19 Mart 2017 Pazar

P2 Far Paleti - For The Dreamers

Merhabalar,
Geçtiğimiz aylarda sevgili Mor Menekşe Blog'un instagram çekilişini kazanmıştım. Sevgili Mor Menekşe ülkemizde satılan markalardan hediyeler verdiği mini bir çekiliş yapmıştı. Ben de tabi ki kayıtsız kalamamıştım bu hediyelere.
Hediyelerimi sırasıyla sizlerle paylaşacağım. İlk olarak P2 far paletinden bahsedeyim sizlere.





P2 ülkemize gelmesini temenni ettiğim Alman renkli kozmetik markalarından biri . Markanın daha önce hiç bir ürününü kullanmamıştım. Mor Menekşe sayesinde renklerine ve görüntüsüne bayıldığım bu paleti kullanma şansım oldu.



Paletin For The Dreamers, For The Fashionables ve For The Glamorous isimli 3 farklı rengi var. Bendeki Hayalperestler için olan rengi..
Görünüşü Hourglass markasının Modernist serisinin birebir aynısı. Hatta ambalajlarının şekli de aynı. Hourglass oldukça şık ve zarif siyah ambalaja sahipken, P2 aynı ambalajın şeffaf mikasına sahip. Ama gayet sağlam diyebilirim ambalajı için.
For The Dreamers palet Hourglass Modernist - Monochrome Rose renginin muadili olabilir ama yapılarının muadil olduğunu düşünmüyorum.

Bazlı

Bazsız

Farın çok fazla tozutan bir yapısı var. Ayrıca çok yumuşaklar ve fırçaya alırken parça parça oluyorlar. En rahat ve homojen uygulamayı parmaklarımla yapıyorum. Pigmentasyonu da ne yazık ki çok iyi değil. Ama günlük, sade makyaj için yeterli bir palet bence. Kalıcılığını en fazla 3-4 saat deneyebildim. Bu sürelerde fena değildi. Mutlaka alta baz uyguluyorum bu paleti kullandığımda, bazsız ne kadar dayanır bir fikrim yok..

Herşeye rağmen görüntüsü ve renkleri için bile far koleksiyonumun - koleksiyona doğru gidiyor ne yazık ki farlar - en nadide parçası olarak kalabilir :))

Yurtdışına gitme ya da getirme şansınız varsa, P2 ürünlerine DM mağazalarından ulaşabilirsiniz. 







12 yorum:

  1. Ne hoş bir şekli varmış. Renkler de harika. Güle güle kullan ❤️

    YanıtlaSil
  2. Bu paleti ben de satın almıştım ama henüz fotoğraflarını çekemediğimden bekletiyorum😊😊 Görüntüsü gerçekten çok güzel... Fiyatına göre (2 euroya aldım) çok büyük performans beklentim yok zaten Gül'cüm, günlük kullanılsın yeter diyordum, bu konuda senden onay aldıysa bence yeterli😊 Güle güle kullanalım, öpüyorum❤💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hourglass paletin 58 dolarlık fiyatının yanında 2 euroya P2'nin bu paletinin tüm serisini sadece görüntüsü için bile alırdım ben de :))) Yaşasın palet kardeşliği :)) Güzel günlerde kullanalım Blana'cım ama sen de artık kullan kuzum :)))
      Kocaman öpüyorum..

      Sil
  3. görüntüsü çok güzel ama P2'nin kullandığım kadarı ile ürünlerini çok sevdim diyemeyeceğim ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. P2'nin ilk kullandığım ürünü oldu. Orta seviyede bir palet ama görüntüsü için bile alınır :))
      Sevgiler..

      Sil
  4. Fiyatı düşünüldüğünde koleksiyonu şenlendirmek için bile alınabilir, pek şeker görüntüsü var! Güle güle kullan Gül'cüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir Hourglass değil ama 2 Euro'ya daha ne olsundu :)) Çok teşekkür ederim Başak'cım, daha güzelleri senin olsun..

      Sil
  5. renkleri ne güzelmiş öyle :9

    YanıtlaSil
  6. Görüntüsü çok güzel, tonları da kullanışlı. Bütün fırçayı bulama isteği uyandırıyor :)))) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam koleksiyonluk değil mi Gökçe :)) Daha güzelleri senin olsun canım :)

      Sil