26 Nisan 2017 Çarşamba

Cecile Long Kisses Likit Mat Rujlar ( 11- 18 - 36 )

Merhabalar,
Son zamanlarda likit mat ruj furyası aldı başını gitti. En bilindik markalardan tutun da bilinmedik bir sürü markada bu tarz rujları görür olduk. Ama bir marka var ki bir çoğumuzun gözdesi oldu likit mat rujlarıyla.
Cecile Long Kisses Likit Mat Rujlardan bahsediyorum elbette. Serinin bendeki 3 rengi blog konuğum bugün.


24 Nisan 2017 Pazartesi

Balea BB Creme 6 in 1

Merhabalar,
Sevgili Mor Menekşe Blog sayesinde deneme şansı bulduğum Balea BB Creme 6 in 1 bahsedeceğim bugün sizlere.
Balea ülkemizde satılmayan bir marka olmasına rağmen yakından bildiğimiz bir Alman markası dersem yanlış olmaz. Çünkü yıllardır Almanya'da yaşayan akrabalar Türkiye'deki yakınlarına Balea ürünlerini taşıdıkları için bu markanın pek de yabancısı sayılamayız :))



18 Nisan 2017 Salı

Sheida All In One Maskara

Merhabalar,
Bugün hemen hemen her bloggerın bayıldığı bir ürünü anlatacağım size. Son zamanlarda sıkça instagramda rastladığınızı düşündüğüm bir ürün , Sheida All In One Mascara Pino Kozmetik etkinliğinde gelen hediyelerdendi.


14 Nisan 2017 Cuma

Çocuklarınızın Sağlıklı Gelişimine Tam Destek Çocuk Devam Sütü’nde!

Neden Çocuk Devam Sütü?
Çocuklar, büyüme ve gelişimlerinin büyük bölümünü 1-4 yaşları arasında tamamlarlar. Yiyeceği yemekler konusunda çok seçici olabileceği bu yaşlarda çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi için zengin ve doğal içerikli gıdalarla beslenmesi gerekir. Güçlü bir bağışıklık sistemi de bu fiziksel ve zihinsel gelişimi taşıyan vücudu mikroplara karşı koruyarak, büyümede çok önemli bir görev üstlenmektedir.


10 Nisan 2017 Pazartesi

Dalton Marine Keşif Etkinliği

Merhabalar,
Geçtiğimiz haftalarda sevgili Nilgün’nün davetiyle Dalton Marine Kozmetiği keşfetmek için buluştuk. Markayla daha önce katıldığımız bir davette tanışmış ve birkaç ürününü kullanma şansı bulmuştum. Bu etkinlikte de markayı çok daha yakından tanıma fırsatımız oldu.



6 Nisan 2017 Perşembe

Make Up Revolution Allık - Now

Merhabalar,
Sevgili Mor Menekşe Blog 'un instagram çekiliş hediyelerimden biri de Make Up Revolution allıklardan Now rengiydi. Instagram satış hesaplarında bolca karşımıza çıkan Make Up Revolution özellikle muadil far paletleriyle oldukça ilgimi çeken bir marka. Ne yazık ki bu markanın da ülkemizde satışı yok.


5 Nisan 2017 Çarşamba

Yurt Dışı To Save Alışverişi

Merhabalar,
Alışveriş yapmayı sevmiyorum diyen var mıdır bilmiyorum. Ben alışverişi seven gruptanım. Son zamanlarda da yurt dışı alışverişlerine takmış durumdayım. Uygun fiyatları, ücretsiz kargo ve bol ürün çeşidiyle yurt dışı alışveriş sitelerinde vakit geçirmeyi de seviyorum.
Sevgili Nilgün ve Başak'da görüp incelemeye aldığım To Save sitesinden sonunda dayanamayıp güzel bir alışveriş yaptım.

4 Nisan 2017 Salı

Atelier Rebul Mağaza Turu ve Cilt Bakımı

Rebul beni çocukluğuma götüren markalardan biridir. Kolonyalarını da bir başka severim Rebul'ün. Yıllar içinde İstanbul Taksim'deki eczaneden başlayan yolculuk şimdi Rebul Atelier ismiyle butik mağaza zincirleri olarak daha da büyümeye devam ediyor.  Artık sadece kolonyalarıyla değil cilt bakım ürünleriyle de sıkça konuşacağız Rebul markasını..