19 Aralık 2020 Cumartesi

Avon Care Lavantalı Ve Avokadolu Vücut Losyonu

 Avon Care vücut losyonlarını yıllardır severek kullanıyorum. Bugün iki farklı serinin dört ürününü anlatacağım; lavantalı Overnight serisi ve avokadolu Replenishing serisi. Lavantalı seriyi yeğenlerim, avokadolu losyonu da ben kullandım. Bu yazı hem çok ürün hem de çok yorum yazısı oldu bugün.

Avon

İlk olarak kocaman bir kavanozda olan el-yüz ve vücut kremi Avon Care Overnight lavantalı nemlendiriciyle başlayayım. Bu kremi yeğenlerimden biri kullanıyor. Her iki yeğenimin de cildi oldukça hassas ama bu kremi kullanan yeğenim daha da hassas. Bu kadar hassas olmasına rağmen herhangi bir olumsuzluk yaşamadı bu kremi kullanığında. Yüzünde denediğinde çok hafif bir yanma yaptığını ama kısa sürede geçtiğini söyledi. El ve vücut kremi olarak daha çok sevdiğini ve nemlendirmesini en çok da kokusunu sevdiğini söylüyor. Ben ürün ilk geldiğinde etkisini görmek için bir kere elimde ve vücudumda kullandım. Nemlendirmesi yeğenimin de dediği gibi gayet iyiydi. Lavantalı olmasına rağmen yoğun lavanta kokusuna sahip değil. İlginç ama güzel bir kokusu var.

Avon

Sırada diğer yeğenimin kullandığı Avon Care Overnight serisinin el kremi ve vücut losyonu var. Bu ürünleri de yine etkisini görebilmek için bir kere kullandım. Losyon bildiğimiz Avon losyon kıvamında. Nemlendirmesi güzel ve bunun da kokusu lavantalı olmasına rağmen lavanta kokmuyor. El kremi de klasik Avon el kremi. Avon el kremlerini zaten severim.
Ürünleri asıl kullanan yeğenimin yorumlarına gelecek olursam kokusunu çok sevdiğini söylüyor. Losyonun nemlendirmesinden memnun ve herhangi bir hassasiyet yaşamadı kullandığı süre boyunca. El kremini de sık sık tazelemek gerektiğini ama yağlandırmadan nemlendirdiği için sevdiğini söyledi.


Sırada benim kullandığım Avon Care Repleniching losyon var. Kış temalı sevimli ambalajıyla yılbaşı için de güzel bir hediye alternatifi olabilir bu losyon. Kıvamı klasik Avon losyonlara göre daha yoğun. Tam kuru ciltlere göre bir losyon. Nemlendirmesini oldukça beğendim. Üşenmeyip hergün kullanırsam gerçekten kalıcı nem sağlıyor cildime. Ama ben bu konuda epey üşengeçim. Duştan duşa kullanmama rağmen yine de fena değil etkisi. Kokusunu ben beğendim ama koku hassasiyetiniz varsa biraz ağır gelebilir. Kocaman pompalı ambalajıyla da oldukça bereketli bir losyon.

Avon Care vücut bakım ürünlerini kısa kısa anlattım. Bu ürünlerle ilgili sizin yorumlarınızı da merak ediyorum. Avon Care ürünlerini seviyor musunuz?







8 yorum:

  1. Ben sevdim kokusunu.. Dev boy olması da şahane :)

    YanıtlaSil
  2. ben pek sevemedim, çok sulu ve ıslak kalıyorlar genelde benim kullandıklarım :( en iyi arko şimdilerde benim için

    YanıtlaSil
  3. bunlardan en çok pompalı şişede olanı seviyorum ben...

    YanıtlaSil
  4. Kokusu biraz ağır ama yumuşacık bir krem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı serilerinde hafif kokulular var ama evet bunların kokusu biraz ağır ;)

      Sil