26 Temmuz 2017 Çarşamba

Caudalie Üzüm Çiçeği Aromalı Duş Jeli

Yaz gelince hepimiz adeta birer su kuşu oluyoruz. Sıcaklardan dolayı bazen günde 2 kere duş almak bile yetmeyebiliyor. Sık duş alınca da temiz içerikli ürünler daha da önem kazanıyor. Caudalie Üzüm Çiçeği Aromalı Duş Jeli tam da bu zamanlarda duşta en büyük yardımcı olmaya hak kazanan bir ürün oluyor böylece.

17 Temmuz 2017 Pazartesi

Darphin Vitalskin Replumping Energic Cream

Sağlıklı bir cilt, iyi şekilde nemlenmiş bir cilttir. En çok düştüğümüz yanılgı kuru ciltler nemsizdir, yağlı ve karma ciltler nemlidir düşüncesidir. Cildin yapısı yağlı, kuru, karma vs olabilir. Ama her cilt tipi nemsizlik sorunu yaşayabilir. Nemsizliğin çaresi de öncelikle bol su içmek ve doğru ürünlerle cildi beslemektir.
Doğru ürünler kullanılmayan cildin zamanla yağ ve nem dengesi bozulabilir ve ciltte çeşitli sorunlar yaşanabilir. Darphin Vitalskin Replumping Energic Cream de bu tarz sorunlar yaşayan cildin doğal enerjisini destekleyen bitkisel konsantreler ve anti-oksidanlar içeren formülüyle günden güne düzelen, yorgunluk izlerinden kurtulan, nemli ve sağlıklı bir cilt vaadeden  bir krem.


14 Temmuz 2017 Cuma

Orogold Vücut Nemlendirici

Geçtiğimiz aralık ayında Ankara Next Level Harvey Nichols'da katıldığım Orogold etkinliğini bu yazımda uzun uzun anlatmıştım. Etkinlikte bizlere çeşitli testerlar ve bir de vücut nemlendirici hediye edilmişti. O dönem elimde yarım halde çok fazla vücut sütü olunca Orogold Vücut Nemlendiriciyi daha yeni kullanabildim. Kullanmaya başladığımdan beri de keşke daha önce kullansaymışım dedim.


12 Temmuz 2017 Çarşamba

Flormar Terracotta Pudra - Dual Gold

Makyajda ışıltı sevmeyenimiz var mı bilmiyorum ama ben seven gruba giriyorum. Flormar'ın kış döneminde yaptığı indirimden aldığım ışıl ışıl kocaman bir üründen bahsedeceğim bugün size. Flormar bu ürününe her ne kadar Terracotta Pudra dese de pudra olmak için fazlasıyla ışıltılı bir ürün. Aydınlatıcı - bronzer demek çok daha doğru bir tanım olabilir Terracotta Pudra- Dual Gold için.



5 Temmuz 2017 Çarşamba

İNSTİTUT ESTHEDERM

İnstitut Esthederm Fransız eczacı ve biyolog Jean-Noel Thorel tarafından kurulmuştur. Türkçe İnstitut öğrenim kurumu olan enstitü ve güzellik mabedi anlamlarındadır. Esthe Türkçe de estetik, Derm ise genç bir görünüm elde etmek için ilgi alanı olan cilt katmanı ve dermatoloji anlamlarına gelmektedir. İnstitut Esthederm sağlık, güzellik ve estetik konularının hepsine birden eğilerek ve araştırmalarını bu doğrultuda devam ettirmektedir. Firma güneşe karşı bakım, yaşlanma karşıtı ürünler ve akne leke gibi cilt sorunlarına yönelik birçok ürün sunmakta ve çalışma yapmaktadır. Esthederm’in önceliği formüllerin her aşamasında cildin doğal özelliklerini koruyarak cilde herhangi bir zarar vermeden kullanım sunabilmektir. Ürünlerin içerisinde kullanılan aktifleri yüksek derecede güvenli ve etkili olmaları nedeni ile seçen firma formül içeriklerini cildin doğal çalışma mekanizmasını etkilemeden cilde uyumlu olarak geliştirmektedir.


3 Temmuz 2017 Pazartesi

Yves Rocher 6 Etki 1 Arada Kusursuzlaştırıcı BB Krem

Merhabalar,
Yaz gelmedi, gelemedi derken bir anda çöl sıcaklarıyla pişmeye başladık. Havanın ısınmasıyla cilde ağır gelmeye başlayan fondötenleri de kışa saklayıp, daha hafif renklendiricilere geçtik. BB'ler CC'ler çekmecelerden çıktı. Gerçi bu sıcaklarda makyaj yapmak bile fazla gelebiliyor bazen.
Marttan beri kullanıp, artık bitirmek üzere olduğum; özellikle de mevsim geçişlerinde yaşadığım cilt kuruluğunda severek kullandığım Yves Rocher 6 Etki 1 Arada Kusursuzlaştırıcı BB Kremden bahsedeceğim bugün size.