22 Haziran 2019 Cumartesi

Loreal Paris Yaş Uzmanı Günlük Bakım Kremi 30+

Loreal Paris "Her Yaşta Ayrı Güzel" sloganıyla çıkarttığı yeni bakım kremlerini beraber inceleyelim. İçeriğinde bulunan çölde kendini yenileyen Opuntia Çiçeği özü sayesinde her yaştaki cilde sağlıklı ve bakımlı olmayı vaadediyor bu seri. Seride üç yaş grubuna ait kremler var. 30+ kırışıklık karşıtı ve nemlendirici, 40+ kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırıcı ve 50+ kırışıklık karşıtı ve yenileyici.
Serinin hiç bir kreminde güneş koruma bulunmuyor.






30 yaş ve üzeri için olan krem kırışıklık karşıtı ve nemlendirme özelliğine sahip. İçeriğinde Opuntia çiçeği özü ve kolajen biosferleri var. İnce çizgi görünümünü azaltıp, cilt esnekliğini artıran bir ürün. 24 saat nem vaadi de bulunuyor.
40 yaş ve üzeri için olan krem kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırma özelliğine sahip. İçeriğinde Opuntia çiçeği özü ve retino peptitler bulunuyor. Kırışıklık görünümünü azaltıp cildi sıkılaştırıyor ve nemlendiriyor.
50 yaş ve üzeri için olan krem kırışıklık karşıtı ve yenileme özelliğine sahip. İçeriğinde Opuntia çiçeği özü ve yağ özleri bulunuyor. Kırışıklık görünümünü azaltırken yüz ovalini şekillendirip cildi nemlendiren bir krem bu da.


Kremlerden 50+ olanı anneme ayırdım ve ben ilk olarak 30+ olan kremi kullanmaya başladım. Kimlik yaşıma uygun olmasa da cilt yaşıma uygun olacağını düşünüp ilk olarak 30+ olanı seçtim kullanmak için. Havalar da ısınınca daha hafif olabileceğini düşündüm ayrıca. Bu düşüncemde de yanıltmadı bu krem beni. Gerçi biz Ankara'da hala yağışlı ve soğuk havayla yaşıyoruz.



Hafif yapılı, çabuk emilen, ağırlık yapmayan hoş kokulu bir krem 30+ . Koku hassasiyeti olanları da rahatsız etmeyecektir kokusu. Makyaj altına kullanmadım çünkü bazen silgi gibi soyuluyor bu krem. Bu yüzden makyaj altında denemeye cesaret edemedim. Kremi kullanmaya başladığımdan beri Ankara'da çok sıcak havalara denk gelemedim. Nemsiz karma cildime verdiği nem yeterli geldi ama aşırı sıcaklarda ağırlık yapar mı fazla gelir mi bu krem derseniz yorum yapamam.


Sabah-akşam olmak üzere günde iki kere kullandım bu kremi. Akşam rutinimde krem öncesi hyaluronik asit serumu da kullanıyordum. En sevdiğim özelliği  çabuk emilmesiydi. Cildimde herhangi bir hassasiyete neden olmadı. Sabah uyandığımda cildimde yağlanma da yapmadı. Cildim daha nemli ve sağlıklı görünüyor sabahları. 24 saat nem vaadi pek gerçekçi değil bence. Her cilt tipine uygun olsa da karma ve yağlı ciltler bu kremi daha çok sevecektir. Cildiniz çok kuruysa kışın bu krem size yeterli gelmeyebilir. Benim nemsiz ama karma cildim için de verdiği nem kışın yeterli olmayacaktır. 



İçeriği çok temiz diyemeyeceğim ama parapen, peg gibi zararlı içerikler bulunmuyor. Fiyatı Loreal'in diğer kremlerine göre daha uygun. Özellikle indirim dönemlerinde alınırsa fiyat çok daha uygun olacaktır. Loreal ürünlerini seviyorsanız bu seriye bir şans verebilirsiniz.






2 yorum:

  1. kremleri merak ediyorum ama bakalım belki daha sonra alır denerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla seçenek var, indirimde bir şans verebilirsin belki :)

      Sil