27 Şubat 2019 Çarşamba

Colossein Polarize Erkek Güneş Gözlüğü

Ben yine güneş gözlüğü aldım ama sorun bu sefer kime aldım :)) Son günlerde çevremde gözlüklerim çok popüler oldu. Ya gözlüklerime el koymaya kalkıyorlar ya da bana sipariş veriyorlar. Mesela bu gözlüğümü kaptıralı çok oldu.
Gelelim son gözlük alışverişime. Bu sefer sevgili ağabeyime gözlük aldım.

New Polarized Sunglasses For Men 2018





Bu alışverişimi de %30 indirimim olunca Colossein sitesinden yaptım. Ağabeyimin doğumgünü vardı bu ay. Ne alsam diye düşünürken güneş gözlüğünün güzel bir hediye olabileceğini düşündüm. Modeline de kendi karar verdi. Online yurtdışı alışverişlerinde en büyük sorun gelen ürün bazen fotoğraftaki ürünle aynı kalitede olmayabiliyor. Ama Colossein sitesi bu konuda güvenebileceğiniz bir site.



Polarize camlı, parlama ve radyasyon önleyici ve UV400 korumaya sahip bu gözlük. Çerçevesi oldukça hafif. Ağabeyim sürekli trafikte olduğu için camların parlama önleyici ve polarize olması ona büyük rahatlık sağlamış.


Colossein sitesinde gözlüklerin ölçülerinin olması alışveriş için büyük kolaylık sağlıyor. Ölçülere bakarak gözlüğün yüzünüze büyük mü küçük mü olacağını anlayabiliyorsunuz. Site gözlükleri sağlam bir şekilde paketliyor. Bu 3. alışverişim ve tüm gözlükler sağlam geldi.

Bu gözlüğü %30 indirimli aldığımı yazmıştım. Siz de böyle bir indirimden yararlanmak isterseniz Colossein sitesinden istediğiniz gözlüğü Fashiondeal kodunu kullanarak %30 indirimli satın alabilirsiniz.

4 yorum:

  1. sağlam bir gözlüğe benziyor güle güle kullan canım :D

    YanıtlaSil
  2. her sene mutlaka yeni güneş gözlüğü alırım bu sene de alacağım bu siteye de bakarım alırken..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerek çerçeve kalitesi gerek camları gerçekten iyi, alışveriş için de sorunsuz bir site. Tavsiye ederim..

      Sil