27 Aralık 2015 Pazar

Pierre Cassi Erkek Giyiminde 1 Numara


1970 yılından beri erkek hazır giyiminde şık ve kaliteli ürünleriyle Pierre Cassi , 40 yıllık bu tecrübesini 42 ülkeye ihraç ediyor. Ürünleri %100 yerli üretim olan marka sürekli güncellediği son moda kesimleriyle genç erkek giyimde de söz sahibi olmaya aday.

26 Aralık 2015 Cumartesi

Tarafsız Satın Alma Rehberimiz Bloggerlar Paylaşıyor



Bu yılın Mart ayında Tarafsız Satın Alma Rehberi sloganı ile internet üzerindeki yayın hayatına merhaba diyen www.bloggerlarpaylasiyor.com ürün ve hizmetler hakkında bilgi arayanların, ne alsam, nereden alsam sorularına cevap arayanların adresi olma hedefiyle her gün biraz daha büyüyor.

25 Aralık 2015 Cuma

#AllAboutEleve Blogger Etkinliği

Merhabalar,
12 Aralıkta tatlı mı tatlı Didem'in (#allabouteleve ) blogunun 2. yaşını Arabica House Coffee'de güzel bir etkinlikle kutladık.

23 Aralık 2015 Çarşamba

Barielle Asetonsuz Oje Temizleme Pedleri

Merhabalar,
Kasım ayı LilaKutu 'nun doğungünü ayıydı ve biz LilaKutu  severlere çam sakızı çoban armağanı misali hediyeler göndermişti sevgili Lilamız. Benim payıma da Barielle Asetonsuz Oje Temizleme Pedleri düşmüştü.

21 Aralık 2015 Pazartesi

Yeni Yıl İçin Alınabilecek En Güzel Hediye

Şimdi yazının başlığına bakıp hemen uçak, araba, sonsuz para diyeceğimi düşünüyorsunuz biliyorum ama bu sefer başka bir hediyeden bahsedeceğim. Yılbaşı yaklaşırken evde aile üyeleri tarafından gizli gizli işler çevrilmeye başlar. Herkes kendi hediyesini en güvenli yere saklamaya çalışır aynı zamanda diğerlerinin hediyelerini bulmaya çalışır. Bu yıl evde yılbaşı için hediyemi biraz erken buldum. Gardırobun en arkasında hışırdayan bir torba içerisinde hediye saklanırsa olmaz.
Neyse ben şu hediye kısmına geçeyim. Daha gelmeyen yılbaşının hediyesi: Oral-B şarjlı diş fırçası. Denemeye çekiniyordum ama hediye gelince keşke daha önce alsaymışım dedim kendi kendime.

18 Aralık 2015 Cuma

Bitenler - 12

Merhabalar,
2015 yılının son bitenler yazısıyla biriktirdiğim çöplerden kurtulup 2016 yılına hafif, ferah arınmış gireyim istedim.  Bu bitenler yazıları yüzünden çöp biriktiriyoruz ya Allah sonumuzu hayır eylesin :))


14 Aralık 2015 Pazartesi

Vedat Ozan İle Koku ve Parfüm Üzerine Bilmek İstedikleriniz

İlk insan için koku ne ifade ediyordu acaba? Kim bilir eşini kokusundan seçen ilk insan; ki günümüzde bizler de eşimizi kokusuyla seçiyoruz; avını ve belki de yaşayacağı yeri de koklayarak buluyordu. İlk insandan bizlere kadar olan evrim sürecinde bir çok koku kodlarımiza işlenmiş.
Öyle kokular var ki iyi ya da kötü hafızamıza işlenmiş anıları çekip çıkartıyor. Koku hafızası gerçekten de çok ilginç olabiliyor zaman zaman. 24 saat çalışan ve kapatılamayan tek duyumuz olan koku duyusu günlük duygularımızın da %75 'ini etkileyebiliyor.


11 Aralık 2015 Cuma

“Pantene Altın Kelebek Ödülleri”nde Güzeller Geçidi

Yılın merakla beklenen ödülleri ‘Pantene Altın Kelebek’in kırmızı halıdaki yıldızlar geçidinde, ünlü yıldızlar saçlarıyla, şıklıklarıyla ve güzellikleriyle dikkat çekti.

