25 Mart 2020 Çarşamba

Atelier Rebul Pharmasy Vücut Bakım Serisi

İçeriği % 96,89 doğal olan ve gerçek pre + probiyotikler içeren Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonunun Vücut Bakım Serisini inceledik bu hafta Bir ürün Üç yorum köşemizde. Sevgili Nilgün'ün etkinliğinde serinin el&vücut losyonu ve doğal deodorantı hediye gelmişti. Daha önce Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonunun yüz kremini ve serumunu deneme şansım olmuştu. Serinin devam ürünleri olan vücut bakım ürünlerini de oldukça başarılı bulduğumu söyleyerek ayrıntılı yorumlarıma geçeyim.


19 Mart 2020 Perşembe

Darphin Intral Environmental Lightweight Shield Spf 50 Güneş Kremi

Tüm dünya olarak ilginç ve tedirgin edici günlerden geçiyoruz. Başımızda bir virüs derdi var ki tüm dünya adeta koca bir film içinde yaşıyor gibi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen hayat devam ediyor; Tedbirli olalım ama olumsuz düşünmeyelim mantığıyla hareket ederek önümüzdeki yaz günlerinin hayaliyle moral depoluyorum ben de. Ve yaz hazırlıklarını yavaş yavaş yapmaya başladım.Yaz demek güneş demek, güneş demek güneş kremi demek hepimiz için. Gerçi çoğumuz dört mevsim güneş kremi kullanıyoruz. Bu hafta da yaza hazırlık olsun diyerek bir ürün üç yorum yazımızda Darphin Intral Environmental Lightweight Shield Spf 50 Güneş Kremini anlatacağız sizlere.


11 Mart 2020 Çarşamba

Incia Natural Roll On Deodorant For Women

Bir ürün üç yorum köşemizin bugünkü konuğu Incia Natural Roll On Deodorant For Women. Yaz öncesi doğal içerikli roll on deodorant arayışındaysanız İncia ilginizi çekecektir.


9 Mart 2020 Pazartesi

Bitenler - 20

2020 yılının ilk bitenler yazısına hızlıca başlayayım. Bu bitenlerde bol bol cilt bakım ürünü var. Stok erittim bu sefer. Dolapta, banyoda yarım bekleyen ürünleri, bekleyen testerların bir kısmını kullanıp bitirdim.Tam bir detox oldu. Hemen anlatmaya başlıyorum.



4 Mart 2020 Çarşamba

Avon True Nutra Effects Radiance BB Krem

Avon'un doğal özlerle ve tohumların gücüyle geliştirdiği True Nutra Effects serisinden Radiance BB Kremini 3 farklı yorumla anlatacağız bugün size. Avon True Nutra Effects Radiance BB Kremin etkisini yağlıya dönük karma ciltler için İrem'in sayfasından, kuru ve hassas ciltler için Nilgün'ün sayfasından okuyabilirsiniz.