22 Şubat 2014 Cumartesi

Gazlı Bebek, Anlatılmaz Yaşanır!

Bebeğiniz gazlıysa, kime ne kadar anlatsanız da sizi en iyi, bebeği gazlı olan bir anne anlar. Paylaşılan çareler, anneanne/babaanne önerileri, doktor kontrolleri… Annelerin geçirdikleri o günlerin tarifi yoktur.
Tıpkı anne olduğunuzda, bebeğinizi kucağınızı aldığınız zamanki duygularınızı tarif edemediğiniz gibi…
Uykusuz geceler, insanın kendine ‘acaba sorun ben de mi’ diye sorduğu zamanlar elbette geride kalacak ve o tatlı varlık bir gün en tatlı gülüşüyle size bakacaktır. Peki ama ne zaman?
Dilerseniz biraz neden bebekler gazlı olur bir bakalım, anlamaya çalışalım.
Bebeklerin 55%‘i yaşamlarının ilk aylarında sindirim problemi yaşayabilir çünkü dünyaya geldiklerinde sindirim sistemleri henüz tam olarak gelişmemiştir.
Bebekler için en uygun besin anne sütüdür ve hayata en iyi başlangıcın yapılmasını sağlar.
Bebeğin anne sütü ile beslenmesi için hazırlık yapılması aşamasında ve emzirme esnasında sağlıklı ve dengeli bir diyet uygulamanız önemlidir.
Sütünüzün az olduğunu hissettiğinizde bebeğinizin beslenmesi konusunda her zaman doktorunuza ya da sağlık profesyoneline/uzmanına danışmanız doğru olacaktır.
Doktorunuzun da görüşüyle, gazlı bir bebek için en doğru seçim,
bebeğinizin sindirimi kolay besinlerle beslenmesidir.
Bebelac Nutrikonfor devam sütü, fermentasyon teknolojisi ile üretilmiştir. Fermantasyon, yoğurt ve benzeri ürünlerin üretiminde kullanılır. Fermente ürünler sindirime yardımcıdır.
Bebelac Nutrikonfor 2, 6. aydan itibaren kullanılabilen devam sütüdür. 6. aydan itibaren her gün en az 500 ml anne sütü veya yetersiz ise doktorunuza danışarak devam sütü vermeniz önerilir.
Bebelac Nutrikonfor 2’yi bebeğiniz 1 yaşına gelene kadar kullanabilirsiniz.


Detaylı bilgi için tıklayınız.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

21 Şubat 2014 Cuma

Çekiliş Kazandım Haberim Yok :)

Merhabalar,
İki gündür hasta yatıyorum.Aman dikkat edin ortalıkta grip salgını dolaşıyormuş.Ben bu sefer salgından  kaçamadım , yataklara düştüm :)) Ama hasta yatarken keyfimi yerine getiren bir haber aldım.Anılardan Seçilmiş blogunun sahibi sevgili blogger dostum Seçil , Ekoz Kozmetikle bir çekiliş düzenlemişti.O çekilişi ben kazanmışım.


Bugün kargom geldi.Menekşe ve bambu kokuları bana gelen.Menekşe kokusunu hemen açıp kullanmaya başladım.


Gripten dolayı koku alamadığım için bir yorum yapamayacağım :)) Ama ev ahalisi güzel koktuğunu söylediler.
Sevgili Seçil'e ve Ekoz Kozmetiğe tekrar teşekkürler.
Siz de hediye getirdiği için kargo kapınızı çalsın isterseniz ; sizi  İlk Çekiliş ime beklerim.
Görüşmek üzere..

18 Şubat 2014 Salı

İlk Çekilişim ( KAPANDI )

Merhabalar,
Geçen sene sizlere ilk merhabamı 23 Martta yazmıştım.Neredeyse tam bir yıl olmuş.Beni kim takip eder ki diye düşünürken , blogla ilgili git-geller yaşarken ; bugün hem takipçilerim var hem de can dostlar edindim.
Herkes çekiliş yaparken benim neyim eksik dedim :)) Aslında aklımda birinci yıl çekilişi gibi birşey yoktu ama çekiliş için düşündüğüm tarihte buralarda olamayınca , tarihte blogumun birinci yılına çok yakın olunca birinci yıl çekilişi olsun bari diye düşündüm :)



Sizler için çam sakızı çoban armağanı seçtiklerim toplu olarak bunlar.
Oriflame nature anti oksidant saç kremi ( grape - echinacia )
Oriflame essential tropikal meyve özlü yüz maskesi
Himalaya peel-off maske ( Dubai'den sizin için aldım )


City Color far seti ( minik boy iki tane )
Oriflame very me tekli far ( silver heart )
Oriflame very me göz kalemi ( turkuaz )