Oriflame Optimals Hassas Ciltler İçin Temizleme Sütü

Merhabalar,
Cilt bakımının en önemli adımı cildi temizlemek. Temiz cilde uygulanan bakım ürünlerinin de cilt için daha yararlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Yüzümü yıkayarak temizlemeyi seviyorum. Temizleme sütü ve temizleme mendilleriyle makyajımı kabaca temizleyip yüzümü yıkadığımda cildimi daha temiz hissediyorum. Oriflame Optimals Hassas Ciltler için olan temizleme sütü de benim cilt temizliğimin ilk adımını oluşturuyor.


8 Aralık 2015 Salı

Nivea Natural Fairness Gündüz Kremi

Merhabalar,
Siz de benim gibi cildinizdeki lekelere takıntılı mısınız ? Leke ve cilt aydınlatıcı ürünlere de denk geldiğinizde almadan duramayanlardan mısınız ? İşte böyle bir ürün konuğumuz bugün. Nivea Natural Fairness Gündüz Kremini anlatacağım size yaklaşın biraz :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Nivea Fairness Krem

4 Aralık 2015 Cuma

Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Hakkında Merak ettikleriniz Bu Sitede!

Sağlıklı beslenme yaşamımızın her döneminde hepimizin öncelikli konusu. Endişelerimizi gidermek ve sorularımıza cevap bulabilmek adına hemen bir bilene danışmak istiyoruz ve yaşadığımız çağ gereği ilk başvurduğumuz yer genellikle “internet” oluyor. Ancak, internetteki bilgi karmaşasından neyin doğru neyin yanlış olduğuna bir türlü karar veremiyor ve işin içinden çıkamıyoruz.
Sağlıklı gıda tüketimi dendiğinde akla öncelikli olarak “süt konusu” geliyor. Sütün beslenmemizdeki önemi tartışılamaz bir gerçek. Ancak, sağlıklı ve güvenli süt tüketimi konusunda pek çok doğru bilinen yanlışlar ve iddialar bulunuyor.
Sokak sütü, UHT süt, paketli yoğurtlar… derken liste uzayıp, gidiyor. Tıpkı sorularımız gibi… Lezzeti bir tarafa  ne kadar sağlıklı ürünler tüketiyoruz?
Geçtiğimiz günlerde süt ürünleri hakkında merak ettiğimiz neredeyse tüm soruları yanıtlayan, Ankara Üniversitesi hocalarının katkıları ile hazırlanmış bir siteye rastladık: http://suthakkindahersey.com/

2 Aralık 2015 Çarşamba

Yves Rocher Ayak Peelingi

Merhabalar,
Yoksa siz sadece yazın mı ayak bakımına önem veriyorsunuz? Hayır tabi ki yaz-kış bakımlı ayaklarım olmalı benim diyorsanız; bugün en çok sevdiğim bakım ürünü olan Yves Rocher Ayak Peelingini anlatacağım size.

Buralı Olmayanlar Lokali-Yves Rocher

27 Kasım 2015 Cuma

Beautiful Ladies Güzellik Salonu




Beautiful Ladies Güzellik ve Bakım Salonu olarak huzurlu atmosferimiz, güvenli uygulamalarımız, teknolojik donanımımız, alanında deneyimli ve güler yüzlü ekibimiz ile Ankara Kızılay'da yer alan merkezi konumumuzda 2013 yılından bu yana siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

24 Kasım 2015 Salı

Moda Kozmetik Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Bugün yeni ama aslında eski ve köklü bir firmanın ürünlerinden bahsedeceğim. Ataç Kozmetik markası olan Moda ürünlerine kısaca göz atalım mı?

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik

19 Kasım 2015 Perşembe

Yves Rocher'nin Özel Yılbaşı Koleksiyonu İle Gecenin Yıldızı Olmaya Hazır Mısınız?



Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları Yves Rocher, yılbaşı için çok özel bir koleksiyon hazırladı.

Koleksiyonda; makyajdan, vücut bakımına birbirinden özel ürünler yer alıyor. Banyo rutininizde bile yılbaşı ruhunu yaşamak istiyorsanız portakal ve tarçın esansları ile bezenmiş, organik peygamber çiçeği suyu ile zenginleştirilmiş duş jeli sizleri bekliyor. Portakal&tarçın içerikli seride aynı zamanda vücut sütü,dudak balsamı, peelingli duş jeli ve el kremi de yer alıyor. Daha baharatlı kokuları sevenler, baharatlı vanilya serisini seçebilirler. Bu seride, ışıltılı vücut sütü ,EDT, peelingli duş jeli ve sıvı el sabunu yer alıyor.Bir diğer seri ise elma suyu ve karite yağının benzersiz bileşiminden oluşuyor. Seride, vücut kremi, kokulu mum ve ışıltılı vücut losyonu bulunuyor.


