30 Kasım 2020 Pazartesi

Avon Magix Yağlı Görünümü Kontrol Eden Makyaj Bazı

Makyaj yapınca cildinizin parlamasını istemeyenlere bir önerim var bugün. Yağlı görünümünü ve parlamayı kontrol eden Avon Magix Shine & Oil Control makyaj bazını anlatacağım bugün size.

26 Kasım 2020 Perşembe

24 Kasım 2020 Salı

Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi

Bu hafta size iki göz kremi anlatacağım. İlk anlatacağım göz kremi Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi

18 Kasım 2020 Çarşamba

Farmasi'den Önerilerim


Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde sevilen markalarımızdan olan Farmasi'den sevdiğimiz ürünleri anlatacağız. Daha önce kullanıp memnun kaldığım, hali hazırda kullanmaya devam ettiğim birkaç Farmasi önerim olacak. 

11 Kasım 2020 Çarşamba

Avon Power Stay Ruj ve Urban Fondöten

Bu hafta 1 ürün 3 Yorum Köşemizde Avon Kasım katoloğunun öne çıkan ürünlerinden Power Stay Ruj, Urban Fondöten ve Glimmerstick'in yeni renginden bahsedeceğiz. 

Avon

6 Kasım 2020 Cuma

Renkli Nemlendiriciler, BB ve CC Kremler

Yıllar önce ilk makyaj yapmaya başladığım zamanlarda ten ürünü olarak sadece fondötenler ve pudralar vardı. Çok fazla alternatif olmadığı için renkli nemlendiciler çıktığında çok mutlu olmuştum. İnce dokulu yapıları ve hafif kapatıcılıklarıyla fondötene göre daha doğal durduğu için renkli nemlendiricileri tercih ediyordum ben de. İlk renkli nemlendiricim de Nivea'nın ürünüydü. Yıllar içinde alternatifler öyle çoğaldı ki bu sefer de kafamız karıştı. En iyisi hangisiydi; BB kremler mi, yoksa CC'ler mi,DD'ler mi? Bir ara EE kremler göründü derken bunca seçenek içinde karar vermek zorlaştı. Biz de bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde renkli nemlendiricilerden, BB ve CC'lerden biraz bahsedelim istedik.

Buraliolmayan