17 Mart 2019 Pazar

Dresslily Alışverişim

Bahar yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı. Tabi ben de güneşi gördükçe yaz hazırlıklarına başladım. Alışveriş yapmayı sevdiğim sitelerden biri olan Dresslily'den bir kaç parça aldım yine.


Stripe Stitching Sleeve Cardigans

İlk olarak yaz akşamları kullanmak için bu hırkayı aldım. Hırkanın basic modeli ve renkleri hoşuma gitmişti. Yazın beyaz tişörtlerle kombinlerim diyerek alıverdim. 



Stripe Stitching Sleeve Cardigans

Kargom geldiğinde biraz hayalkırıklığı yaşadım hırkayı görünce. Fotoğrafta daha kalın görünüyordu ve gri tonlar daha fazlaydı. Bana gelen dah ince ve yavruağzı tonların yoğun olduğu bir hırkaydı. Ama yazın çok rahat kullanılır. Playda bikini, mayo üstünde, akşamları askılı tişörtlerle kullanımı güzel olur. 





İkinci yaz alışverişim cüzdan oldu. Yazın küçük çanta kullanmayı sevdiğim için bu tarz küçük erkek cüzdanları çok pratik oluyor benim için. 



Deri görünümlü malzemesi ve görüntüsü tam istediğim gibi çıktı. Kart ve para gözleri de benim için yeterli. Yaz çantalarından birinin içinde koydum bile şimdiden.






Son olarak birçok hesapta gördüğüm ve uzun zamandır almayı düşündüğüm yeşim taşlı yüz masaj aletini aldım.  Yeşim taşı çin menşeili bir taş. Söylenenlere göre de şifalı bir taş. Taşların enerjisine inandığım için merak ettiğim bir üründü bu masaj aleti. Burada fazla pahalı satıldığını düşündüğüm için çin alışveriş sitelerinden almak çok daha mantıklı geldi bana. 
Geldiğinden beri kullanıyorum bunu. Cildime verdiği serinlik hissini sevdim ama henüz cildimde bir etkisi oldu mu pek anlayamadım. Zamanla farkederim umarım :))


Dresslily alışverişlerimde indirim kodları çok işime yarıyor. Siz de indirimli alışveriş yapmak isterseniz bu kodları kullanabilirsiniz.


Use code: DLAnniversary   with 12% discount:  
Use code " DLAnniversary " for all order with over 25USD save 3USD 

Use code"DLAnniversary"  for all order with over 50USD save 6USD

Use code " DLAnniversary " for all order with over 100USD save 12USD

4 yorum:

  1. rollerın faydasını göreceksin ama düzenli kullan her akşam ve krem sürdükten sonra yap mutlaka..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düzenli kullanmaya çalışıyorum, umarım senin kadar severim :))

      Sil
  2. hırkanın renkleri çok tatlı güle güle giy. Jade roller sonuçlarını bekliyorum senden :)

    YanıtlaSil