20 Nisan 2016 Çarşamba

Harangvölgyi Hydracare Serum

Szervusz ( Merhaba) ,
Bugün anlatacağım ürün bir Macar markası olunca size selamım da Macarca olsun dedim. Lila Kutu'nun yılbaşı kutusundan çıkan Harangvölgyi Hydracare Serumu kullandım ve sonunda bitirdim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Harangvölgyi



25 yıllık bir Macar markasıymış Harangvölgyi. Hyaluronik asit, kolojen ve değerli bitki yağlarıyla  yenilenmiş, daha nemli ve yaşlanmayla savaşan bir cilt vaadediyor bu serum. Her cilt tipine uygun olması güzel bir özellik. Düzenli kullanım sonucunda kırışıklarda azalma ve gözenekleri sıkılaştırmak da diğer vaadeleri. Benim çok fazla kırışık sorunum olmadığı için bu konudaki yorumum çok yeterli olmayacaktır. Ama gözeneklerimde sıkılaşmaya neden olmadığını söyleyebilirim.
Tarçınlı sütlaç gibi kokan hafif köpük yapıda bir serum Harangvölgyi serum. Yanlış okumadınız evet; bu serum bence tarçınlı sütlaç gibi kokuyor ve ben kokusunu hiç sevemedim. Günde 2 kere temiz cildime uyguladım. Hemen emilen bir yapısı var. Kullanmaya başladıktan sonraki  ilk  10 gün cildimi gayet güzel nemlendirdi. Bu etkisinin dışında da başka bir olumlu etkisini de göremedim. Kuruya dönük karma cildimde ne yazık ki sivilceye neden oldu. Sivilceler çıkmaya başladığında bu serumdan şüphelenmedim önce. Mevsim dönümlerinde ya da aylık periyod dönemlerinde çıkan sivilcelerdir diye düşündüm. Ama sivilceler geçmek bilmeyince serumu kullanmaya ara verdim ve sivilceler yok olmaya başladı. Biraz ara verip tekrar kullanmaya başladım bu serumu ama yine sivilceler çıkmaya başlayınca tamamen emin oldum benim cildime uygun olmadığını.

Buralı Olmayanlar Lokali-Harangvölgyi

İçeriğinde kullanılan parfüm sentetik değilmiş ama keşke hiçbir şekilde parfüm olmasaymış. Organik ve temiz bir içeriğe sahip.50 ml'lik pompalı plastik bir ambalajı var. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markaymış Harangvölgyi. 275 TL fiyatıyla pahalı bir ürün. Bence ortalama bir serum Harangvölgyi Hydracare Serum.
Lila Kutu'nun sevdiğim yanı bilmediğim markaların ürünlerini deneme şansı sunuyor olması. Bu markayı da özellikle fiyatından dolayı tercih etmezdim. Kokusundan dolayı da fiyatı uygun bile olsaydı tekrar almayı düşünmezdim.
Bu serumu ya da markayı siz kullandınız mı ? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim :)
Bugün Macarca başladık yazıya madem Macarca kapatalım :)

Viszontlátásra ( Görüşürüz )...

11 yorum:

  1. be de kullanmıştım verdiği gerginlik hissini sevdim sadece nem vermesi bana yeterli gelmedi.. bir de yapış yapış bir his bıraktı ben de kutuyu bitirmeden attım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nem vermesi ilk 10 günün sonunda bana da yeterli gelmedi. Sıradan bir üründü bana göre..

      Sil
  2. Tüh ya, hyaluronik asit deyince antenlerim açılmıştı! Hangi içerik sivilce yapıyor onu merak ettim; temiz gibi liste ama... kötü olmuş kullanamadığın, geçmiş olsunç...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Liste temiz ama belki de içerikteki bitkisel yağlar ağır geldi cildime. Kokusu da benim için feciydi ;) Aslında hyaluronik asidi tablet olarak kullansak daha etkili olabilir.
      Öpüyorum çok :)

      Sil
  3. İçerik de fena değil hani, neden sivilce oldu ki acaba.. herşeyin içinde alkol, paraben, silikon bulunmasından gına geldi bu arada bana da, küstüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küsme bebeyim. Parapen yoksa pimapen oluyor, en temizi ahşap çerçeve lakin ;)))
      İçerik güzel olduğu için mi böyle oldu acaba ;))

      Sil
  4. Öncelikle herkese merhaba,
    Boglarka MediSpa olarak yaklaşık 4 yıldır Harangvölgyi ürünlerinin Türkiye distribütörü olarak Serum ile yapılan yorumlara açıklık getirmek istiyoruz.
    Hiyalüronik asidin yapısı kalın bir jel, hatta yumurta beyazından bir Macar bilim adami tarafindan kesfedilmistir, ,bundan dolayi normalde emilmez. Diz kapaklarinda ve eklemlerde bulunur kalin bir malzemedir, yas ile üretimi vücutta ve ciltte aczalir disaridan her gun cildi desteklemek lazim.
    Buyuk Hiyalüronik asit molekul içeren piyasadaki serumlar cildi gercekten parlatir cok emilim gerceklesemiyor.
    Harangvölgyi Serum ilk sürüldüğünde yapış-yapış hissi verebilir ama bir-iki dakika sonra aktif partikülleri epidermisi gecip cildin en alt katmanlarina kadar emilir ve oradaki su molekülleri toparlayıp dolgu etkisi yaratır.
    Çok kücük moleküller içerdiğinden ve lipozom teknolojisinden dolayi biyoaktif maddeleri hücre zarından geçebilen boyuttadırlar.
    Yeterli miktarda su tüketildiğinde ve Serum yeterli miktarda sürüldüğünde cilt elastik ve dolgun kazanır. Sütlaç kokusu da Hiyaluronik asidin kendi kokusu, parfüm ve sentetik koruyucu madde icermediginden dolayi tabi ki bu ve benzeri kokuları anımsatabilir :)
    Icinde Parfüm denilen malzeme de bitkilerin kokusu Fransiz denetleme sisteminden (INCI) gectigi icin böyle yazmak zorundalar. Alkol icermez.
    Gözenekler otomatik kapanır yeterli miktarda kullandıgında içinde olan Cetearyl Alcohol da Alkol degil bitkilerden elde edilen yağ asidi, cildi yumuşatan bir maddedir.
    İlgili sorularınız için bizi de rahatlıkla arayabilir numune isteyebilirsiniz.
    Teşekkürler,
    Sevgiler
    Harangvölgyi Türkiye
    0216 3637059
    www.boglarka.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın yetkili, ilginiz ve bilgilendirici açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda yeni ürünlerinizi denemek keyifli olabilir.
      Görüşmek üzere..

      Sil
  5. Merhaba, bu üründen 3 adet aldım biri serum diğeri nemlendirici , 3. De güneş kremi. Göz çevresi için sorduğumda satıcı bana nemlendiricileri göz çevresi için kullanabilirsiniz dedi, ben hala emin olamıyorum, yüze uygulanan nasıl göz çevresine de uygulanır? Konu hakkımda bilgisi olan varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın sadece serumunu kullandım Funda hanım. Sizin için araştırdım ama herhangi bir açıklama ben de bulamadım. Ürün açıklamasında oftalmolojik testleri yapılmıştır ibaresi yoksa göz çevresinde kullanmamanız daha uygun olur kanısındayım..

      Sil
  6. Dogru goz altina kullanilabiliyormus

    YanıtlaSil