Hobby nar özlü şampuan ( seyahat boy )
Palmolive termal spa duş jeli ( seyahat boy )
Elegant ve Rapsodi oje


Daha çok cilt bakımı ve göz makyajına yönelik hediyeler seçtim sizin için.Ürünlerin hepsini kendim aldım ve hiçbiri kullanılmış ürün değil.
Bu hediyeleri istiyorsanız çok fazla şartım olmayacak sizden.
Tek zorunlu şartım blogumu GFC'den takip etmeniz ve ilk resim ile blogunuzda ve Google + duyurmanız ve  çekiliş bitene kadar yayını kaldırmamanız.Hem blogta hem de Google + da duyuran arkadaşlarıma 2 çekiliş hakkı vereceğim.
Toplu çekiliş sayfasında değil ayrı bir sayfa olarak duyurursanız mutlu olurum.Çünkü ben katıldığım her çekiliş için ayrı ayrı duyuru yapıyorum. Blogumu takip ettiğiniz isminizi , paylaşım linkinizi ve mail adresinizi de yorum olarak bırakırsanız size ulaşmam daha kolay olur.
Beni diğer sosyal ağlardan takip etmek tamamen sizin isteğinize bağlı.
Bloglovinden takip etmek isterseniz Buralı Olmayanlar Lokali
Google + dan takip etmek için Buralı Olmayan
Çekilişi blogumu açtığım gün olan 23 Martta sonlandıracağım.
Çekiliş bloglarını eleyeceğim en baştan yazayım sonra sıkıntı olmasın :)
Kargo ücreti bana ait olacak ve sadece yurtiçine gönderim yapabilirim.
Hepinize bol şans.














15 Şubat 2014 Cumartesi

Fikri Mühim ve Alışveriş

Merhabalar ,
Fikri Mühim Nescafe kampanyası için biraz geç kalmış bir yazı ama paketim geldiğinde ben yurtdışında olduğum için zamanında paylaşma şansım olmamıştı.Kısmet bugüneymiş :) Nescafé ve Coffee-matte için söylenecek pek fazla birşey yok aslında.Bir kahve sever olarak tam benlik bir kampanyaydı :)

Buralı Olmayanlar Lokali

12 Şubat 2014 Çarşamba

Anne Sütünün Antibiyotik Kullanımı Gerektiren Hastalıkları Azalttıgını Biliyor Muydunuz?

Sevgili anneler, anne sütü mucizedir, bebeğiniz ilk doğduğu andan itibaren büyüme ve gelişme için gerekli olan tüm sıvı, enerji ve besin ögelerini içerir. Eşsiz içeriği ile bağışıklık sistemi gelişimini destekler, antibiyotik kullanımı gerektiren hastalıkları azaltır.
Bebeğinizin bağışıklığını guclendirmek için onu 2 yaşına kadar anne sütü ile besleyin. Anne sütü alımı azaldığındaysa bebeğinizin bağışıklığını Aptamil ile desteklemeye devam edebilirsiniz.



 
Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

9 Şubat 2014 Pazar

Ben Yokken Neler Olmuş ?





Merhabalar,
Tam 39 gün memleketten uzak olunca bir çok şeye de uzak kaldım.Ben gitmeden önce patlayan ayakkabı kutusu olayında sular durulmuş ne yazık ki.Bir şarkıcımızın çocuğunun ruh sağlığını düşünür olmuşuz birden.Tabi ki küçücük çocuğun hiçbir suçu yok ama 5 yıldır babalarını haftada belki de iki haftada bir sadece bir saat görebilen çocukların günahı neydi diye düşünüyor insan.Gelir gelmez güvenli internet ! yasası geçti meclisten.
Birileri çuvalla bavulla milletin parasını götürürken , bir baba 3 yaşındaki çocuğunun cenazesini taşıdı o çuvalla.


Yazacak çok var da yazmaya dayananacak yürek yok.
Görüşmek üzere..

7 Şubat 2014 Cuma

Dubai Günlüğü - 9

Merhabalar,
Sonunda memlekete döndüm :) Pazartesi öğleden sonra evimdeydim.Ve son Dubai yazısıyla karşınızdayım.Bir ay boyunca sizlere Dubai'den bahsettim.Bu yazımda da nereye gidilir , ne alınır , ne yenir vs gibi konulardan bahsedeceğim.Dubai bir gökdelenler ormanı ve alışveriş merkezi cenneti.Dünyanın en büyük alışveriş merkezi burda.Her alışveriş merkezi farklı bir konsepte sahip.Dubai'de neler yapılır kısaca anlatmaya başlayayım.Dubai'nin para birimi Dirhem.1 Dirhem de 0,60 TL.Dubai'ye gitmeyi düşünüyorsanız gideceğiniz zaman kuru yeniden güncelleyin bence.
Dubai Mall :


Buralı Olmayanlar Lokali-Dubai Shopping Fest