13 Kasım 2015 Cuma

Ponds Age Miracle Yüz Temizleme Kremi

Merhabalar,
Yüzümü yıkayarak temizlemeyi seviyorum. Siz de seviyorsanız bugün ki yazım tam size göre. Bugün size Ponds Age Miracle Temizleme Kremini anlatacağım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ponds-Age Miracle


9 Kasım 2015 Pazartesi

Kar Kurabiyesi

Merhabalar,
Kurabiye yapmayı da yemeyi de çok severim. Bugün güzel bir kurabiye tarifi paylaşsam, yanına da çay demlesem. Güzel olur aslında :))
Ben mutfağa gidip çay koyarken sizi de tarifle başbaşa bırakayım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Kar Kurabiyesi

30 Ekim 2015 Cuma

Güzellik Minerali Silis İle Cildinizi Kırışıklıklardan Koruyun


Sağlık ve güzellik için vazgeçilmez olacak kadar önem taşıyan silise cildinizin 20 yaşından sonra daha çok ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz? ZAO’nun içeriğindeki yoğun bambu özlerinde bulunan ‘cilt dostu güzellik minerali silis’ ile doğal bir ışıltı katacak olan makyajınız yüzünüzde yaşlanma kaynaklı kırışıklıklara karşı da kalkan olacak.


28 Ekim 2015 Çarşamba

Yves Rocher’den Yoğun Renkli Göz Kalemleri


Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nın, yeni yoğun renkli göz kalemleri, içeriğindeki Brezilya Palmiyesi Balmumu sayesinde renklerin yoğun ve parlak görünmesini sağlar.




26 Ekim 2015 Pazartesi

Oriflame Ecollagen Göz Kremi

Merhabalar,
Oriflame takıntılı olduğum markalardan birisi. Cilt bakım ürünlerini de kullanmayı ayrıca seviyorum. Çünkü herhangi bir alerji, iritasyon ve hassasiyet yaratmadı kullandığım hiçbir ürünü şimdiye kadar. Ecollogen serisinin göz kremini iki aydan fazla bir zamandır kullanıyorum. Sanırım artık yorumlayabilirim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame-Ecollagen

23 Ekim 2015 Cuma

Açelya Akkoyun'lu İle Pril Lansmanı

Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta etkinlikler açısından benim için yoğun geçti. Haftanın son etkinliği Açelya Akkoyun'lu ile Pril lansmanıydı. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Pril Ankara Lansmanı

22 Ekim 2015 Perşembe

Chef Akademi Cevizli Lezzetler Etkinliği

Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta katıldığım bir diğer etkinlik sevgili Ayşegül 'cüğümün davet ettiği oldukça lezzetli bir etkinlikti. Mekanımız Çayyolunda olunca Asena 'yla buluşup beraber gittik. Ve Ankara Çayyolu Chef Akademi 'de hem cevizin faydalarını öğrendik hem de cevizli lezzetler yaptık.

Buralı Olmayanlar Lokali-California Cevizi

21 Ekim 2015 Çarşamba

Portakal Kokulu Bir Site; Portakal Rengi

Merhabalar,
Son günlerde ismini sıkça duyduğum yeni bir alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum sizlere; Portakal Rengi . 

20 Ekim 2015 Salı

Sevde ve Deniz'le Sohbet Etkinliği

Merhabalar,
Geçen ay Ankaralı üç tatlı bloggerın düzenlediği Ankara Blogger Keşif Etkinliğinden BU YAZIMDA bahsetmiştim. Çok kalabalık bir etkinlik olduğu için o gün sohbete doyamadığımızı düşünerek bu tatlı kızlardan Sevde ve Deniz uzun uzun sohbet edebilelim diye kurban bayramı sonrası tekrar bizleri bir araya getirdi.

Buralı Olmayanlar Lokali

19 Ekim 2015 Pazartesi

Dax Supergro ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
Bu hafta 1 Kozmetik  Yorum'da bu hafta  yoğun saç bakım yağı Dax Supergro'dan bahsedeceğiz.


