5 Mart 2019 Salı

Oriflame Optimals Yoğun Nemlendirici Maske

Neredeyse hepimizin ortak derdi cildimiz için nem daha çok nem. Kendi adıma söylemem gerekirse cildime nem için bir çok ürünü deniyorum. Kimi beni mutlu ediyor kimi vasatın vasatı çıkıyor. Ekim ya da kasım Oriflame kataloğunda Optimals Yoğun Nemlendirici Maskeyi indirimli görünce hemen aldım.




Her cilt tipine uygun olan bu maskeyi ben aslında uyku maskesi sanıp almışım. Ama cilde uygulayıp 10 dakika sonra durulanan bir maskeymiş. Gerçi bir kere denemek için uyku maskesi gibi kullandım. Cildimde her hangi bir olumsuzluk yaşatmadı gece boyu kalması.




Jel yapıdaki bu maske için Oriflame; cilde yoğun nem sağlayan, cilt rahatsızlıklarını azalmaya yardımcı, yumuşacık, ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır demiş. Jel yapısı uygulama kolaylığı sağlıyor ve cilt tarafından hemen emiliyor. Kuruluktan kaynaklı cilt rahatsızlıklarını azaltma vaadi biraz iddialı olmuş bence ama belki işe yarayanlar da olmuştur.


Hoş kokulu, açık mavi renkli bu jel maskede ne yazık ki ben umduğum nemi bulamadım. Anlık nem vermesi ve cildimi rahatlatması gerçekten başarılı ama verdiği nem uzun sürmüyor. Mesela akşam uyku öncesi bu maskeyi yapıyorum ama sabaha yine kuru bir ciltle güne başlıyorum. Benim gibi çok nemsiz ve kuru bir cildiniz varsa size de yetmeyecektir bu maske. Ama yağlı ve karma ciltler bu maskeyi sevebilir. Cildiniz benim gibiyse tam yazlık maske olur bizler için de. 
Yok ben merak ettim illa deneyeceğim diyorsanız indirimleri takip etmenizi öneririm. 




8 yorum:

  1. Son zamanlarda resmen nem bombasına ihtiyacım var :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki nem vermesi pek iyi değil canımcık..

      Sil
  2. buna benzer 2-3 maske var elimde anlık kullanım için gayet iyiler bence bu da öyledir sanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle İrem, anlık etkisi iyi ama onun dışında ne yazık ki nem için yeterli bir maske değil..

      Sil
  3. Benim cildim kışları kuruya dönük karma olabiliyorken genellikle tam bir karma :) Bana bu serinin kremi de yeterli gelmişti mesela. Kullanırken bahar yaz aylarındaydım. Düşüncem kurulara yetmeyeceğiydi. Aynı fikirdeyiz ;))

    YanıtlaSil
  4. Kuru ciltlere tüm kavanozu sürsek bile yetmez İlke. Anlık etkisi fena değil ama onun için de almaya değmezmiş..

    YanıtlaSil
  5. Kullanmak için yas siniri var mi

    YanıtlaSil