7 Ocak 2023 Cumartesi

FOREO BEAR Mini İncelemesi

Cilt bakım rutinimi benim için üst seviyeye taşıyan FOREO'nun akıllı microcurrent cihazı FOREO BEAR miniden bahsedeceğim bugün sizlere. 

FOREO BEAR mini

Microcurrent yani mikro akım nedir öncelikle kısaca bunu anlatayım. Mikro akım, elektrik akımına benzer minik elektrik akımları vererek cildimizi ve kaslarımızı çalıştıran bir sistem. Yıllardır kliniklerde ve güzellik merkezlerinde kullanılan mikro akım doğal bir yüz şekillendirme sistemidir. Cilde verilen küçük dozlardaki akımla cilt yapısı desteklenir, daha gergin ve esnek bir cilde sahip oluruz. Kısacası mikro akım için yüz egzersizi diyebiliriz. 

FOREO BEAR mini


FOREO BEAR mini yüzümüzde ve boynumuzda bulunan toplam 69 kası çalıştırarak cildimizi zamanın olumsuzluklarına karşı koruyan bir cihaz. Tüm FOREO cihazları gibi anti-bakteriyel silikondan üretilmiş, patentli T-Sonic teknolojisine ve bunlara ek olarak maksimum güvenlik sağlayan Anti-Shock sistemine sahip bir cihaz BEAR mini. BEAR miniyi kullanırken dikkat etmemiz gereken en önemli noktalardan biri yüzümüzde metal bulunmaması. Yani ağız içindeki amalgam dolgu, implant ve hatta kanal tedavisinde kullanılan metal destekler varsa ya da yüz bölgesinde piercing kullanıyorsanız FOREO BEAR ve BEAR miniyi kullanmamalısınız. Ağız içinde hiç metal yoksa ve piercinglerinizi de çıkartıp geri takabilirseniz sorun olmaz. Ayrıca yüzünüzde botoks, dolgu gibi işlemler varsa işlemlerin etkisini azaltacağı için yine bu cihazları kullanmanız önerilmiyor. Boynumuza uygulama yaparken kesinlikle boynumuzun orta kısmında cihazı kullanmıyoruz. Troid ve nodül sorununuz varsa eğer boyun bölgenizde BEAR ve BEAR mini kullanmanın sizin için uygun olup olmadığını da öğrenmek için doktorunuza danışmanızı öneririm. 

FOREO BEAR mini

FOREO BEAR Miniyi kullanmak için telefonumuza FOREO For You uygulamasını indirip öncelikle cihazımızın kurulumunu tamamlıyoruz. Uygulama cihaz kullanımı için bizi adım adım yönlendiriyor. Kurulum tamamlandıktan sonra cihazımızı ister uygulamayla ister manuel kullanmaya başlayabiliriz. Mikro akım cihazının iletkenliğini arttırmak ve güvenli bir şekilde kullanabilmek için su bazlı ve gliserin içeren bir serum kullanmamız gerekiyor. Ben BEAR miniyi hyaluronik asit serumları ve aloe vera jel ile kullanıyorum. Ultrason jeli kullanıldığını da duydum ama sonrasında bu jeli ciltten temizlemek biraz uzun süreceği için denemeyi düşünmedim. 

FOREO BEAR mini

BEAR miniyi sabah rutiminde kullanmayı seviyorum. Önce yüzümü FOREO LUNA MİNİ 2 ile yıkıyorum ve cildimin kuruduğuna emin olduktan sonra cildime bolca su bazlı serum ya da aloe vera jeli sürüyorum. Uygulamadan yüzümdeki her bölgeyi çalıştırmak için masajları seçip FOREO BEAR miniyle tüm yüzüme masajımı yapıyorum. Masaj sonrası FOREO UFO MİNİ 2 'nin sarı ve turkuaz ledleriyle cildimi rahatlatıp krem aşamasına geçiyorum. BEAR miniyi sabah kullanmayı tercih etme sebebim güne daha dinç ve diri bir ciltte başlamamı sağlıyor. Bazen akşam rutimde de kullanıyorum. Akşam rutininde kullandığımda da ertesi sabah canlı ve parlak bir cilt görünümü sunuyor BEAR bana. Anında gözlemlenen lifting etkisi ve mikro akımın cildin kolajen üretmesini desteklemesi BEAR kullanımı daha da teşvik ediyor benim için. 

