31 Ağustos 2013 Cumartesi

Mersin Tatili

Uzun tatil arasından sonra yeniden merhabalar,
Aslında hafta başı döndüm tatilden ama koşturmayla geçen bir hafta oldu tatil dönüşü benim için.  Tatil dönüşü yapılması gereken tüm sıkıcı işlerde yapıldı diğer koşturmayla beraber. Tüm bu işlerden ancak fırsat bulup ancak blogumla ilgilenebildim. Tatilde bulunduğum yerde internet bağlantısında sorun olduğu için de pek internete giremedim.

16 Ağustos 2013 Cuma

Sonunda Tatile Gidiyorum :)

Merhabalar ,
En nihayetinde benim içinde tatil zamanı geldi.Darısı gidemeyenlerin başına olsun diyorum ve hemen tatile benimle gelen şanslı makyaj malzemelerimi sizlere sunuyorum :)) Emektar seyahat makyaj çantam ve ürünlerim.



12 Ağustos 2013 Pazartesi

Oje Aşkı ( Rapsodi No 335 )

Merhabalar ,
Uzun zamandır oje yazısı paylaşmadığımı farkettim.Geçen hafta aldığım yeni ojemle oje yazılarıma yeniden başlayayım :)
Rapsodi oje  335 çok güzel bir nar çiçeği tonu.Ama resimlerde rengi tam çıkmadı ne yazık ki. Rengini gösterebilmek için o kadar çok resim çektim ki ama nafile :(
Genel olarak rapsodi ojeleri beğeniyorum.Kapatıcılıkları güzel ve çabuk kuruyor.Dayanıklı mı derseniz benim tırnaklarımda 2 gün dayandılar.

Buralı Olmayanlar Lokali
tek kat


Buralı Olmayanlar Lokali
çift kat

Buralı Olmayanlar Lokali
gün ışığında
Görüşmek üzere..

9 Ağustos 2013 Cuma

Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası

Bir kitap düşünün okuduğunuzda anlatılan şehire hiç gitmemiş olsanız da o şehri gezmiş kadar olursunuz.İstanbul Hatırası böyle bir kitap.Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar'dan sonra okuduğum ikinci kitabı.Bizanstan günümüz İstanbul'una uzanan yedi hükümdar , yedi gidip görülesi mekan ve bu mekanlarda yaşanan gizemli cinayetleri çözmeye çalışan meşhur başkomiser Nevzat.
Buralı Olmayanlar Lokali

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Doa Kozmetik ve Gratis Alışverişi

Merhabalar,
Bugün benim için oldukça bereketli bir gün oldu.Gerçi eve gelince haberleri izlediğimde ülkem için pek iç açıcı şeyler yaşanmadığını görmek oldukça üzdü beni.
Öncelikle ilk defa bir blog çekilişi kazandım.Telefonu kapattığımda kapı çaldı ,Doa Kozmetik'ten kargom gelmiş :) Hediyemi Tunalı Hilmi Caddesinde bir eczaneden almaya gittiğimde de Gratis'e uğradım.
Doa Kozmetik'ten aslında biten yağlarımdan sipariş verecektim ama sayfalarına girdiğimde yeni ürünleri olan cilt serumunu görünce yağlardan şimdilik vazgeçtim.Serum ve lavanta suyu aldım.Serumun yanında da yüz yıkama jeli hediye geldi.


Çekiliş Kazandım :)

Merhabalar ,
İlk defa bir blogtan hediye kazandım.Güzel bir duyguymuş :) Geçen hafta sevgili Kozmetik Deneyimleri Helix D göz serumu için 4 tane şifre yayınlamıştı.Cuma günü de şifrelerin bildirileceği numarayı yayınlamıştı.Tam evden çıkmak üzereyken arasam ne kaybederim diyerek firmayı aradım ve şifreyi verdim.Bugün firma yetkilisi Deniz Hanım beni aradı kazandınız diye.Gerçekten çok şaşırdım.Hatta Deniz Hanım'a sadece ben aradım galiba dedim o şaşkınlıkla :)))
Hem Kozmetik Deneyimleri'ne hem de Deniz Hanıma çok teşekkür ederim.



Bayram öncesi güzel bir hediye oldu benim için :))

Görüşmek üzere...

Bugün 5 Ağustos ..

Bizi acıtırsanız , ağlamaz mıyız ?
Bizi gıdıklarsanız , gülmez miyiz ?
Bizi zehirlerseniz , ölmez miyiz ?
Bize zulmederseniz , öç almaz mıyız ?

Biz tarihe not düştük , hesap günü elbet gelecek....

4 Ağustos 2013 Pazar

Oriflame Ecollegen 3D Cilt Rengi Açıcı Maskeler

Merhabalar,
Yine Oriflame ve yine maske yazısı.Ne kadar çok seviyorsun Oriflame ürünlerini diyebilirsiniz bana :) Çok yakın arkadaşım iki yıl kadar önce yeniden Oriflame satmaya başlamasıyla ben de yeniden Oriflame ürünlerini keşfettim.Bazı ürünleri de zamanla düzenli kullandığım ürünler oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali

1 Ağustos 2013 Perşembe

Kakaolu Şeftalili Kek

Merhabalar,
Bu saatte kek tarifiyle burdayım :) Az önce fırından çıktı sizinle de paylaşmak istedim.



Buralı Olmayanlar Lokali