30 Mart 2017 Perşembe

Nascita Fırça Temizleme Jeli Ve Fırça Temizleme Aparatı

Fırçalar makyaj yaparken en büyük yardımcılarımız oldu. Yıllarca elimle makyaj yaparken şimdi fırçalarım olmadan asla diyen biri oldum. Gerçi bu duruma hala şaşırdığım doğrudur :)
Fırçaların temizliği de hijyen açısından oldukça önemli bir konu. Hijyen için hepimizin farklı yöntemleri var. Kimimiz beyaz kalıp sabunla yıkarken, kimimiz anti-bakteriyel sabunları tercih ediyor. Hatta bir ara şampuana biraz sıvı yağ damlatıp bu formülle yıkamak moda olmuştu. Çok da iyi bir yöntemdi ama benim pratik bulduğum bir yöntem olmadı hiç.
Firmalar da bu iş için özel ürünler üreterek işimizi daha da kolaylaştırmaya başladı.
Bu firmalardan biri de Nascita. Fırçaların hijyeni ve temizliği  için güzel ürünler çıkartmış. Benim de son zamanlarda severek kullandığım Nascita Fırça Temizleme Jeli ve Fırça Temizleme Aparatından bahsedeceğim bugün sizlere..


28 Mart 2017 Salı

Yves Rocher Hydra Vegetal Yoğun Nem Kremi

Merhabalar,
Geçtiğimiz aylarda Yves Rocher firmasından dolu dolu bir paket gelmişti. Gelen ürünleri denemek için sıraya koydum ama içlerinden bir tanesini hemen kullanmaya başladım. İyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş derler ya, paketten çıkan Yves Rocher Hydra Vegetal 24 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem tam da nemsiz cildimin ilacı gibi oldu.



19 Mart 2017 Pazar

P2 Far Paleti - For The Dreamers

Merhabalar,
Geçtiğimiz aylarda sevgili Mor Menekşe Blog'un instagram çekilişini kazanmıştım. Sevgili Mor Menekşe ülkemizde satılan markalardan hediyeler verdiği mini bir çekiliş yapmıştı. Ben de tabi ki kayıtsız kalamamıştım bu hediyelere.
Hediyelerimi sırasıyla sizlerle paylaşacağım. İlk olarak P2 far paletinden bahsedeyim sizlere.


16 Mart 2017 Perşembe

Darphin İle Aromatik El Bakımı

Merhabalar,
Cildimize ne kadar iyi bakarsak bakalım ellerimiz  yaşımızı ele veren yerlerimizdir ne yazık ki. Bu yüzden de ayrı bir özen ister ellerimiz. Sürekli suyla haşır neşirsek bir de ekstra bakıma ihtiyaç duyarız.
Geçtiğimiz cumartesi günü sevgili Nilgün 'ün davetiyle  Darphin ürünleriyle el bakımı yaptırmak üzere Oran Bayram Eczanesi 'nde buluştuk blogger arkadaşlarımla.


15 Mart 2017 Çarşamba

Burcu'nun Mutfak Serüveniyle Kadınlar Günü Kutlaması

Merhabalar,
Kadınlar Günüyle birlikte birçok kutlama yapıldı. Bunlardan biri de sevgili arkadaşım Burcu 'nun etkinliğiydi. Amelie's Garden Cafe 'nin huzurlu atmosferinde hem Burcu'nun yeni açtığı blogunu hem de Kadınlar Gününü kutladık.



14 Mart 2017 Salı

Bitenler - 15

Merhabalar,
Bitmiyor efenim, bende ürün bitmiyor. En son Bitenler yazısını eylül ayında yazmışım. Yılda 2 Bitenler yazısıyla idare edecekmiş gibi görünüyorum. Bakalım gidişat nasıl olacak..


13 Mart 2017 Pazartesi

Morfill Kendini Tanı Etkinliği

Yaşam yolculuğumuzda bizi en çok yoran kendimizi tanımak için yaptığımız yolculuk olabilir. Kendimizi ne kadar iyi tanıdığımızı düşünsek bile bilinçaltı denilen buz dağımızın görünmeyen devasa kısmı bizi şaşırtmak için bekliyor gibi. Ve ön yargılarımız ... Atomu parçalamak bile ön yargılarımızdan kurtulmaktan daha kolayken kendimize saçma sapan şeyleri yük etmeyi de çok iyi biliyoruz. Oysa ki kısacık bir zaman dilimi olan hayatımızı kendimizi tanıyarak, ön yargılarımızdan ve gereksiz hırslarımızdan arınmış bir şekilde yaşamak çok daha keyifli olmalı.

10 Mart 2017 Cuma

Anneannemin Tenceresi - Asuman Kerkez

Bazı yemekler vardır kim pişirirse pişirsin, nerede yerseniz yiyin hep aynı tadı ararsınız ama bulamazsınız. Çünkü o yemekleri en güzel büyükanneniz yapar ve onun gibi yapan da asla bulunmaz.
Hepimizin sevdiği böyle yemekler yok mudur ? Mesela benim babaannemin yaptığı patlıcan yemeğinin ya da lahana turşusunun lezzeti hep damağımda olacak. Anneannemin ilginç yemeklerinden bahsettiğimde şaşıran yüzler bana hep keyif verecek. Ama ne yazık ki ne anneannemin ne de babaannemin tariflerini kaydetmek hiç aklıma gelmedi ve bazı tarifler büyükannelerimle birlikte kayboldu gitti.

www.instagram.com/lariendijital