27 Kasım 2015 Cuma

Beautiful Ladies Güzellik Salonu




Beautiful Ladies Güzellik ve Bakım Salonu olarak huzurlu atmosferimiz, güvenli uygulamalarımız, teknolojik donanımımız, alanında deneyimli ve güler yüzlü ekibimiz ile Ankara Kızılay'da yer alan merkezi konumumuzda 2013 yılından bu yana siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

24 Kasım 2015 Salı

Moda Kozmetik Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Bugün yeni ama aslında eski ve köklü bir firmanın ürünlerinden bahsedeceğim. Ataç Kozmetik markası olan Moda ürünlerine kısaca göz atalım mı?

Buralı Olmayanlar Lokali-Moda Kozmetik

19 Kasım 2015 Perşembe

Yves Rocher'nin Özel Yılbaşı Koleksiyonu İle Gecenin Yıldızı Olmaya Hazır Mısınız?



Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları Yves Rocher, yılbaşı için çok özel bir koleksiyon hazırladı.

Koleksiyonda; makyajdan, vücut bakımına birbirinden özel ürünler yer alıyor. Banyo rutininizde bile yılbaşı ruhunu yaşamak istiyorsanız portakal ve tarçın esansları ile bezenmiş, organik peygamber çiçeği suyu ile zenginleştirilmiş duş jeli sizleri bekliyor. Portakal&tarçın içerikli seride aynı zamanda vücut sütü,dudak balsamı, peelingli duş jeli ve el kremi de yer alıyor. Daha baharatlı kokuları sevenler, baharatlı vanilya serisini seçebilirler. Bu seride, ışıltılı vücut sütü ,EDT, peelingli duş jeli ve sıvı el sabunu yer alıyor.Bir diğer seri ise elma suyu ve karite yağının benzersiz bileşiminden oluşuyor. Seride, vücut kremi, kokulu mum ve ışıltılı vücut losyonu bulunuyor.


13 Kasım 2015 Cuma

Ponds Age Miracle Yüz Temizleme Kremi

Merhabalar,
Yüzümü yıkayarak temizlemeyi seviyorum. Siz de seviyorsanız bugün ki yazım tam size göre. Bugün size Ponds Age Miracle Temizleme Kremini anlatacağım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ponds-Age Miracle


9 Kasım 2015 Pazartesi

Kar Kurabiyesi

Merhabalar,
Kurabiye yapmayı da yemeyi de çok severim. Bugün güzel bir kurabiye tarifi paylaşsam, yanına da çay demlesem. Güzel olur aslında :))
Ben mutfağa gidip çay koyarken sizi de tarifle başbaşa bırakayım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Kar Kurabiyesi