FOREO BEAR mini

BEAR miniyi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. İlk 2 ay her sabah düzenli kullandım ama ağustos ortasından beri haftada 3 ya da 4 defa kullanıyorum. 2 aylık düzenli kullanım sonrası cildimdeki ince çizgilerin yumuşadığını, cildimin daha esnek ve canlı göründüğünü söyleyebilirim. BEAR miniyi T-Sonic titreşimiyle hem de titreşimsiz kullanabiliyoruz. Ben daha etkili olduğunu düşündüğüm için T-Sonic titreşimiyle kullanmayı tercih ediyorum. Yüz masajından istediğimiz sonucu alabilmek için düzenli yapmak şart. İster BEAR gibi cihazlarla ister elle masaj yapalım bu işte düzenli olmak şart.

FOREO BEAR mini

BEAR miniyle ilgili bana en çok gelen soru masaj sırasında canımın yanıp yanmadığı oluyor. Masaj öncesi su bazlı serumu yeterince kullanırsam herhangi bir acı hissi olmuyor. Serum yetersiz olunca hem cihaz ciltte kaymıyor hem de minik ısırıklar hissediyorum fakat anti shock özelliği ile cildinize herhangi bir zarar vermiyor. Yüzeyel kılcal damarlarım olduğu ve ağustos ayında rosacea tedavisine başladığım için FOREO BEAR miniyi yüzümün orta hattında daha kontrollü kullanıyorum. Akım seviyesini en düşükte tutup, titreşimi kapatarak orta hatta uygulama yapıyorum. Masaj sonrası cildim çok hafif kızarıyor ama bu kızarıklık çok çabuk geçiyor. Kılcal damarlarımda ve rosacea tedavi sürecinde BEAR mininin herhangi bir olumsuz etkisini yaşamadım. Ama cilt sorunlarınız varsa mikro akım cihazını kullanıp kullanamayacağınızı doktorunuza danışmanızı öneririm. 

FOREO BEAR mini

FOREO BEAR mininin en sevdiğim özelliklerinden biri de ufak yapısından dolayı yüzümün her bölgesine rahatlıkla oturması ve uygulama kolaylığı sağlaması. Özellikle göz ve dudak çevresinde kullanımı çok rahat oluyor. 

FOREO BEAR mini

Kullandığımız her ürün gibi mikro akım cihazlarından da tek kullanışta mucize beklememeliyiz. Cilt bakımında kullandığımız her şeyden sonuç alabilmemiz için düzenli kullanmamız gerekiyor. FOREO tüm cihazlarında olduğu gibi BEAR minide de bizlere ev konforunda profesyonel bakım sunuyor. Sonsuz gençliğin sırrını bulabilir miyiz bilmiyorum ama doğru ürün ve cihazlarla cildimizin yaşını uzun yıllar boyunca genç tutmayı başarabiliriz belki.
Sizin de FOREO sahibi olmak istediğinizi biliyorum. Hem FOREO BEAR Mini yi hem de diğer FOREO cihazlarını incelemeniz için linki bırakıyorum, yorumlarınızı benimle de paylaşmayı unutmayın.

Detaylar için link: FOREO 

6 yorum:

  1. Foreo BEAR yaklaşık üç yıl kullanıyorum. Cildimin bu cihaz sayesinde hala formda olduğunu gönül ratalığıyla diyebilirim. Yüzümde herhangi bir estetik işlem yok ve bu gidişle de olmayacak inşaallah ❤️💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakımını üst seviyeye taşıyor gerçekten de..

      Sil
  2. Düzenli kullanımla ciddi sonuçlar alınıyor. Çok severek kullanıyorum ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmaya ara verdiğim zaman bunu çok net farkediyorum. Kesinlikle işe yarıyor.

      Sil
  3. Bende aldim ama en etkili uygun fiytli hangi urunle kullanmaliyim bilmiyorum tavsiyelerinizi paylasirsanz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzünüzü masaj sonrası yıkamaya üşenmezseniz aloe vera jel kullanabilirsiniz. Hyalüronik asit serumları da Bear ve Bear Miniyle kullanmak için uygun. İçeriğinde yağ bulunmayan su bazlı her serumu kullanabilirsiniz.

      Sil