21 Ekim 2015 Çarşamba

Portakal Kokulu Bir Site; Portakal Rengi

Merhabalar,
Son günlerde ismini sıkça duyduğum yeni bir alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum sizlere; Portakal Rengi . 



İnternet alışverişi yapmayanımız artık yok gibi. Hatta bazı markalara sadece internet üzerinden ulaşabiliriyoruz. İndirimler, kampanyalar da olunca evimizin rahatlığında alışveriş yapıyoruz. İnternet alışverişi bu kadar popüler olunca güvenilir firmalara ulaşmak da ayrı bir önem kazanıyor. 
Portakal Rengi  "Güzelliğin güvenle buluşma noktası " sloganıyla yola çıkmış yepyeni bir alışveriş sitesi. Ankara merkezli bir firma olması bir Ankara'lı olarak benim için daha da özel kıldı bu siteyi.



Sitede ağız-diş sağlığından varis çorabına, diyet-zayıflamadan besin takviyelerine uzanan oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. Dermokozmetik markaların çoğunu bulmak da mümkün Portakal Rengi'nde. 
Yine her mevsim dönümünde yaşadığım cilt kuruluğum başladı. Üstelik nemsizlik ve kuruluk cildimi matlaştırdı. Nemsiz, kuru ve mat cildim için çözüm arayışına girdim ben yine.Yıllar önce kullandığım ilk dermokozmetik marka olan Vichy ürünlerine geri mi dönsem derken Portakal Rengi sitesinde dolaşırken Vichy İdealia Serisinin açıklamaları oldukça ilgimi çekti. Hem lekeler, hem kılcal damar kaynaklı kızarıklıklar hem nem hem cildi canlandırma özelleriklerini okuyunca işte aradığım ürün bu dedim. 


İlk olarak serinin yüz kremini ve serumunu almaya karar verdim. Sanırım zamanla tüm seriyi de tamamlarım bu gidişle.
Site de ilgimi çeken diğer markalar da  Annagaspi  ve Janson Beckett oldu. O kadar çok marka ve ürün var ki merak ettiğim, denemek istediğim; çoğunu Portakal Rengi sitesinde bulmak beni mutlu etti açıkçası.



Sitenin oldukça faydalı bilgiler içeren bir de blogu var. Hem blog, hem indirimler, hem kampanyalar Portakal Rengi'ni oldukça cazibeli bir hale getiriyor.
Siteyi daha yakından tanımak isterseniz tüm sosyal medya hesapları için ;

www.facebook.com/pages/Portakal-Rengi
www.instagram.com/portakalrengicom
twitter.com/portakal_rengi

Siz bu yazıyı okurken ben de alışverişime kaldığım yerden devam edeyim :))

Görüşmek üzere...



2 yorum:

  1. Portakal rengini çok severim:)ama siteyi bu yüzden tıklamayacağım gerçekten tam hanımlara göre bir siteymiş, hayatımda hiç internetten alışveriş yapmadım bakalım:))))Çok teşekkürler haber verdiğin için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik ve bakım severleri tam kalbinden vuran bir site :))

      Sil