30 Ekim 2017 Pazartesi

Ankara'lı Bloggerlarla Palabs Etkinliği

Eylül ayının son günü Ankara'lı bloggerlar olarak sevgili Nilgün 'ün davetiyle Atlı Otel'de temiz içerikli yepyeni bir marka olan Palabs etkinliğinde buluştuk. Palabs markasıyla ilk olarak Kubiş 'in etkinliğinde tanışmıştım. Dermokozmetik ürünler olması ve temiz içeriğiyle oldukça ilgimi çekmişti Palaps markası.

buralıolmayanlarlokali-palabsetkinliği-ciltbakımı

25 Ekim 2017 Çarşamba

BLOG NEDİR? BLOGGER NEDİR?

Herkese Merhaba.

Bu yazı bir grup aktif blog yazarı tarafından hazırlanmış ortak bir yazı. Çünkü blog ve bloggerlığın ne olduğunun yanlış bilindiğini düşünüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Blog Yazarı arkadaşlarımızdan biri  Instagram'da "Blog nedir biliyor musunuz?" diye anket yaptı. Sonuçlar bizi çok üzdü. O yüzden kendimizce açıklamak istedik.
blog nedir? blogger nedir?

Blog Nedir?

İlk önce "Blog Nedir?" den başlayalım.
Blog; Belirli bir konuyu anlatan paylaşımların yapıldığı web tabanlı sitelerdir.  Mesela  şu an bu yazıyı okuduğunuz yerdir. Kendine ait bir adresi vardır.

24 Ekim 2017 Salı

Himalaya Arındırıcı Çamur Maskesi Ve Tazeleyici Meyve Maskesi

Hindistan menşeili bir marka olan Himalaya'nın iki maskesinden bahsedeceğim sizlere. Arındırıcı Çamur Maskesi ve Tazeleyici Meyve Maskesi.
Geçtiğimiz aylarda Gratis tarafından gönderilen maskeleri epeydir kullanıyorum ve artık yorumlayabilirim.


17 Ekim 2017 Salı

Caudalie Organik Üzüm Suyu

Yaz demek benim için termal suların yoğun kullanıldığı dönem demek. Fazlaca terlediğim için de termal sular ferahlamak için büyük kurtarıcı oluyor. Ama bu yaz termal suların tahtını sarsan yeni bir ürünle tanıştım; Caudalie Grape Water.

10 Ekim 2017 Salı

Wet'n Wild Megaglo Precious Petals Aydınlatıcı


Wet'n Wild yaz koleksiyonunda çıkarttığı ve hepimizin adeta bedava dağıtılıyormuşcasına koşup hemen kaptığımız Megaglo Aydınlatıcı Pudralardan benim payıma düşen Precious Petals bugün blog konum.
Yaz boyu yeni koleksiyonu birçok arkadaşımız neden beğendiğini neden beğenmediğini paylaştı ama bir ben eksik kalmayayım diyerek yorumlamaya başlayayım.

5 Ekim 2017 Perşembe

Selpak’tan Türkiye’de bir ilk: Selpak Yağ Emici Havlu Tek yaprakla 180 kilokaloriye kadar yağ emiyor!

                                       
Vazgeçilmez lezzetlerden olan patates kızartması, mücver, köfte gibi yemekler yüksek kalori oranları sebebiyle sofralarda daha az yer alabiliyor. İşte tam bu durumlar için Selpak’tan yeni yağ emici havlu. Türkiye’de ilk ve tek olan Selpak Yağ Emici Havlu, tek yaprağıyla 180 kilokaloriye kadar yağı emer kızartmaların tadı da keyfi de size kalır.
                    
                                                     
Bir boomads advertorial içeriğidir.