6 Kasım 2019 Çarşamba

Bitenler - 19

Yılın ikinci bitenler yazısı aylar sonra blogda. Çok şaşıracaksınız ama yine bu bitenlerde renkli kozmetik yok :)) Lafı fazla uzatmadan son 8 ayda neler bitmiş kısaca anlatmaya başlayayım.


23 Eylül 2019 Pazartesi

Sütün Yararı ve Süt Tüketimi Üzerine Biraz Konuşalım


Starbucks'ta kahve sırasında beklerken siparişlere kulak kesildim biraz. Bir tanesi içeceğini yağlı sütle isterken, üstünde taytı, kolunda spor çantasıyla sporda ne yaptığını yanındaki arkadaşına detaylı olarak anlatan hanımefendi ise yağsız sütlü Americano istedi. Düşündüm düşündüm, ne ara bu kadar çeşit çıktı? Sahi eskiden bu kadar süt çeşidi mi vardı?

Nily21 On Yaşında Etkinliği

Blog sahibi olmak, blog yazmak bizler için büyük keyif. Her ne kadar son zamanlarda instagram yüzünden bloglar biraz geride kalmış gibi olsa da bizler için asla önceliğini kaybetmiş değil. Blog yazarlığı bambaşka bir tutku. Bazen uzun süre yazmaya ara versem de blogum benim için önemini hiç yitirmeyecek. Kolay değil, tam 7 yıldır blog yazıyormuşum. Geçtiğimiz haftasonu da benim için çok kıymetli bir blogger arkadaşım  www.trendyandfriendly.com 'un sahibesi sevgili Nilgün 'ün blogunun 10. yılını kutladık.



11 Eylül 2019 Çarşamba

Atelier Rebul My Skin Canlandırıcı Tanışma Seti

Markaların  tanışma/seyahat setlerini ve seyahat boy ürünlerini bazen daha çok seviyorum. Malum, ülkemizde mağaza çalışanlarından tester istediğimizde sanki tüm maddi birikimlerini istiyormuşuz gibi bir tavır içine girdikleri için bu boy ürünler az bir bütçeyle merak ettiğimiz ürünleri denemek için iyi oluyor. Atelier Rebul tester konusunda cömert firmalardan, bunu da belirtmeden geçmemeyim.

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Botanicals Fresh Care Kişniş Özlü Şampuan ve Serum

Doğal içeriğiyle ilgimi çeken markalardan Botanicals Fresh Care. Markanın ürün yelpazesi oldukça geniş. Her saç sorunu için ürünü var diyebilirim. Daha önce besleyici serisi olan Aspir özlü serisini kullanmıştım. Bugün size kullanıp bitirdiğim dökülme karşıtı saç güçlendirici serisi olan Kişniş özlü serisini anlatacağım.

26 Haziran 2019 Çarşamba

Wet'n Wild Photo Focus Stick Fondöten

Bu hafta blogda fondöten dosyası açmış gibi oldum. Bugün de Wet'n Wild Photo Focus Stick Fondötenden bahsedeceğim size. Bir kaç ay önce Gratis tarafından yollanan pr paketinden iki rengi gelmişti bu fondötenin. Likit formda olanının seveni çok; bakalım bu nasıl diye gelir gelmez kullanmaya başladım her iki rengi de.


24 Haziran 2019 Pazartesi

Farmasi VFX Pro Fondöten

Sizlere Farmasi'nin ikonik ürünü nedir diye sorsam BB kremi ve VFX fondöten diyeceğinize neredeyse eminim. Bu iki ürün sosyal medyada öyle çok övülüyor ki eğer kullanmayanlardansanız bir an önce kullanmak istiyorsunuz.
Ben de sizlere VFX Pro Fondötenden bahsedeceğim bugün. Bakalım övgüleri hakediyor mu bu fondöten.


22 Haziran 2019 Cumartesi

Loreal Paris Yaş Uzmanı Günlük Bakım Kremi 30+

Loreal Paris "Her Yaşta Ayrı Güzel" sloganıyla çıkarttığı yeni bakım kremlerini beraber inceleyelim. İçeriğinde bulunan çölde kendini yenileyen Opuntia Çiçeği özü sayesinde her yaştaki cilde sağlıklı ve bakımlı olmayı vaadediyor bu seri. Seride üç yaş grubuna ait kremler var. 30+ kırışıklık karşıtı ve nemlendirici, 40+ kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırıcı ve 50+ kırışıklık karşıtı ve yenileyici.
Serinin hiç bir kreminde güneş koruma bulunmuyor.




21 Nisan 2019 Pazar

NESLİHAN ERDOĞAN'IN DÖNÜŞÜM HİKAYESİ!

                                                                                                                                                     

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli’nin danışanı Neslihan Erdoğan yepyeni bir dönüşüm hikayesine imza atacak. Fazla kilolarından şikayetçi ve daha formda yaşamak isteyenler için son derece ilham verici olacak bu hikayeye ortak olmak ister misiniz?

