4 Mart 2019 Pazartesi

Avon Planet Spa Siyah Havyar Özlü Soyulan Maske

Cilt bakımının ilk adımı cildi ölü deriden arındırmak olmalı. Bunun için her cilt tipine göre çeşitli peeling ürünleri mevcut. Ben ölü deriden kurtulmak için en çok yüz kesesi de denilen gommage peeling ve peel off yani soyulan maskeleri kullanmayı seviyorum. Geçtiğimiz ay Avon'dan gelen pr paketinden peel off maske çıkınca ne kadar mutlu olduğumu anlamama gerek yok sanırım :)



Peel off maskelerin en sevimsiz yanı içeriklerinde yoğun alkol olması ve soyulurken çok can yakması. Avon Planet Spa maskenin içerik bilgisine ulaşamadım ama içeriğinde yoğun alkol olmadığını söyleyebilirim. Çünkü uygularken gözümü yakmıyor ve kokusu nefesimi tıkamıyor. Kullandığım başka markalarda böyle sorunlar yaşadığım için soyulan maskelerde dikkat ettiğim ilk şey alkol ve can yakıp yakmadığı oluyor. 
Avon Planet Spa siyah havyar özlü soyulan maske ciltten nazikçe soyuluyor. Ciltteki anlık etkisini de sevdim.



Maskenin içinde minik altın rengi ışıltılar var. Maskeyi soyarak temizledikten sonra cilt yüzeyinde minik ışıltılar kalıyor ama tonikle üstünden geçince ışıltı falan kalmıyor. Avon soyulan maskeyi kullanırken beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım. Siyah nokta temizliğinde başarılı değil ama ölü deriyi temizleyip cildi besleyici maskelere güzel hazırlıyor. Ben yıllardır soyulan maskeleri besleyici nem maskeleri için ön hazırlık olarak kullanıyorum. Tek başına yeterli gelmiyor bana hiç bir soyulan maskenin etkisi. Ama hemen arkasından uygulanan besleyici içerikli ürünleri cilt çok daha iyi absorbe ediyormuş gibi geliyor bana.
Avon Planet Spa Siyah Havyar Özlü Soyulan Maske yorumlarım benim bu şekilde. Satışta olduğu sürece alabileceğim bir ürün. Siz bu maskeyi kullandınız mı, yorumlarınızı benimle paylaşırşanız sevinirim.

2 yorum:

  1. şu ana kadar canımı acıtmayan tek maske glam glow o nedenle bana kil maskesi çıkınca ben de çok sevinmiştim.. :-)))

    YanıtlaSil