27 Temmuz 2014 Pazar

Ev Baklavası

Merhabalar ,
Bayramların olmazsa olmazı nelerdir diye sorsalar illaki tatlılar derim ben :) Bir de kolonya :))) Ben çocukken günler öncesinden hazırlıklar başlar ; evde temizlenmedik köşe , yıkanmadık eşya bırakılmaz ; bir kaç gün önceden de baklava ve şekerpare yapılırdı.Bayram sabahı da tatlıların şerbeti dökülürdü.Artık o kadar yoğun hazırlıklar kalmadığı gibi bu kısacık zamanları tatil fırsatına dönüştürüyoruz haklı olarak.
Bu bayram kaçamak yapmayacağım için biraz nostalji yapayım dedim ve bayram tatlısını ben yaptım.İlk defa baklava yaptım bugün ve hemen sizinle paylaşmak istedim.O kadar pratik bir tarif ki belki siz de bu bayrama yapmak istersiniz.



16 Temmuz 2014 Çarşamba

Sevgi Ve Dostluk Ödülü





Sevgili Sertaç Cihan bana bu anlamlı ödülü vermiş.Çok mutlu oldum.İyi ki blog açmışım demek için yine bir sebebim oldu :) 
Teşekkür ederim arkadaşım.
Ben de bu ödülü 


Blog arkadaşlarıma gönderiyorum :)






15 Temmuz 2014 Salı

Çilek Pelteli Muhallebi

Merhabalar ,
Çilek benim en sevdiğim meyvelerden.Çok lezzetli ama bir o kadar da dayanıksız bir meyve.Yıkanan çilekler hemen bitmezse ertesi gün ne yazık ki yenecek hali kalmaz pek.Bir de manavların ve pazarcıların insafına kaldıysak çok güzel çilek bulmak şansa kalıyor.
Dün manavda mis gibi çilekleri göründe dayanamadım.Bir manav klasiği olarak , tezgahın önüne en güzellerini arka tarafına hafif geçmiş çilekleri dizmişler.Sağolsun manavdaki bey de geçmiş çileklere ağırlık vererek doldurmuş poşetimi.Eve geldiğimde çok sinirlendim ama nafile.İyilerini ayıklayıp yedik , kalanını da tatlı da kullandım.Yaz için hafif , lezzetli bir tarif.İftardan sonra da serin ve hafif tatlılar isteyenlerin de seveceği bir tatlı.


10 Temmuz 2014 Perşembe

15 Soruda Duygular Ortaya Çıksın Mimi

Merhabalar ,
Sevgili Dördüncü Tekil Şahıs beni mimlemiş.Mimi gördüğümde ve okumaya başladığımda umarım mimlenmemişimdir demiştim ama Dördüncü Tekil Şahıs beni atlamamış :)) Çünkü sorular biraz zor ; bütünlemeye kalma ihtimalim çok fazla :)))


Hiç Adriana Lima kadar güzel hissettin mi? Hemen karar verme. Denemeden bilemezsin!

Hayatın boyunca birçok güzellik malzemesi kullandığını ve çok azından memnun kaldığını biliyoruz. Çünkü hiçbir güzellik malzemesi, içindeki doğal güzelliği ön plana çıkarmaz. Emin ol, hissettiğin kadar güzelsin! Veet olarak seni en güzel neyin hissettireceğini düşündük ve her duruma özel Veet ürünleri geliştirdik.

Adriana Lima’nın doğal güzelliğinden yola çıkarak, sana en az Adriana Lima kadar güzel hissetirmenin yollarını göstermek istedik. Doğadan gelen içerikleri, cilt tipine ve bölgesine göre farklılaşan seçenekleri ile her ihtiyaca hitap eden Veet, saatler süren epilasyon seanslarına anında çözüm sunarken, cildinin ihtiyacı olan bakımı da sağlıyor. Veet sayesinde, haftalar boyunca istediğin kıyafeti istediğin zaman giyebilirsin. Adriana gibi güzel hissetmen için, krem, sprey ve soğuk ağda bantlarından sana en uygun olanını seçmen yeterli.
Hayat bir defileyse, her an hazırlıklı olmalı. Tıpkı Adriana gibi. Doğal güzelliğini gönül rahatlığıyla sergileyebildiğin sürece, Adriana kadar güzel hissedeceksin!
Veet’ini seç, çünkü sen de en az Adriana kadar güzelsin.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

9 Temmuz 2014 Çarşamba

Önce Alışveriş Sonra Fiş

Ben çocukken böyle bir slogan vardı.Alışveriş fişlerinin yeni yeni çıktığı zamanlardı.Hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama bir de kamu spotu tarzı esprili reklamlar yayınlanırdı.Bu yazıyı yazarken aklıma geliverdi birden :)) Sıcaklar bana yaramıyor azizim sanırım sorun bu :)))
Kendimi alışverişe vurdum bu sıcaklarda.Biri bana dur desin artık  :)) Neler aldım bu sefer.Takılarla başlayayım.



Buralı Olmayanlar Lokali

4 Temmuz 2014 Cuma

Tavsiye Kanalı Eker Yoğurt Kampanyası

Merhabalar ,
Tavsiye Kanalı'nı duymayanımız kalmamıştır sanırım.Son kampanyası Eker Yoğurt Kampanyasıydı.Bu hafta kargom geldi.Bu kampanyada kargolar nedense çok gecikti.Anlayamadım.

Buralı Olmayanlar Lokali

2 Temmuz 2014 Çarşamba

Unut'MADIMAK'lımda


Kulların kullara ettiğini etmiyor en zalim harı ateşin....
2 Temmuz 1993
Unut'MADIMAK'lımda...