30 Ekim 2015 Cuma

Güzellik Minerali Silis İle Cildinizi Kırışıklıklardan Koruyun


Sağlık ve güzellik için vazgeçilmez olacak kadar önem taşıyan silise cildinizin 20 yaşından sonra daha çok ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz? ZAO’nun içeriğindeki yoğun bambu özlerinde bulunan ‘cilt dostu güzellik minerali silis’ ile doğal bir ışıltı katacak olan makyajınız yüzünüzde yaşlanma kaynaklı kırışıklıklara karşı da kalkan olacak.


28 Ekim 2015 Çarşamba

Yves Rocher’den Yoğun Renkli Göz Kalemleri


Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nın, yeni yoğun renkli göz kalemleri, içeriğindeki Brezilya Palmiyesi Balmumu sayesinde renklerin yoğun ve parlak görünmesini sağlar.




26 Ekim 2015 Pazartesi

Oriflame Ecollagen Göz Kremi

Merhabalar,
Oriflame takıntılı olduğum markalardan birisi. Cilt bakım ürünlerini de kullanmayı ayrıca seviyorum. Çünkü herhangi bir alerji, iritasyon ve hassasiyet yaratmadı kullandığım hiçbir ürünü şimdiye kadar. Ecollogen serisinin göz kremini iki aydan fazla bir zamandır kullanıyorum. Sanırım artık yorumlayabilirim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame-Ecollagen

23 Ekim 2015 Cuma

Açelya Akkoyun'lu İle Pril Lansmanı

Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta etkinlikler açısından benim için yoğun geçti. Haftanın son etkinliği Açelya Akkoyun'lu ile Pril lansmanıydı. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Pril Ankara Lansmanı

22 Ekim 2015 Perşembe

Chef Akademi Cevizli Lezzetler Etkinliği

Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta katıldığım bir diğer etkinlik sevgili Ayşegül 'cüğümün davet ettiği oldukça lezzetli bir etkinlikti. Mekanımız Çayyolunda olunca Asena 'yla buluşup beraber gittik. Ve Ankara Çayyolu Chef Akademi 'de hem cevizin faydalarını öğrendik hem de cevizli lezzetler yaptık.

Buralı Olmayanlar Lokali-California Cevizi

21 Ekim 2015 Çarşamba

Portakal Kokulu Bir Site; Portakal Rengi

Merhabalar,
Son günlerde ismini sıkça duyduğum yeni bir alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum sizlere; Portakal Rengi . 

20 Ekim 2015 Salı

Sevde ve Deniz'le Sohbet Etkinliği

Merhabalar,
Geçen ay Ankaralı üç tatlı bloggerın düzenlediği Ankara Blogger Keşif Etkinliğinden BU YAZIMDA bahsetmiştim. Çok kalabalık bir etkinlik olduğu için o gün sohbete doyamadığımızı düşünerek bu tatlı kızlardan Sevde ve Deniz uzun uzun sohbet edebilelim diye kurban bayramı sonrası tekrar bizleri bir araya getirdi.

Buralı Olmayanlar Lokali

19 Ekim 2015 Pazartesi

Dax Supergro ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
Bu hafta 1 Kozmetik  Yorum'da bu hafta  yoğun saç bakım yağı Dax Supergro'dan bahsedeceğiz.


Buralı Olmayanlar Lokali-Dax-Supergro


14 Ekim 2015 Çarşamba

CEVİZ TÜKETMEK İÇİN EN İYİ 10 NEDEN



Ceviz yüksek besinli bir gıda maddesi olarak dünyanın birçok yerinde yüzyıllardan bu yana tüketilmektedir. Kuruyemiş olarak, tatlı çeşitlerinde, salatalarda, keklerde, hatta son zamanlarda ekmeklerde kullandığımız mucizevî besin kaynağı cevizi tüketmemiz için akademik araştırmalara dayanan en iyi 10 neden;

7 Ekim 2015 Çarşamba

Ankara Blogger Keşfi Etkinliği

Merhabalar,
Ankaralı 3 tatlı blogger Sevde , Deniz ve Tuğçe geçtiğimiz aylarda bir tanışma ve sohbet etkinliği düzenlemeye karar vermişlerdi ve bir çoğumuzla bağlantıya geçmişlerdi. Ama ne zaman bir tarih belirleseler o gün başka etkinlikler olduğu için bir türlü toplanmamız mümkün olmadı.
Sonunda 5 Eylülde bu tatlı bloggerlar bizleri bir araya getirmeyi başardı :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Ankara Blogger Keşfi

5 Ekim 2015 Pazartesi

Kışa Babor Bakımıyla Hazırlanmaya Ne Dersiniz ?

Merhabalar,
Sonbahar yüzünü iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Güneşli günlerin son demlerini yaşarken evlerde kışa hazırlık tam hız devam ediyor. Evlerinizi bahar temizliğiyle kışa hazırlarken bedeninizi de profesyonel bir ekiple kışa hazırlamak istemez misiniz ?