7 Ocak 2022 Cuma

FOREO UFO Mini 2 İle Cilt Bakım Rutinim

FOREO

Cilt bakımı yapmayı hepimiz seviyoruz. Evimizin konforunda profesyonel bakım keyfi yaşamaksa çoğumuzun hayali olsa gerek. Evde spa keyfi sunan cihazların hayatımıza girmesiyle evimizin rahat ortamında profesyonel bakıma ulaşmamız da daha kolay oldu. Bana 'evde spa keyfi' yaşatan canım cihazım FOREO UFO mini 2'den bahsedeceğim sizlere.

FOREO

FOREO ile ilk tanışmam LUNA mini 2 ile olmuştu. Alerjimin atak yaptığı, cildimin oldukça hassas olduğu bir dönemde tam anlamıyla kurtarıcım olmuştu FOREO LUNA mini 2. Bu yaz başı da FOREO UFO mini 2 katıldı cilt bakım rutinime. Sadece ısıtma terapisiyle değil aynı zamanda 8 farklı led terapisiyle de elimden düşmeyen bir cihaz oldu UFO mini 2.

FOREO

FOREO UFO mini2, FOREO'nun yeni güzelliklerinden biri.  En son teknolojilerle tasarlanan UFO mini 2 ilk kullanımdan itibaren cildi anında besleyen, rahatlatan ve yatıştıran tam bir bakım cihazı. UFO mini 2'nin beni en çok heyecanlandıran özelliği full spectrum LED Işık terapisiydi. UFO mini 2 gelir gelmez ilk olarak bu LED terapilerini inceledim. Farklı cilt ihtiyaçlarını karşılayan, 8 farklı dalga boyuyla bakım rutinini tamamlayan bu ışık terapide her renk cildin farklı bir ihtiyacını karşılıyor:

Kırmızı LED ışık cildin kolajen üretimine ve daha genç görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Yeşil LED ışık mat görüntüyü canlandırmaya ve ciltteki ton eşitsizliklerini düzenlemeye yardımcı olur.

Mavi LED ışık kan akışını temizleyerek daha sağlıklı ve canlı bir cilt görünümü elde etmemize yardımcı olur.

Turuncu LED ışık cildin yenilenmesine ve sağlıklı ışıltısına kavuşmasına yardımcı olur

Mor LED ışık ciltteki kırışıklıkların ve yaşlanma belirtilerinin önüne geçmeye yardımcı olur ve cilde aydınlık verir.

Cam göbeği LED ışık stresli cildi yatıştırmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olur.

Beyaz LED ışık cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur ve şişkinliği azaltır.

Sarı LED ışık ciltteki kızarıklıkları azaltmaya yardımcı olur ve yatıştırır. 

FOREO

FOREO UFO mini 2'nin özellikleri bu kadarla da bitmiyor. Ciltte sıkışan sebumu gevşeterek gözenekleri açan ve cildi bakıma hazırlayan ultra hızlı Termo Terapiye sahip UFO mini 2. Yani 5 kata kadar daha hızlı ısınıyor ve böylece maskelerin aktif içeriklerininin emilimini daha da arttırıyor. FOREO'nun patentli teknolojisi olan T-Sonic titreşimler UFO mini 2'de de mevcut. T-Sonic titreşimlerle maskemizi uygularken cildimize masaj da yapmış oluyoruz. Bu bakımların uzun vadede etkisi daha sıkı, daha canlı ve sağlıklı görünen bir cilt. Tüm FOREO cihazları gibi UFO mini 2 de antibakteriyel yüzeye sahip ve su geçirmiyor. Bakımım bittikten sonra yıkayıp kutusuna kaldırıyorum UFO mini 2 cihazımı.

FOREO

FOREO UFO mini 2, hem mobil uygulama ile hem de manuel olarak kullanılabiliyor. Ayrıca mobil uygulamadan '’akıllı kontrolü’’ seçerek cihazı kişiselleştirebilirsiniz. Öncelikle telefonunuza ‘‘FOREO For You’’ uygulamasını indiriyoruz ve cihazımızı kaydediyoruz. Sonrası artık evde spa keyfi… FOREO uygulamasını kullanmak da çok kolay. Hangi maskeyi yapacaksanız uygulama adım adım yönlendiriyor.
Ayrıca maskeler paraben, alkol, sülfat, formaldehit, disodyum EDTA içermiyor. Her cilt tipine uygun maskelerden ihtiyacınıza yönelik olarak seçip sadece iki dakika ayırıp derinlemesine bakım yapmak gerçekten büyük keyif.


