25 Mayıs 2016 Çarşamba

Beauty Park Oran'da Bloggerlar Yaza Hazırlanıyor

Merhabalar,
Diğer şehirleri bilemiyorum ama Ankara'ya yaz gelmemeye karar vermiş sanırım. Çünkü mevsim ilk bahar değil adeta sonbahar. O kadar soğuk ki bazı akşamlar kalorifer bile yakıyoruz.
Madem yazın gelmeye niyeti yok biz bloggerlarda Beauty Park Oran 'da buluşup biraz ruhumuzu şımartalım istedik.


Fotoğraf: www.instagram.com/esiphotography



Sevgili Yeşim hanım ve ekibi bizleri oldukça sıcak karşıladı her zamanki gibi. Hem çaylarımızı içip, hem keyifli sohbet eşliğinde işlemlere başladık. Bana ilk olarak AWT yüz lifting işlemi yapıldı. İlk defa duyduğum bu işlem cilt altına akustik dalgalar göndererek cildin kolojen üretimini arttırıp gençlemesini hedefliyor. Metal topu olan bir aletle cilt yüzeyine vuruşlar yaparak cilt katmanlarını uyaran bir sistemmiş. Böylece cildin daha diri, ince kırışıklar açıldığı için daha sağlıklı ve genç görünmesini sağlıyormuş. Sistemi güzelleşmek uğruna dayak yemek gibi düşünebilirsiniz :)) Ama acı verici bir işlem değil. Gözünüzü korkutmayayım dayak diyerek :)
Dolgu ve botox uygulanmış ciltlerde kullanımı uygun değilmiş bu sistemin. AWT sadece yüz için değil tüm vücutta uygulanabilen bir sistem. Vücutta zayıflama ve selülitlerde oldukça iyi sonuçlar elde edliyormuş bu sistemle. Hatta Madonna evine AWT cihazı almış ve 50 yaşın üstünde olmasına rağmen gençliğini ve zayıflığını bu cihaza borçlu olduğunu söylüyormuş. Bu da böyle bir magazin haberi olsun :)
Yüz için haftada 1 defa olmak üzere 7 seans öneriliyor. Sonrasında etkisini kalıcı yapabilmek için ayda 1 ya da 2-3 ayda bir ek seanslara gelmek yeterliymiş. İlk seansta bile cildimde farkını çok net gördüm AWT'nin.


AWT işleminden sonra cildi yatıştırmak için mini cilt bakımına geçildi. Cosmed ve Exuviance ürünleriyle yapılan mini bakımda da sırayla peeling, tonik ve nemlendirici uygulandı. Mini bakım o kadar iyi geldi ki, o sırada uyuyabilirdim.
Son işlem kol altındaki istenmeyen tüylerden kurtulma işlemiydi. Umarım sonsuza kadar gitmişlerdir...
Tüm işlemler bittiğinde hepimizin ciltleri ışıl ışıldı.



Bu kadar şımartılmanın yanında Yeşim hanım bizlere bir de böyle güzel hediyeler hazırlamış. Cosmed ürünlerini daha önce kullanmıştım ve zaten sevdiğim bir marka olduğu için bu minikler beni çok mutlu etti. Good Cera ürünlerini ilk defa deneyeceğim. İlerleyen zamanlarda yorumlarımı sizlerle de paylaşırım.



17 yorum:

  1. Ehihihi modern dayak çok iyiydi, ya yeniden gitmek istiyorum ama ayarlayamadım bir türlü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Modern dayak harikaydı. Ben de senin gibiyim nereye ne vakit ayıracağımı bilemiyorum bu ara. Umarım vakit ayırıp gideriz ;))

      Sil
  2. Arada böyle simartilmalar gerek heleki yaz öncesi süper olmus, ah o yaz ya da bahar buaralara da gelse keske.. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin oraların havasını kıskandık sanırım buralar soğuk yağmurlu. Böyle şımartilmalar da olmasa ne yaparız bilmiyorum. Öpüyorum seni ;))

      Sil
    2. Sizin oraların havasını kıskandık sanırım buralar soğuk yağmurlu. Böyle şımartilmalar da olmasa ne yaparız bilmiyorum. Öpüyorum seni ;))

      Sil
  3. ürün yorumlarını da sabırsızlıkla bekliyoruzzz... sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. harikaymış
    bakıma hangi kadın hayır diyebilir ki

    YanıtlaSil
  5. aiy ben de istiyorum o mini bakımdan hatta büyüğünden! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büyüğüne kesinlikle hayır demem ben de kuzu :))

      Sil
  6. Soslubademin seçtiği güzel bloga merhaba :) ve gerçekten şımartılmak şu ara istediğim tek şey sanırım ne güzel yapmışsınız bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu içten yorumunuz için çok teşekkür ederim. Arada bir çok güzel oluyor böyle şımartılmak, tavsiye ederim :))

      Sil
  7. Hediyeler de harikaymış işlemde oldukça yararlı bir şeye benziyor denemek lazım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk seansda bile işe yaradı, üşengeçliğimden devamını getiremedim :)

      Sil