7 Ekim 2015 Çarşamba

Ankara Blogger Keşfi Etkinliği

Merhabalar,
Ankaralı 3 tatlı blogger Sevde , Deniz ve Tuğçe geçtiğimiz aylarda bir tanışma ve sohbet etkinliği düzenlemeye karar vermişlerdi ve bir çoğumuzla bağlantıya geçmişlerdi. Ama ne zaman bir tarih belirleseler o gün başka etkinlikler olduğu için bir türlü toplanmamız mümkün olmadı.
Sonunda 5 Eylülde bu tatlı bloggerlar bizleri bir araya getirmeyi başardı :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Ankara Blogger Keşfi


Buluşma mekanımız Bahçeli Fabbs Cafeydi. Güleryüzlü personeliyle gerçekten bizi şahane ağırladı Fabbs Cafe. Blog ve instagramda takipleştiğim hatta sosyal medya üzerinden can ciğer sohbet ettiğim blogger arkadaşlarımla yüz yüze sohbet imkanı oldukça keyifliydi benim için. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Ankara Blogger Keşfi

Etkinlik sohbet ve tanışma etkinliği olmasına rağmen kızlar her ayrıntıyı düşünmüşler ve çok güzel hazırlanmışlardı. Masalarımız oldukça şıktı. Runner ve masa düzeni  @hhappyhome ve konuşma balonları, instagramda kullandığımız isimlerimize özel hazırlanmış kartlar @cd.eventdesign tarafından yapılmıştı.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ankara Blogger Keşfi

Kokulu taşlar @pinkhomedesign , kokulu sabunlar @sabundukkani , şık saç tokaları @koklikodesigns hediyeleriydi bizlere. Makyaj malzemeleriyle süslü; görüntüsü kadar lezzeti de nefis olan pastamız @cookiegardenbyselen 'in becerikli ellerinin emeğiydi.
Blogger dostu firmalardan olan @fruitflowerstr ve @tatlimocom kekleri ve çikolata kaplı meyveleriyle hem gözümüzü hem midemizi doyurdu. Çikolata kaplı çilek ve muzları ben bitirmiş olabilirim çünkü ne kadar yediğimi hatırlamıyorum :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Ankara Blogger Keşfi

Güzel şık bir kutuyla bu lezzetli kekler bizlere firmanın minik hediyeleriydi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Ankara Blogger Keşfi

Lezzetli ürünleriyle @tazedirekt de bizi yalnız bırakmayan firmalardan bir tanesiydi. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Ankara Blogger Keşfi

Ve günün en minnoş hediyeleri @boom_design 'dan gelmişti. Ruj şeklinde ve yazarken ışığı yanan kalemle tavşan oje hepimizin favorisi oldu. Secret Bonbon şekerlerden payıma aşk düştü; daha ne isterim :))
Bu güzel etkinlikle bizleri bir araya getiren bu 3 güzelliğe ve etkinlik fotoğraflarını çekip , üstüne bir de üşenmeden hepimize yollayan @bacaksizkarinca Büşra'ya çok teşekkürler.

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder