum.
Herbaderm çok ilgili bir firma. Cidimde yaşadığım hassasiyetten dolayı gerek pr gönderimi sırasında ürün seçiminde gerek gönderim sonrasında sürekli benimle bağlantıdaydılar. Serumu kullanmaya başladığımda da ayrıca arayıp cildimde yaşadığım bir olumsuzluk olup olmadığını sormaları da çok ince bir davranıştı. Yerli bir firma olmalarından dolayı zaten sevdiğim bir firma olan Herbaderm bu ilgili davranışlarıyla da beni mutlu eden bir firma oldu. Kendilerinde hem ürünler için hem de ilgileri için çok teşekkür ediyorum.





Yeni sezonda bizi instagramdan da takip etmek isterseniz:


4 yorum:

  1. Bendekini de kesin seversin. Ben de farklı çeşitlerini deneyeceğim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildime uygun olabilecek tüm Herbaderm serumlarını denemk istiyorum ben de...

      Sil
  2. ben de nem tutma özelliğini çok sevdim bu serumun kullanmaya devam edeceğim kesinlikle..

    YanıtlaSil