28 Haziran 2016 Salı

Zsole Güneş Koruyucu Krem - GKF 50+

Merhabalar,
Gelemeyen yaz yapmışlar derken havalar bir ısındı, pir ısındı. Şimdi de biz nankör insanevlatları sıcak çok sıcak diye söylenmeye başladık. Hatta güneş kremleri de benim gibi karma cildiniz varsa bu sıcaklarda ağır gelmeye başlamıştır. Bende durum böyle çünkü. Bu sıcaklarda karma ve yağlı ciltlerin çok seveceğini düşündüğüm bir güneş kremi Zsole Güneş Koruyucu Krem bugün ki blog konumuz.


Buralı Olmayanlar Lokali-Limonian-Zsole-Güneş Kremi

21 Haziran 2016 Salı

Oriflame Ecollogen Yaşlanma Karşıtı Gece- Gündüz Kremleri

Merhabalar,
Cilt bakım ürünlerinin içeriğinde 'Peptid'  görünce o ürünü deneme isteği benim için kaçınılmaz oluyor. İçeriğinde 'Pro-collogen Peptide' bulunan Oriflame Ecollegen serisini de uzun zamandır denemek istiyordum. Serinin göz kremini kullanmış ve oldukça sevmiştim. Gece ve gündüz kremlerini de sonunda kullandım ve bitirdim. Artık uzun uzun yorumlayabilirim.


9 Haziran 2016 Perşembe

Doa Kozmetik Saç Bakım Yağı

Merhabalar,
Saç bakımında yağ kullanmayı çok seviyorum. Bazen kendi yağ karışımlarımı yapıyorum, bazen de hazır karışımları alıyorum. Geçen yıl bir Doa Kozmetik indiriminden almıştım bu bakım yağını da. Elimdeki ürün fazlalığından ancak sıra geldi ve sonunda kullandım, bitirdim. Artık yorumlayabilirim.


7 Haziran 2016 Salı

Oriflame The One Wonder Lash Mor Maskara

Merhabalar,
Renkli maskaraları sever misiniz? Benim mürdüm, mor gibi renklerdeki maskaralara ayrı bir sevgim var. Oriflame The One Wonder Lash Maskara da sırf renginden dolayı aldığım mor renkli bir maskara.