23 Şubat 2017 Perşembe

Cecile Cooked Terracotta Allık - 06

Merhabalar,
Son zamanlarda çıkarttığı yeni ürünlerle ve çok sevilen ürünlerine yeni eklediği renklerle sürekli popüler ve ilgi odağı olmayı başaran bir marka oldu Cecile . Benim de son zamanlarda elimden ürünleri düşmüyor. Long Kisses rujları, göz kalemleri derken bir de terracotta allıkla neredeyse sadece Cecile kullanır oldum.
Sevgili Nilgün 'ün hediyesi olan bu allık da elimden düşmeyen Cecile ürünlerinden.


21 Şubat 2017 Salı

Dermalogica Blogger Etkinliği

Merhabalar,
Yıllar önce bu kadar çok kozmetik üzerine profesyonel marka yokken, özellikle kabin cilt bakımı denilince ilk akla gelen marka Dermalogica  olurdu. Hatta Dermalogica ürünleri kullanan merkezler daha çok tercih edilirdi. Yıllar geçse de Dermalogica'nın kalitesi değişmedi, aksine ürünlerini daha da geliştirerek bizlere sunmaya devam eden bir marka.
Geçtiğimiz günlerde Dermalogica'nın yeni ürünlerini tanımak için sevgili Nilgün'ün davetlisi olarak blogger arkadaşlarımla buluştuk.


16 Şubat 2017 Perşembe

Durance İle Koku Sohbeti

Merhabalar,
Tüm canlılar için koklamak önemli bir duyu. Hayvanlar koklayarak avına ulaşıyor, salgıladığı kokuyla eş çağırıyor ve tehlikelerden kaçıyor. Bebekler annelerini kokularından tanıyorlar. Algıladığımız bir koku bize çok farklı duygular yaşatabiliyor.
Koku duyumuz 24 haftalık ceninden aktif olmaya başlıyormuş ve doğduğumuzda 100 - 120 farklı kokuyu tanıyormuşuz. Öyle ki, içine doğduğumuz kültür bile bizim için hangi kokunun iyi hangi kokunun kötü olduğunu belirleyen çok önemli bir faktörmüş.
Geçen yıl Durance tarafından düzenlenen Vedat Ozan ile Koku ve Parfum Üzerine Bilmek İstedikleriniz Sohbetinde bunlar gibi oldukça ilginç şeyler öğrenmiştik kokuya dair.
Geçen hafta da sevgili Burcu 'nun davetiyle koku sohbetlerine bu sefer Durance Armada Mağazasında devam ettik.


14 Şubat 2017 Salı

Herbaderm Renk Açıcı Leke Kremi

Merhabalar,
Bir ürünün üzerinde leke kremi gibi bir yazı okuduğum an o ürünü mutlaka almalıyım diyorum. Ama bu tarz ürünlerin ne yazık ki çok azı işe yarıyor. Gerçi yıllar içinde ben de leke konusunda oldukça sakinleştim ve kabullendim onları..
Aralık ayında yaptığımız Nascita ziyaretinde gelen hediyelerden birisi de yüz için Herbaderm Renk Açıcı Leke Kremiydi.


9 Şubat 2017 Perşembe

Oriflame HairX Advenced NeoForce Dökülme Karşıtı Tonik

Merhabalar,
Saç dökülmesi için bir üründen bahsedeceğim bugün size. Oriflame HairX Advenced NeoForce Dökülme Karşıtı Tonik bu uzun ismiyle işe yarar bir ürün mü değil mi anlatacağım size.

6 Şubat 2017 Pazartesi

Dr. Özgür Koldaş ile Yüz Mühendisliği

Merhabalar,
Geçtiğimiz haftalarda sevgili Nilgün'ün davetiyle blogger arkadaşlarla Dr. Özgür Koldaş 'ın muayenehanesinde buluştuk. Stil ve imaj danışmanı Sevgi Soluk da bizlerleydi o gün. Geçtiğimiz yıl keyifli bir etkinlikte bizlere harika tüyolar vermişti Sevgi hanım. Bu buluşmada da yine tüyolarından paylaştı bizlerle.

www.instagram.com/cikozzy

1 Şubat 2017 Çarşamba

Farmasi Exotic Arındırıcı Yüz Peelingi

Merhabalar,
Geçen hafta peelinglerin cilt bakımındaki öneminden kısaca bahsetmiştim ve Farmasi soyulan maskenin etkilerini anlatmıştım sizlere.
Soyulan maske tercih etmeyenler için aynı serinin ayrıca tanecikli peelingi de bulunuyor. Farmasi Exotic Arındırıcı Yüz Peelingi de soyulan maske gibi kayısılı.