Neslihan Erdoğan, tam bir ay boyunca Taylan Kümeli’nin kendisi için özel olarak hazırladığı diyet ve egzersiz programı yanında, tahlil sonuçlarına göre doktorunun kendisine önerdiği  XL-S’ten de destek alacak.  Kilo Kontrol Amaçlı Enerjisi Kısıtlanmış bir gıda olan ve XL-S Nutrition’u, shake olarak öğünlerinden bazıları yerine tüketecek Neslihan Hanım, bitkisel kaynaklı doğal bir lif olan Litramin içerikli gıda takviyesi olan XL-S Expert  ile de diğer öğünlerinde aldığı yağdan gelen kalori miktarını kısıtlayacak.
Kilo Kontrol Amaçlı destek ürünlerini kullanırken bir doktora danışmak, çok iyi araştırmak ve en doğru ürünü seçmek çok önemli. Neslihan Hanım da bu anlamda doktorunun önermiş olduğu, Almanya’da üretilen, Türk Gıda ve Tarım Bakanlığı onaylı XL-S ürünleri ve Taylan Kümeli’nin önerileri ile ideal kilosuna kolayca ulaşacak.

                                           
Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte forma girmek isteyen herkes, Taylan Kümeli’nin kişisel Instagram  hesabından veya XL-S Türkiye hesabından bu dönüşümü adım adım takip edebilir.
Taylan Kümeli’nin ipuçlarından faydalanmak, XL-S ürünleri hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak ve kendi dönüşüm  hikayenizi yazmak isterseniz Neslihan Hanım’ın yolculuğundan ilham alabilirsiniz.  Bol şans!

                                             

Bir boomads advertorial içeriğidir.

18 Nisan 2019 Perşembe

Oriflame Giordani Gold MasterCreation Fondöten

Kuru ciltlerin seveceği bir fondötenden bahsedeceğim bugün size. Cilde anti-age bakım yapan, aydınlık görüntü veren ve ağırlık yapmayan doğal bitişli bir fondöten Oriflame Giordani Gold MasterCreation Fondöten.

28 Mart 2019 Perşembe

Cecile Nature Goat's Milk Beauty Aydınlatıcı

Cecile keçi sütü içeren Nature Goat's Milk Beauty serisiyle bu yıl kalplerimizi fena çaldı. Bu seriden benim kalbimi en çok aydınlatıcı çaldı tabi ki.

17 Mart 2019 Pazar

Dresslily Alışverişim

Bahar yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı. Tabi ben de güneşi gördükçe yaz hazırlıklarına başladım. Alışveriş yapmayı sevdiğim sitelerden biri olan Dresslily'den bir kaç parça aldım yine.


Stripe Stitching Sleeve Cardigans

İlk olarak yaz akşamları kullanmak için bu hırkayı aldım. Hırkanın basic modeli ve renkleri hoşuma gitmişti. Yazın beyaz tişörtlerle kombinlerim diyerek alıverdim. 

11 Mart 2019 Pazartesi

Seohwabi Altın ve Salyangoz Özlü Göz Maskesi

Cildimizin en hassas ve ince deriye sahip bölgesi göz çevremiz. Bu yüzden göz çevresi bakımı ayrı bir önem istiyor. Göz çevresi için de en önemli ihtiyaç tabi ki nem, daha çok nem. Çünkü yeterince neme doymazsa cildimiz ve göz çevremiz çok daha çabuk kırışır ve deforme olur. Ben göz çevrem için yoğun nem veren kremleri tercih ediyorum ve kremleri masaj yaparak uyguluyorum. İnce kırışıklar bile henüz kendini göstermeye cesaret edemedi :)




5 Mart 2019 Salı

Oriflame Optimals Yoğun Nemlendirici Maske

Neredeyse hepimizin ortak derdi cildimiz için nem daha çok nem. Kendi adıma söylemem gerekirse cildime nem için bir çok ürünü deniyorum. Kimi beni mutlu ediyor kimi vasatın vasatı çıkıyor. Ekim ya da kasım Oriflame kataloğunda Optimals Yoğun Nemlendirici Maskeyi indirimli görünce hemen aldım.



4 Mart 2019 Pazartesi

Avon Planet Spa Siyah Havyar Özlü Soyulan Maske

Cilt bakımının ilk adımı cildi ölü deriden arındırmak olmalı. Bunun için her cilt tipine göre çeşitli peeling ürünleri mevcut. Ben ölü deriden kurtulmak için en çok yüz kesesi de denilen gommage peeling ve peel off yani soyulan maskeleri kullanmayı seviyorum. Geçtiğimiz ay Avon'dan gelen pr paketinden peel off maske çıkınca ne kadar mutlu olduğumu anlamama gerek yok sanırım :)

27 Şubat 2019 Çarşamba

Colossein Polarize Erkek Güneş Gözlüğü

Ben yine güneş gözlüğü aldım ama sorun bu sefer kime aldım :)) Son günlerde çevremde gözlüklerim çok popüler oldu. Ya gözlüklerime el koymaya kalkıyorlar ya da bana sipariş veriyorlar. Mesela bu gözlüğümü kaptıralı çok oldu.
Gelelim son gözlük alışverişime. Bu sefer sevgili ağabeyime gözlük aldım.

