13 Mayıs 2014 Salı

Doa Kozmetik Alışverişi

Merhabalar,
Hafta sonundan beri görüntü var ses yok modunda yaşıyorum.Benim için yıllık ses kısıklığı ve faranjit şenlikleri başlamış hafta sonu lakin haberim olmasa da olurmuş :)) Kullandığım ilaçlardan da kafamı kaldıramıyorum işin en kötü yanı da bu.Dün de sersem gibi yatarken Doa Kozmetik kargom geldi.Az keyfim yerine geldi ürünlerim gelince.23 Nisan ve 1 Mayıs alışverişlerimi tek kargo yapıp yollamışlar.Aslında iyi de olmuş.23 Nisan öncesinde bir alışveriş daha yapmıştım Doa'dan ama yazmamıştım.Bugün aldıklarımın hepsini toplu bir şekilde paylaşayım.




Doa Kozmetik son zamanlarda epey atağa geçti.Bir sürü yeni ürün çıkarttı.Ambalajlar değişti vs.Yeni ambalajlarını daha çok beğendim .Aldıklarıma gelince yeni çıkarttıkları serumlardan ( leke , kırışık karşıtı , c vit. serumu ) ve güneş kreminden aldım.Umarım memnun kalırım.Saç derisi bakım şampuanını ne zamandır denemek istiyordum hazır indirim varken iyi bir fırsat diye düşündüm.Saç bakımında kullandığım yağlarımı ( susam ,hint ve çörek otu )  stokladım.Hem cilt hem saç için jojoba yağı ,shea butter , tarçın yağı , greyfurt yağı , aynısafa yağı ve skualen aldım.Laktik asit ve glikolik asit aldım ; lavanta suyu ve çeşitli yağlarla karıştırıp tonik yapmak için.Şu an kendi yaptığım laktik asitli toniği kullanıyorum güneş lekelerimde az da olsa açılma ve cilt tonumda aydınlanma çok hoşuma gidiyor.Daha önce kullanıp memnun kaldığı keratin maskesinden ve sürekli kullandığım lavanta suyu ve gül suyunu da yedeklemek için aldım.
Aldıklarım bu kadar.Gözüme az görünüyorlardı ama yazarken anladım ; meğer ne kadar çok şey almışım :)) Şampuanı ve serumları kullanıkça sizlerle paylaşacağım.
Anneler gününde hiç alışveriş yapmadım.Biz de çocukluğumdan beri.anneler , babalar , sevgililer günü gibi günler kutlanmadığı için bu tarz günlerde alışveriş yapmayı da pek sevmiyorum.Her ne kadar Gratis ve Watsons çok güzel indirimler yapmış olsa da o kalabalığa girmek bile istemedim.

Görüşmek üzere..


4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım aldıklarını :) Ben de anneler gününde alışveriş yapmıştım artık ne zamana gelir bilmem. Bir kez doğal tonik yaptım, beğenmeyince tonik yapmaktan korkar oldum. Aslında denemek istiyorum şu laktik asitli toniği.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum canım.Sen de şimdiden güle güle kullan yeni cicilerini :) Toniğin ayrıntılarını mail olarak yollarım sana , istersen denersin sen de.

      Sil
  2. geçmiş olsun canım aldıklarını güle güle kullan yaptığın doğal toniğin tarifini de bloguna yazarsan sevinirim öptüm en kısa sürede iyi ol:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Bugün daha iyiyim ama hala ses yok ben de :)) Toniğin tarifini de yayınlarım en kısa zamanda.Ben de çok öptüm seni :))

      Sil