Buralı Olmayanlar Lokali-Dax-Supergro


14 Ekim 2015 Çarşamba

CEVİZ TÜKETMEK İÇİN EN İYİ 10 NEDEN



Ceviz yüksek besinli bir gıda maddesi olarak dünyanın birçok yerinde yüzyıllardan bu yana tüketilmektedir. Kuruyemiş olarak, tatlı çeşitlerinde, salatalarda, keklerde, hatta son zamanlarda ekmeklerde kullandığımız mucizevî besin kaynağı cevizi tüketmemiz için akademik araştırmalara dayanan en iyi 10 neden;

7 Ekim 2015 Çarşamba

Ankara Blogger Keşfi Etkinliği

Merhabalar,
Ankaralı 3 tatlı blogger Sevde , Deniz ve Tuğçe geçtiğimiz aylarda bir tanışma ve sohbet etkinliği düzenlemeye karar vermişlerdi ve bir çoğumuzla bağlantıya geçmişlerdi. Ama ne zaman bir tarih belirleseler o gün başka etkinlikler olduğu için bir türlü toplanmamız mümkün olmadı.
Sonunda 5 Eylülde bu tatlı bloggerlar bizleri bir araya getirmeyi başardı :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Ankara Blogger Keşfi

5 Ekim 2015 Pazartesi

Kışa Babor Bakımıyla Hazırlanmaya Ne Dersiniz ?

Merhabalar,
Sonbahar yüzünü iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Güneşli günlerin son demlerini yaşarken evlerde kışa hazırlık tam hız devam ediyor. Evlerinizi bahar temizliğiyle kışa hazırlarken bedeninizi de profesyonel bir ekiple kışa hazırlamak istemez misiniz ?

30 Eylül 2015 Çarşamba

Farmasi Sun Care Güneş Koruyucu

Merhabalar,
Sonbahar geldi ama sıcaklar hala son hız devam ediyor. Güneş hala tepemizdeyken Farmasi Sun Care Güneş Koruyucudan bahsetmek istiyorum sizlere.

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi

28 Eylül 2015 Pazartesi

21 Eylül 2015 Pazartesi

Alışveriş Baykuşu ile Online Alışveriş Keyfi

Merhabalar,
Son yıllarda internet alışverişini hepimiz çok sevdik. Bir tuşa dokunarak aldıklarımızın kapımıza kadar gelmesi hepimize pratik geliyor artık. Online alışveriş sitelerine yepyeni bir soluk geldi;  ALIŞVERİŞ BAYKUŞU .


18 Eylül 2015 Cuma

Lapitak Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Ayak bakımına önem veriyorsanız Lapitak ürünlerini en az bir kez kullanmışsınızdır.

Buralı Olmayanlar Lokali-Lapitak

15 Eylül 2015 Salı

Silk Body Vücut Peelingi


Ahh bir hamama gitsek de şöyle bir keselensek diyorsanız tam size göre bir üründen bahsedeceğim bugün. Silk Body Vücut Peelingi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Limonian

14 Eylül 2015 Pazartesi

Ankara'lı Bloggerlar AOÇ Doğata Buluşması

Merhabalar,
Ankara'da kokoreç deyince akla ilk Atatürk Orman Çiftliği gelir. Geçtiğimiz günlerde Markör Ajans'ın davetiyle güzel bir tadım için Ankara'lı bloggerlar olarak AOÇ Doğata Restaurant'ta buluştuk.
Ankara'lı olup da bir kere bile Atatürk Orman Çiftliğin'de kokoreç ya da köfte-ekmek yemeyenimiz yoktur. Şehir dışından gelen misafirler de hem gezmeye hem de bu enfes sokak lezzetlerini yemeye yine AOÇ'ye götürülür.

Buralı Olmayanlar Lokali-Doğata

10 Eylül 2015 Perşembe

ÜNLÜ MARKA THE BALM’IN YENİ ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’DE


Farklı ürün içeriklerinin yanı sıra neşeli ve esprili tasarımları ile dikkat çeken The Balm’ın Türkiye’deki ürün gamı genişliyor. The Balm’ın yeni ürünleri Meet Matt(E) Hughes kalıcı ruj, Mr. Write Now Eyeliner göz kalemi ve Voyage Makyaj Paleti Gratis’lerde satışa sunuldu


Eva Marée ile Dudaklarınız Zamana Meydan Okusun!


Fransız bilim insanlarının onayladığı dudakları doğal olarak dolgunlaştıran, sıkı ve pürüzsüz görünmesini sağlayan bitkisel içerikli Eva Marée Lip Maximizer, bilimin ve bitkinin inanılmaz gücü ile teknoloji ve inovasyonu bir arada sunarak dudaklarda devrim yarattı.




