11 Mart 2019 Pazartesi

Seohwabi Altın ve Salyangoz Özlü Göz Maskesi

Cildimizin en hassas ve ince deriye sahip bölgesi göz çevremiz. Bu yüzden göz çevresi bakımı ayrı bir önem istiyor. Göz çevresi için de en önemli ihtiyaç tabi ki nem, daha çok nem. Çünkü yeterince neme doymazsa cildimiz ve göz çevremiz çok daha çabuk kırışır ve deforme olur. Ben göz çevrem için yoğun nem veren kremleri tercih ediyorum ve kremleri masaj yaparak uyguluyorum. İnce kırışıklar bile henüz kendini göstermeye cesaret edemedi :)








Göz çevresi bakımı rutinime yılbaşından beri  Limonian sayesinde keşfettim Seowabi Altın ve Salyangoz Özlü Göz Maskesini de dahil ettim.

Cilt dokusuna benzeyen bu hydrogel maskeler ciltte nem bariyeri oluşturarak nem kaybını önleyip ince kırışık oluşumunun önüne geçmeyi hedefliyor. Ayrıca gözaltını besleyen bitkisel içeriklerler morluk ve torbaların görünümünü de azalmaya yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan salyabgoz özü hücre yenilenmesine destek olurken, kırışık ve leke görünümüne önleyip cildin elastikiyetini de arttırıyormuş. Altın yeşil çay özü cildi sakinleştirip yorgun görünüme engel olurken, salyangoz özü
gibi yaşlanma karşıtı etkisiyle cildin elastikiyetini arttırmaya yardımcı bir içerikmiş.


Maske kullanımı sonrası göz çevresi göz kremiyle de desteklenirse maskenin etkisi de artmış oluyor. Neme doymuş sağlıklı ve aydınlık bir göz çevresi kalıyor geriye.
Bu maskeleri sadece göz çevresinde değil dudak, kaş arası, boyun ya da alın bölgesindeki ince kırışıklar için de kullanılabiliyor.


Kavanoz içinde olan maskeler 30 kullanımlık. Her gün kullanıma da uygun ama ben haftada 2 ya da 3 defa kullanıyor. İçinden çıkan minik spatül kaşıkla maskeyi alıp göz altlarına yerleştiriyorum. En az 20 dakika göz altımda kalıyor. Bir seferinde uyuyup kaldığım için maskeler göz altımda bir saatten fazla kaldılar ama neyse ki hiçbir olumsuzluğa neden olmadı bu durum.
Maskeleri tam oturtabilirseniz göz altından kaymıyorlar. Cilt maskedeki besleyici sıvıyı absorve ettikçe maske inceliyor. 


Kullanım sonrası geriye kalanlar işte bunlar. 
Bu maskeleri kullandığımdan beri göz altlarım daha nemli ve sağlıklı görünüyorlar. Göz çevrem çok sorunlu bir bölge değil ama nem ihtiyacı tüm cildimde olduğu gibi göz çevremde de fazla oluyor. Yeterli nemlendirmeyi sağlayamazsam sevimsiz bir gerginlik hissi yaşıyorum. Bu yüzden doğru ürünleri kullanmak önemli. Seohwabi maskeler vaadlerini gerçekleştiren bir ürün. Kullandığım süre boyunca her hangi bir olumsuzluk, alerji ya da iritasyona neden olmadılar. Aksine vaadettiği gibi sağlıklı bir göz çevresi sağladı bana. Göz altları dışında alın, boyun, dudak çevresi gibi bölgelerde denemedim ama eminin o bölgelerde de işe yarayacağını düşünüyorum.
Çok sorunlu bir göz çevresine sahipseniz Seohwabi maskeyi her gün kullanmanızı öneririm. Şimdiden bağımlısı olduğum bu maskeleri bittikçe almayı düşünüyorum. İndirim dönemlerini kaçırmamak lazım :)



6 yorum:

  1. ay çok ilgimi çekti hemen bakayım takibe alayım bu ürünü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın olsaydık denemen için verirdim sana, tam bizlik ürün ..

      Sil
  2. Maskenin fiyatını merak ettim, denemek için merak ettiklerime ekliyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı biraz yüksek İlke, 159 gibi bir fiyatı vardı sanırım ama indirimlerde alınabilir.

      Sil
  3. Göz maskesi aslında yeni başladım kullanmaya ,bu marka ile daha tanışmadım. Fiyat olarakta anlaşırsak denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limonian sitesinde çok fazla çeşit var Yasemin, mutlaka bütçene uygun olanı bulursun :)

      Sil