27 Mayıs 2016 Cuma

Cyber Shine - Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici

Merhabalar,
Köpüren yüz temizleyicileri ilk olarak Gratis'lerde görüp almıştım. Tek kullanımlık olan bu temizleyicilere bayıldığımı söyleyebilirim. Kore ve uzak doğu ürünleri deyince akla ilk gelen yer olan Limonian 'da büyük boyunu görünce almak istiyordum. Bu ay başında Limonian'dan gelmesi güzel bir sürpriz oldu benim için.


25 Mayıs 2016 Çarşamba

Beauty Park Oran'da Bloggerlar Yaza Hazırlanıyor

Merhabalar,
Diğer şehirleri bilemiyorum ama Ankara'ya yaz gelmemeye karar vermiş sanırım. Çünkü mevsim ilk bahar değil adeta sonbahar. O kadar soğuk ki bazı akşamlar kalorifer bile yakıyoruz.
Madem yazın gelmeye niyeti yok biz bloggerlarda Beauty Park Oran 'da buluşup biraz ruhumuzu şımartalım istedik.


Fotoğraf: www.instagram.com/esiphotography

18 Mayıs 2016 Çarşamba

Bitenler - 13

Merhabalar,
Yeni bir bitirme yazısıyla buradayım bugün. Çok fazla ürün bitiremiyorum son zamanlarda. Öyle olunca da Bitenler yazılarının arası çok uzun oluyor. Böyle giderse senede iki tane yazı ancak yazacağım herhalde :))


15 Mayıs 2016 Pazar

Yaza Hazır Mısınız?

Merhabalar,
Bu yıl da güneş yüzünü hala göstermemekte kararlı. En azından Ankara'da durum bu. Buralarda hava sanki sonbahar gibi. Yine de yaz hazırlıklarına başladık yavaş yavaş. Kullanığımız güneş koruyucuların koruma faktörleri çoktan yükseldi bile.

Eskiden yaz gelsin kumsalda güneşin altında bronzlaşsak diye hayaller kurarken, artık güneşten köşe bucak kaçıp, korunmaya çalışıyoruz. Herkes bütçesine ve cilt yapısına uygun ürünleri yaz-kış kullanmaya özen gösteriyor. D vitamini açısından güneşe ne kadar ihtiyacımız olsa da, cilt kanseri başta olmak üzere güneşin zararlarını da gözardı etmemeliyiz. Özellikle saat 10.00 - 16.00 arası yani güneşin dünyaya dik indiği saatlerde güneşe çıkmamaya özen göstermeliyiz. İşimiz gereği bu saatlerde dışarda olmak zorundaysak eğer, yüksek koruma faktörlü güneş kremimizi sürüp, açık renk kıyafetler giymeliyiz ki güneşin zararını en aza indirebilelim. Ve güneş koruyucumuzu güneşe çıkmadan en az 15 dakika önce cildimize uygulamalıyı unutmayalım.



9 Mayıs 2016 Pazartesi

3. Dalga Kahvelerle Fal Bakılır Mı?

Merhabalar,
Geçtiğimiz pazartesi benim için oldukça heyecanlı bir gündü. Sevgili Ayşegül'le birlikte Simple Coffee House evsahipliğinde  ilk etkinliğimi yaptım. Yeni nesil kahvelerin yani 3. Dalga Kahve akımının lezzetli örneklerini tatmak üzere Simple Cafe'de blogger arkadaşlarımla buluştuk.

Fotoğraf: www.instagram.com/lariendijital

5 Mayıs 2016 Perşembe

Sevgi Soluk İle Stil Ve İmaj Sohbeti

Merhabalar,
Hafta sonu oldukça keyifli bir buluşmaya davetliydim. Sevgili Nilgün bizleri Sevgi Soluk ile tanıştırdı bu buluşmada. Hani bazı insanlar vardır ya ilk karşılaşılan an itibariyle enerjiler tutar ve sanki uzun zamandır tanıyor hissine kapılırsınız; Sevgi hanımdan yansıyan enerjisi işte böyle bir enerjiydi.

Fotoğraf : www.instagram.com/lariendijital

2 Mayıs 2016 Pazartesi

Revox Saç Serumu

Merhabalar,
Sevgili İlknur'un düzenlediği keyifli etkinliğin sponsorlarından olan Revox bizlere hem meşhur At Kuyruğu Şampuanını hem de At Kuyruğu Serumunu hediye etmişti. Firma yetkilisi Gamze hanım da etkinlikte bizlerle birlikteydi ve ürünlerini ayrıntılı olarak bizlere anlatmıştı.