27 Nisan 2016 Çarşamba

S'team Up : Buhar Ve Izgaranın Lezzet Birlikteliği

Merhabalar,
Sandviç yemeyi seviyorsanız Ankara Tunalı Hilmi'de tam da size göre bir mekan açılmış. Geçen hafta sevgili Ayşegül ve Ali Şef'in davetiyle bu lezzet mekanında buluştuk. S'team Up Sandwich Team buhar ve ızgaranın birlikteliğiyle lezzetli sandviçler yapan yeni bir mekan.

Buralı Olmayanlar Lokali-Steam Up
Fotoğraf : www.instagram.com/lariendijital

22 Nisan 2016 Cuma

Pasta Da Süslerim Blog Da Yazarım :)

Merhabalar,
Bu aralar etkinlik ve buluşmalarla oldukça yoğun geçiyor benim için. İki hafta önce de sevgili Ayşegül'ün davetiyle Ankara Dikmen'de bulunan Gordon Pastanesi'nde Pasta Atölyesine katıldım. Ve inanılmaz keyif aldım bu etkinlikten. Şeker hamurlarıyla pastalar süsledik. Süslediğim pastaya hala inanmıyorum  ama neyse :))

Buralı Olmayanlar Lokali
Fotoğraf: @basakbasaranphotography

20 Nisan 2016 Çarşamba

Harangvölgyi Hydracare Serum

Szervusz ( Merhaba) ,
Bugün anlatacağım ürün bir Macar markası olunca size selamım da Macarca olsun dedim. Lila Kutu'nun yılbaşı kutusundan çıkan Harangvölgyi Hydracare Serumu kullandım ve sonunda bitirdim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Harangvölgyi

15 Nisan 2016 Cuma

Güneş Koruyucu Krem Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Merhabalar,
Güneş ışınlarının faydasının yanı sıra zararlarını da bilmeyenimiz yok artık. Hatta bilgisayarlarımızın ışığı, floresan lambalar bile cildimize zarar verebiliyor. Bunlardan korunmak için de yaz-kış güneş koruyucular kullanmaya özen gösteriyoruz. Genellikle güneş koruyucu alırken koruma faktörüne ve cilt tipimize uyan ürünler almaya çalışıyoruz. Peki şimdiye kadar hiç düşündünüz mü ? Güneş koruyucu kremleri doğru kullanıyor muyuz ya da doğru ürünü seçiyor muyuz ?

Buralı Olmayanlar Lokali-Güneş Koruyucular

12 Nisan 2016 Salı

Burock Yaşlanma Karşıtı Gece Bakım Kremi

Merhabalar,
Yerli kozmetik firmalarından birisi olan yeni bir marka Burock bugünkü blog konum. Birkaç blogta markanın bazı ürünlerini okumuştum ama deneme şansım olmamıştı. Sevgili İlknur 'un #yeniyıldasihirlimaviyle etkinliğinde gelen Burock Yaşlanma Karşıtı Gece Bakım Kremi sayesinde markayı deneme şansım oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali-Burock

8 Nisan 2016 Cuma

Cyrene Makyaj Temizleme Yağı

Merhabalar,
Makyaj yapmayı sevmeyenimiz yoktur. Makyajı yapması ne kadar keyifliyse temizlemesi de o kadar keyifsiz olabiliyor bazen. Mesela işten eve gelince, bir davetten dönünce ya da üşengeçlikten makyajı temizlemek zor gelebiliyor bazen. Böyle zamanlarda da makyaj temizleme yağları gibi pratik ürünler kurtarıcı oluyor.
Kasım ayının son haftasına denk gelen Black Friday indiriminde aldığım Cyrene sürpriz kutudan çıkan ürünlerden olan  Cyrene Makyaj Temizleme Yağından bahsedeceğim bugün sizlere.

Buralı Olmayanlar Lokali-Cyrene

6 Nisan 2016 Çarşamba

Mutlu Günler Fırını

Merhabalar,
Haftasonu benim için oldukçu yoğun geçti. Önce bir etkinlik , arkasından 10-15 dakikalığına katıldığım bir açılış, arada kendi özel işim ve en son harika bir tadım etkinliğiyle günü bitirdim. Anlatmaya günün son etkinliğiyle başlasam nasıl olur acaba ?
Sevgili Ayşegül ve Oburcan'ın davetiyle Ankara Eryaman'da yeni açılan Mutlu Günler Fırın Cafe Bistro'da blogger arkadaşlarla buluştuk.

Buralı Olmayanlar Lokali-Mutlu Günler Fırını

4 Nisan 2016 Pazartesi

İpana Luxe Perfection Beyazlatıcı Diş Macunu yorumlarım

Doğru makyaj, dolgun kirpikler, bakımlı bir cilt, hacimli saçlar… En önemlisi de beyaz dişlerle sağlıklı, güzel bir gülümseme! Bu yüzden diş bakımına ve beyaz olmasına oldukça özen gösteriyorum. Sürekli yeni ürünleri deneyimlemeyi de seviyorum. Burada raflarda gözüme çarpan ve Amerika’nın en büyük diş macunu markası olan Crest aslında Procter and Gamble’ın Türkiye’de sunduğu İpana markasıyla tamamen aynı içeriklere sahipmiş. Dünyada ilk defa beyazlatıcı bantları üreten bir marka olduğu için 3 boyutlu Beyazlık ailesi oldukça ilgimi çekti. Son zamanlarda market alışverişine gittiğim her mağazada ve televizyonlarda sıklıkla İpana’nın yeni ürünü olan Perfection’a denk gelince ve özellikle 3 günde %100’e kadar lekesiz iddasını duyunca denemek istedim ve hemen aldım.
İpana’nın en hızlı ve en güçlü beyazlatıcı diş macunu ünvanına sahip bu diş macunu ile deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Diş hekimimin de daha beyaz bir diş için önerdiği İpana 3D White Perfection ile güvenle, bembeyaz gülebiliyorum.
Perfection diş macunu 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içeriyor. Böylece diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekeleri %100’e kadar etkin biçimde çıkarıp ve bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmamızı sağlıyor.
Performansına gerçekten çok şaşırdım. Etkisi inanılmaz! İlk kullanımdan itibaren bile diş yüzeyindeki lekeleri çıkarma etkisini farkediyorsunuz. Keskin nane tadıyla ferahlığı sağlıyor, böylece uzun süre ferah bir nefese de sahip oluyorsunuz. Beyazlatma etkisi bu kadar iyiyken diş mineme hiç bir zarar vermediğini bilmek de çok güzel.

1 Nisan 2016 Cuma

Bioderma Photoderm 50 Faktör Renkli Güneş Koruyucu

Merhabalar,
Ankara'da hava her ne kadar bir soğuk bir sıcak şeklinde olsa da, yavaş yavaş yüksek korumalı güneş koruyuculara geçiş yapma mevsimi geldi. Geçen haftalarda Kozmium 'dan yaza özel güzel bir kargo almıştım. Bioderma Photoderm  renkli güneş koruyucu ve güneş sonrası losyon çok şık bir kutuda geldi bana.

Buralı Olmayanlar Lokali-Bioderma-Photoderm