6 Mayıs 2020 Çarşamba

Loccitane Overnight Reset Serum

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Loccitane Overnight Reset Serumu anlatacağız sizlere. Baştan uyarayım, bu yazımda objektif olamayabilirim :)
Loccitane Overnight Reset Serumun kuru ve hassas ciltlerdeki etkisini Nilgün, yağlıya dönük karma ciltlerdeki etkisini  İrem yazdı.




Loccitane bu serumunda oldukça iddialı. İçeriğinde cilt için faydaları saymakla bitmeyen ebedi çiçek diye adlandırılan Ölmez otu var. Ölmez otu yaşlanma karşıtı, cildi onarıp yenileyen müthiş bir içerik. Overnight Reset Serumda 3 aktif içerikle beraber, 3000'den fazla altın baloncuk cildin gün be gün yenilenmesine yardımcı oluyor. Yani adından da anlaşılacağı gibi cildimizi resetliyor.



Loccitane Overnight Reset Serum yağ bazlı bir serum. Ama cildi kesinlikle yağlandırmıyor. Yağlı ve yağlıya dönük ciltlerin de rahatlıkla kullanabileceğini düşünüyorum. Kuru ciltler bu serumun verdiği neme bayılacak.


Benim nemsiz kuru cildim Reset serumun verdiği nemi çok sevdi. Kullanmaya başladıktan sonra gün gün cildimde ki olumlu değişimi gözlemledim. İlk kullandığınız günün sabahında nem vermesi fena değil ama bu mu etkisi diyorsunuz. Etki ikinci gün biraz daha farkediliyor ve üçüncü günden sonra cildinize sürekli dokunmak istiyorsunuz. Pürüzsüz, yumuşacık, aydınlık bir ciltle güne başlamak inanılmaz keyifli. Reset serumu kullanmaya devam ettikçe Loccitane'nın vaadettiği tüm etkileri cildinizde görmeye başlıyorsunuz. Cilt günden güne güzelleşiyor.




Daha önce kullandığım diğer Loccitane ürünlerindeki gibi Reset serumun da cilt üzerindeki etkilerini çok kısa sürede görmeye başlıyorsunuz.
Serumu ben Immortelle Divine Losyonla beraber kullandım. Divine Losyon kurumadan hemen Reset serumu uyguladım. Böyle kullandığımda etkisinin arttırıp artmadığını bilmiyorum ama sonucun beni mutlu ettiğini söyleyebilirim.


30 ml'lik cam şişesi klasik Loccitane formuna sahip. Bu tombik ve şık  şişelerini ve kavanozlarını seviyorum Loccitane'nın. Oldukça bereketli bir ürün. 2 pompa ürün tüm yüzüme ve boynuma yeterli geliyor. Cildimde hassasiyet, alerji ve sivilce gibi istenmeyen sonuçlara neden olmadı. Aksine cildimin hassasiyetini yatıştırdı. Kızarıklık üzerinde etkisi olmadı ne yazık ki ama ben de zaten bu beklentiyle kullanmadım. 



Loccitane sevdiğim ürünleri olan bir marka. Şimdiye kadar kullandığım çoğu ürününden memnun kalmıştım. Reset serum da beni etkileriyle mutlu etti. Yazımın başında Reset serumla ilgili objektif olamayacağımı söylemiştim  değil mi :)




10 yorum:

  1. Senin cildinde de hassasiyet yaratmadıysa sınıfı geçti. Zaten bizim gibi hassas alerjik ciltlerin, hem ürün seçiminde hem de istikrarlı uygulamada özenli olması lazım. Yoksa görüyoruz sonuçlarını :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün kullanımında süreklilik bizim gibi hassas ciltler de çok önemli senin de yazdığın gibi. Cilt alerjik olmasa da ürünleri 2-3 gün kullanıp başka bir ürüne geçmek ve sürekli bu döngüyle devam etmek cildi aşırı zorlar ve sonuç da pek iç açıcı olmaz. Ne yazık ki kendini bilirkişi sayan ve böyle davranan bir çok kişi var. Sonuç olarak doğru yolda olduğumuzu zaten ciltlerimiz bize söylüyor pürüzsüz ve kırışıksız halleriyle :)))

      Sil
  2. Farklı markaların ölmezotu içeren kremlerini falan kullandım halende severek kullandıklarım var. Güzel bir içerik =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke bu serumu da çok seversin. Tester bulursan dene mutlaka :)

      Sil
  3. ben etkisini beğendim her cilt tipinin rahatça kullanacağı bir serum olması da ayrıca güzel bence...:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkisini sevmeyen olmaz diye düşünüyorum :)

      Sil
  4. Bunu çok merak ettim işte ben

    YanıtlaSil
  5. Cildim çok hassas benim vede kuru söylediklerine göre bana çok iyi gelir bu serum, mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağ bazlı bir serum olduğu için tam senin cildine göre canım :)

      Sil