4 Eylül 2015 Cuma

GOSH, ŞİMDİ DE SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ İLE GRATİS’TE



Türkiye kozmetik pazarına yaklaşık 1 yıl önce Gratis ile giriş yapan Gosh, renkli kozmetik ürünleri ardından saç bakım ürünleri ile de raflardaki yerini aldı.

Renkli kozmetik ürünlerinde yakaladığı başarı ile makyaj çantalarının vazgeçilmez markası olan Gosh; sprey, köpük, şampuan ve kremden oluşan saç bakım ürün grubu ile de iddiasını koruyor. Gosh saç bakım grubu, ürün içerikleri ile olduğu kadar ambalaj tasarımları ve ürün isimleri ile de dikkat çekiyor.

31 Ağustos 2015 Pazartesi

trnd Bepanthol Kampanyası

Merhabalar,
Çocukluğumdan beri evimizin demirbaş kremi ve merhemiydi Bephanten. Bir kaç yıl önce ismini Bepanthol olarak değiştirdi ama evimizdeki yeri değişmedi.

Buralı Olmayanlar Lokali-trnd-Bepanthol

28 Ağustos 2015 Cuma

Biolyn Güneş Kremi

Merhabalar,
Yaz geldi gelmedi derken bitmek üzere. Bu yaz birkaç değişik güneş kremi kullandım.Bu kremlerden biri bugün blog konuğum;  Biolyn Güneş Kremi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Biolyn-Güneş Kremi

24 Ağustos 2015 Pazartesi

Rimmel Wake Me Up Maskara

Merhabalar,
Hiç salatalık kokan maskaranız oldu mu ?
Rimmel Wake Me Up Maskara içeriğinde salatalık özü barındıran ve de salatalık kokan ilk maskara.

Buralı Olmayanlar Lokali-Rimmel

19 Ağustos 2015 Çarşamba

M-Asam Brilliant Teint ( Aydınlatıcı Makyaj Bazı )

Merhabalar,
Cildim yaz - kış ışıl ışıl görünsün diyenlerdenseniz M-Asam Brilliant Teint ( Aydınlatıcı Makyaj Bazı ) tam size göre bir ürün.

Buralı Olmayanlar Lokali- M-Asam Brilliant Teint

17 Ağustos 2015 Pazartesi

Ev Yapımı Vişne ve Kayısı Suyu

Merhabalar,
Bu sıcak havalarda ev yapımı meyve sularıyla serinlemek ister misiniz ? O halde size iki tarifim var bugün.

Buralı Olmayanlar Lokali

15 Ağustos 2015 Cumartesi

Cildinizi ZAO’nun Organik İçeriğiyle Besleyin

ZAO Organik makyaj ürünleri, ince ve çarpıcı renkleri ve ipeksi dokusu ile size gün boyu süren güzellik sunarken, cildinizi besleyip yenileyerek gençleştiriyor. Bunun formülü de ZAO’nun içeriğindeki organik tarımdan elde edilen ürünlerde saklı.



14 Ağustos 2015 Cuma

Dermokil Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Seda ve Sena'nın Yaza Merhaba etkinliğinin sponsorlarından blogger dostu Dermokil ürünlerine bir göz atalım mı bugün ?


13 Ağustos 2015 Perşembe

Ünlü Şef Özlem Mekik Ankaralı Bloggerlar Buluşması

Merhabalar,
Hafta sonu haziran ayında piyasaya çıkan Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri kitabının lansmanı için Tarçın Event'in düzenlediği organizasyonla biraraya geldik.

Buralı Olmayanlar Lokali-Özlem Mekik

12 Ağustos 2015 Çarşamba

HC Hair Care Ovex Saç Maskesi

Merhabalar,
Bloggerlar arasında yine meşhur bir ürün olan HC Hair Care Ovex  Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Maskesi bugünkü blog konuğum.

Buralı Olmayanlar Lokali- Ovex

11 Ağustos 2015 Salı

Nivea BB Clean Güzelleştiren ve Bakım Yapan Temizleme Suyu

Merhabalar,
BB, CC derken alfabenin neredeyse her harfinden krem çıktı. Bu kremler o kadar popüler oldu ki şimdi de bu kremlere özel temizleme ve cildi hazırlama suları piyasada yerini almaya başladı. Nivea BB Clean Güzelleştiren ve Bakım Yapan Temizleme Suyunu çıkartan ilk firma oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali- Nivea BB Clean