21 Ocak 2022 Cuma

Garnier C Vitamini Süper Aydınlatıcı Serum

Garnier C Vitamini Süper Aydınlatıcı Serum kasım ayının sonlarına doğru Contentpro'dan geldiğinde epey şaşırmıştım çünkü çok uzun zamandır Contentpro için görünmezdim. Geçtiğimiz yıl başlattıkları App ile belki bir şeyler düzelir diye umutlanmıştım ama eskisinden de kötü bir hal aldı. Belli isimlere düzenli olarak proje ürünleri giderken ben ve benim gibi çoğu arkadaşım beleşe reklam yapıyor durumuna düştük. Kısacası Contenpro'da durumlar böyle. Kısa bir iç döküşle başladım bugün yazıma. Aslında konumuz Garnier C Vitamini Süper Aydınlatıcı Serum. Hızlıca anlatmaya başlayayım.



Süt beyazı rengiyle ve şeffaf şişesiyle ilginç bir serum çünkü C Vitaminin okside olup etkisini kaybetmemesi için koyu renk ambalajda olması gerekir. Garnier'in bu iddialı serumun içeriğine baktığımız Niacinamid, C Vitamini ve Salisik Asiti görüyoruz. Bu üç etken maddenin serumdaki yüzdesi %3,5. Sıralamaya baktığımızda içerik listesinin 6. sırasında Niacinamid, orta sıralarda C Vitamini, en alt sırlarda da Salisilik Asit var. Yani içerik listesine baktığımızda etken maddelerin miktarının çok az olduğunu görmek mümkün.

Garnier C Vitamini Süper Aydınlatıcı Serum oldukça iddialı bir serum. 3 günde daha eşit görünen ve pürüzsüz bir cilt, 6 günde de koyu renk lekelerin görünümünde ve yoğunluğunda azalma yapacağını söylemiş Garnier bu serumu için.  %3,5 oranındaki etken maddelerle bu vaadler bana biraz iddialı geldi. 

Garnier serumu aralığın ilk haftası gibi kullanmaya başladım. Sabah-akşam bir pompa serumu temiz cildime uyguladım. 3 günde eşitlemiş bir cilt ve 6 günde koyu lekelerimde azalma görmedim ne yazık ki. Ama cildimi yatıştırmasını ve pürüzsüzleştirmesini beğendim. Cildimi kurutmadı ve alerjimi tetiklemedi. Nem vermesi de fena değildi. Bu serumla ilgili tek sevmediğim şey parfüm içermesiydi. Hafif ve kalıcı olmayan bir kokuya sahip ama hiç parfüm ve koku ajanı içermese çok daha iyi olurmuş.

1,5 ay gibi bir sürede kullanıp bitirdim Garnier serumu. Şimdiye kadar en çabuk bitirdiğim cilt bakım ürünü bu serum olabilir. Bu süre içinde renginde herhangi bir değişiklik olmadı. İçeriğindeki C vitamininden dolayı bir ihtimal renk değişimi olabilir belki diye düşünmüştüm. İçeriğindeki C Vitamini cilt için etkili olan Etil Ascorbic Acid formunda.

Garnier C Vitamini Süper Aydınlatıcı Serumda sevdiğim bir diğer detay içerik listesi oldu. Listeyi hangi içerik ne işe yarar gibi bir düzenlemeyle yapmaları güzel bir bilgilendirme olmuş. Vegan bir serum. Daha önce Niacinamid, C Vitamini ve Salisilik Asit içeren ürünleri ilk defa kullanacaklar için güzel bir serum olmuş aslında. 


Garnier C Vitamini Süper Aydınlatıcı Serum benim için ortalama bir serumdu. Fiyatını da düşününce tekrar almayı düşüneceğim bir ürün olmadı ne yazık ki. Eğer Garnier'in bu serumunu merak ettiyseniz ve denemek istiyorsanız indirimleri takip etmenizi öneririm.


2 yorum:

  1. beklemediğim kadar beğendim aslında ama yeni fiyatı uçmuş dediğin gibi o nedenle başka markalara yöneleceğim ben de.. ama bunun hyaluronik serumuna şans verebilirim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı uçmayan çok az şey kaldı. Bu serum da içeriğine bakınca bir işe yaramayacak gibi duruyor ama çok da kötü değilmiş.

      Sil