30 Eylül 2015 Çarşamba

Farmasi Sun Care Güneş Koruyucu

Merhabalar,
Sonbahar geldi ama sıcaklar hala son hız devam ediyor. Güneş hala tepemizdeyken Farmasi Sun Care Güneş Koruyucudan bahsetmek istiyorum sizlere.

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi

28 Eylül 2015 Pazartesi

21 Eylül 2015 Pazartesi

Alışveriş Baykuşu ile Online Alışveriş Keyfi

Merhabalar,
Son yıllarda internet alışverişini hepimiz çok sevdik. Bir tuşa dokunarak aldıklarımızın kapımıza kadar gelmesi hepimize pratik geliyor artık. Online alışveriş sitelerine yepyeni bir soluk geldi;  ALIŞVERİŞ BAYKUŞU .


18 Eylül 2015 Cuma

Lapitak Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Ayak bakımına önem veriyorsanız Lapitak ürünlerini en az bir kez kullanmışsınızdır.

Buralı Olmayanlar Lokali-Lapitak

15 Eylül 2015 Salı

Silk Body Vücut Peelingi


Ahh bir hamama gitsek de şöyle bir keselensek diyorsanız tam size göre bir üründen bahsedeceğim bugün. Silk Body Vücut Peelingi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Limonian

14 Eylül 2015 Pazartesi

Ankara'lı Bloggerlar AOÇ Doğata Buluşması

Merhabalar,
Ankara'da kokoreç deyince akla ilk Atatürk Orman Çiftliği gelir. Geçtiğimiz günlerde Markör Ajans'ın davetiyle güzel bir tadım için Ankara'lı bloggerlar olarak AOÇ Doğata Restaurant'ta buluştuk.
Ankara'lı olup da bir kere bile Atatürk Orman Çiftliğin'de kokoreç ya da köfte-ekmek yemeyenimiz yoktur. Şehir dışından gelen misafirler de hem gezmeye hem de bu enfes sokak lezzetlerini yemeye yine AOÇ'ye götürülür.

Buralı Olmayanlar Lokali-Doğata

10 Eylül 2015 Perşembe

ÜNLÜ MARKA THE BALM’IN YENİ ÜRÜNLERİ TÜRKİYE’DE


Farklı ürün içeriklerinin yanı sıra neşeli ve esprili tasarımları ile dikkat çeken The Balm’ın Türkiye’deki ürün gamı genişliyor. The Balm’ın yeni ürünleri Meet Matt(E) Hughes kalıcı ruj, Mr. Write Now Eyeliner göz kalemi ve Voyage Makyaj Paleti Gratis’lerde satışa sunuldu


Eva Marée ile Dudaklarınız Zamana Meydan Okusun!


Fransız bilim insanlarının onayladığı dudakları doğal olarak dolgunlaştıran, sıkı ve pürüzsüz görünmesini sağlayan bitkisel içerikli Eva Marée Lip Maximizer, bilimin ve bitkinin inanılmaz gücü ile teknoloji ve inovasyonu bir arada sunarak dudaklarda devrim yarattı.




4 Eylül 2015 Cuma

GOSH, ŞİMDİ DE SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ İLE GRATİS’TE



Türkiye kozmetik pazarına yaklaşık 1 yıl önce Gratis ile giriş yapan Gosh, renkli kozmetik ürünleri ardından saç bakım ürünleri ile de raflardaki yerini aldı.

Renkli kozmetik ürünlerinde yakaladığı başarı ile makyaj çantalarının vazgeçilmez markası olan Gosh; sprey, köpük, şampuan ve kremden oluşan saç bakım ürün grubu ile de iddiasını koruyor. Gosh saç bakım grubu, ürün içerikleri ile olduğu kadar ambalaj tasarımları ve ürün isimleri ile de dikkat çekiyor.