FOREO

Teknik bilgilerden sonra gelelim UFO mini 2'nin benim cildimdeki etkilerine. Yaz başından beri FOREO UFO mini 2'yi LUNA mini 2 ile beraber rutinime ekledim. Cildimin hassas, alerjik ve kızarmaya yatkın olduğunu duymayan kalmadı sanırım :) Bu kadar hassas bir cilde sahip olunca kullandığım her şeye biraz daha dikkat etmem gerekiyor. LUNA mini 2’yi kullanmadan önce yaşadığım tedirginliği UFO mini 2 için yaşamadım. Çünkü tam da benim ihtiyacımı karşılayacak bir cihaz olduğunu biliyordum. Cildimi LUNA mini 2 ile temizledikten sonra UFO mini 2 ile maskemi uygulayıp cildimi hem nemlendirip hem de yatıştırıyorum. '’Akıllı kontrol’’ seçeneğinden sarı ve cam göbeği ledlerle hassas cildime uygun kişisel terapimi oluşturuyorum. Sarı led ışığı kullanmaya başladıktan sonra cildimin kızarıklığının daha da azaldığını ve daha az atak yaşadığımı farkettim. Hatta çevremden de cildimin eskisi gibi sağlıklı göründüğünü duydukça ben de daha mutlu oluyorum. 

FOREO

FOREO'nun aktif ve etkili maskelerinden benim tercihim genellikle cildimi rahatlatan ve nemlendiren maskelerden yana oluyor. Cildimi güne hazırlamak istediğimde içerisinde hiyalüronik asitle cildimi nemlendirirken kırmızı alg ile de koruyucu bariyer sağlayan Make My Day'i kullanıyorum. Gece boyu cildimi beslemek istediğimde Call It a Night'la bakımımı tamamlıyorum. İçeriğindeki zeytinyağı ile cildimi derinlemesine beslerken ginsengle de canlandırıp aydınlatıyor. Yoğun nem terapisi istediğim zamanlarda da doğal hindistan cevizi yağı ve suyu içeren Coconut Oil ve hyaluronik asit aşılı H2Overdose maskelere elim gidiyor. 

Mikrofiber yapılı olan maskelerin serumları da oldukça fazla. Ben bir maskeyi 2 kere rahatlıkla kullanıyorum. 6'lı ve 7'li paketlerde satılan FOREO maskelerin sevdiğim bir başka özelliği de her bir maskenin tek tek paketlenmiş olması. 

FOREO

Tek şarjla 40 defa kullanılabilen, evinizin rahatlığında 2 dakika gibi bir sürede yoğun maske terapisi yapabilmemizi sağlayan FOREO UFO mini 2 tüm diğer FOREO cihazları gibi cildimiz için uzun vadeli bir yatırım. Siz de evde spa keyfini yaşamak ve cildiniz için uzun vadeli bir yatırım yapmak isterseniz mutlaka size uygun bir FOREO cihazı vardır. UFO mini 2 ve tüm diğer FOREO cihazları için linki de sizin için buraya ekliyorum.


12 yorum:

  1. Foreo iyi ki hayatımıza girdi. Kim ne derse desin, hem temizleme hem de bakım yönünden ben çok faydalanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meğerse Foreo olmadan önce ne kadar eksikmiş rutinimiz. Hem Luna hem Ufo vazgeçilmezimiz oldular.

      Sil
  2. Ne kadar çok özelliği varmış.

    YanıtlaSil
  3. foreo ufo geldiğinden beri hem maskeleriyle hem de manuel olarak serumlarla kullandığım ve çok memnun olduğum bir alet özellikle kırmızı led ışığı kaşlarımda dudak üzerinde falan da kullanıyorum gerçekten fark görülüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Led terapi benim de en çok kullandığım özelliği. Maskelerin de verimini gözle görülür şekilde arttırıyor.

      Sil
  4. Şu dünyada bir tek benim yok ufom yaa :( Böyle yazıyorsunuz çekiyorsunuz alıcam en sonunda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülme canım, ilk indirimde alalım hemen sana da :)

      Sil
  5. Foreo Luna mini 3 ve Foreo UFO mini 2 cihazlarını cilt bakım rutinime katmak aldığım en doğru karar olduğunu gönül rahatlığıyla diyebilirim. İyi ki almışım 💕

    YanıtlaSil
  6. Çok detaylı bilgilendirme olmuş, elinize sağlık. İndirimleri sıkı takibe alıyorum şu an itibariyle 🤗🤩 Foreo UFO mini istiyorummm 🥰

    YanıtlaSil
  7. Mükemmel bir ürün:)

    YanıtlaSil
  8. Her satırını merakla okudum çünkü en ufak bir bilgim-fikrim yokru
    Teşekkürler

    YanıtlaSil