New Polarized Sunglasses For Men 2018



21 Şubat 2019 Perşembe

Bitenler - 18

2019' un ilk bitenler yazısıyla karşınızdayım. Bol bol şampuan ve cilt bakımı ürünü bitti. Bakalım hangilerini sevdim hangilerini tarihin tozlu rafına kaldırdım.


1 Şubat 2019 Cuma

Dresslily Kış İstek Listem - Dresslily Winter Wishlist

Kürk detaylara bayıldığımı söylemiş miydim? Gardrobumda bir kaç tane kürk detaylı kıyafetim de var tabi ki. Buna rağmen bu kış kürk detaylı palto arayışına girdim. Online alışveriş yapmayı sevdiğim sitelerden biri olan Dresslily de bu kış için çok güzel seçenekler buldum.

Did I tell you that I love fur detail? There are few fur detailed clothes in my wardrobe. Dresslily , one of the sites I like to do shopping, also found very nice options for this winter.


Knit Long Sleeve Denim Jacket

26 Ocak 2019 Cumartesi

Cecile Nature Goat's Milk Beauty Allık Desert Rose




Keçi sütlü cilt bakım ürünlerini hepimiz biliyorduk ama keçi sütlü renkli kozmetikle ilk defa Cecile sayesinde tanıştık. Cecile bu yeni serisi için keçi sütünün yoğun proteinli, besleyici, nemlendirici özellikleri ile renkli kozmetiğin cazibesini birleştirdik demiş. Bu yeni seri far paletinden bb kreme, makyaj bazından kapatıcıya, rujlardan fondötene oldukça geniş ürün çeşidine sahip. Cecile Nature Goat's Milk Beauty serinin bende olan ürünlerini tek tek anlatacağım size. İlk olarak allıkla başlayacağım anlatmaya.

24 Ocak 2019 Perşembe

Colossein Lacivert Polarize Güneş Gözlüğü

Detaylara takıldım mı beni tutabilmek çok zor. Aynı detaya sahip binlerce şey alsam da hep eksik hissediyorum nedense. Bu ara da polarize güneş gözlüklerine takıldım. Habire alıp duruyorum. Kendimi durduramıyorum :))) Son aldığım gözlük lacivert çerçeveli polarize camlı bir model oldu.



19 Ocak 2019 Cumartesi

Oriflame Giordani Gold Iconic Metalik Mat Rujlar

Son zamanlarda metalik rujlar mat rujlarla yarışır oldu. Metalik rujlar için annelerimizin gençliğinde kullandığı sedefli rujların günümüze uyarlanmış halleri dersem pek yanlış olmaz sanırım. Metalik rujların şimdilerde mat versiyonlarını da görür olduk. Ben de sizlere Oriflame Giordani Gold serisinin Iconic Metalik Mat Rujlarından bahsedeceğim.



15 Ocak 2019 Salı

Pax Moly Jeju Aloe Soothing Gel- Nemlendirici Aloe Vera Jeli

Yeni yılda alışveriş yapmayı sevdiğim Limonian firmasından güzel bir hediye aldım. Hediyelerden biri yaz kış kullanmayı sevdiğim, evden eksik etmediğim Pax Moly Aloe Vera Jeldi. Daha önce bir kaç kutu bitirdiğim için blogda ilk bu jeli yazmak istedim.


10 Ocak 2019 Perşembe

İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ RAFLARDA

                                    
Türkiye’de benzeri olmayan bir değerlendirme ve derecelendirme yöntemi kullanarak gastronomi rehberi hazırlamaya karar verişimizin üzerinden iki yıldan fazla süre geçti.
Artık dünya çapında restoranlarımız, şeflerimiz, tadı damaklarda yer eden lezzet duraklarımız olmasına karşın geçtiğimiz yıla kadar sektörü etik kurallar çerçevesinde değerlendirecek, işini iyi yapanları teşvik edecek, yeme-içme severlere yol gösterecek bir rehber yoktu.
Bu açık Hürriyet Gazetesi ve Karaca iş birliğiyle kapandı. Türkiye’nin en güçlü yeme- içme yazarları, kanaat önderleri ve gizli müfettişlerinin katkılarıyla İstanbul, Bodrum, Alaçatı ve Çeşme’deki restoranları değerlendiren ilk İncili Gastronomi Rehberi 2017 Kasım’ında yayımlandı.
İncili Gastronomi Rehberi’nin ikincisi ise 18 Aralık itibarı ile raflardaki yerini aldı. Ardında yoğun bir emek ve zorlu bir süreç olan rehberin bu yıl kapsamı da genişledi, İzmir ve Ankara’daki restoranlar da değerlendirmeye dahil edildi. 422 restoran ve 257 lezzet noktasının yer aldığı rehberimizin içeriği kadar tasarımında ve derecelendirme sisteminde de yenilikler var. İnci sayısı dörtten beşe çıktı. Ayrıca restoranlar kategorilerine ayrılarak aranan yerlerin daha kolay bulunacağı bir düzenleme de yapıldı.