9 Temmuz 2013 Salı

Dm Sundance Ultra Hassas Güneş Kremi

Merhabalar ,
Her sene farklı güneş kremleri kullanıyorum.Her ürünü de kullanamıyorum hassas ve alerjik bünyemden dolayı.Mesela  2 sene önce Clinique güneş ürünleri çok ciddi alerji yapmıştı cildimde.Yüzüm kıpkırmızı gezmek zorunda kalmıştım.Cilt doktorları sayesinde toparlayabilmiştim yüzümü.Kimi yağlandırır kimi alerji yapar.Sürsem bir dert sürmesem başka bir dert kısacası :))
Buralı Olmayanlar Lokali


Bu güneş kremi Almanya'dan hediye gelmişti bana.Dm Almanya'da bir kozmetik marketmiş.Başka ülkelerde şubesi var mı bilmiyorum.Sanırım rossman tarzı bir yer.Marketin kendi ürünü.Vegan bir krem.Aşırı hassas ciltler için özel bir ürün.Güneş alerjisi,egzama,diyabet ve sedef hastaları rahatlıkla kullanabiliyor.50 faktör koruması var.Sürdüğümde cildime rahat yediriyorum.Çok memnun kaldım ama ne yazık ki bitmek üzere.


İçereği : Aqua, oktokrilen, alkol Denat., Gliserin, C12-15 Alkil Benzoat, metoksidibenzoilmetan butil, etilheksil salisilat, titanyum dioksit (nano), dikaprilil karbonat, bis Ethylhexyloxyphenol Metoksifenil Triazin, Tokoferil Asetat, triacontanyl PVP Dietilhekzil butamidotriazone, Silika, Panthenol , VP / hexadecenes kopolimer Acrylates/C10-30 alkil akrilat çapraz polimer, etilhekzilgliserin, Sodyum hidroksit, Karbomer, 1,2-hekzandiol, Caprylyl Glikol, Dimetikon, Setil Dimetikon, Disodyum EDTA, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Yaprak Suyu Tozu, Sitrik Asit , tokoferol
 Kutusunu attığım için bilgileri kendi sayfalarından aldım.Almanyadan getirtme şansınız varsa önereceğim bir ürün.
Peki siz bana hangi güneş kremini önerisiniz ? Yeni bir kreme ihtiyacım var :)
Görüşmek üzere..

8 yorum:

  1. Mrblar Eczaneye bi hasta geldi ve bu ilacı söyledi bir arkadaşı almış adanadan falan bu ilacın türkiyede satışı varmı varsa adres bilgilerini alabilirmiyiz yoksada bu ilaca bnzer bir ilaç ismi alabirlmyz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İbrahim bey bu güneş kremi Almanya'da DM marketlerin kendi ürünü.Bu marketler bizde de olan Rossman tarzı kozmetik marketlerdenmiş.Bana Almanya'dan bir tanıdığım getirmişti.Türkiye'de satışı var mı bilemiyorum.Almanya'dan getirtme şansınız varsa o şekilde getirtebilirsiniz.Mail atarsanız bilgim dahilinde başka ürün konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

      Sil
  2. Mrblar bu ilac Türkiyede satılıyormu satılıyorsa satılan yerin adres bilgilerini alabirmiyiz. eger yoksa ona benzer bi krem alabilrmyz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de satışı yok diye biliyorum ama ithal ürün satılan yerlerde satılıyor olabilir.Mail adresinizi yazarsanız ordan yardımcı olmaya çalışayım size.

      Sil
  3. Ben almanyada yaşıyorum ve bugün gidip sundance güneş kremini aldım 50 faktörlük Allah izin verirse salı günü türkiyedeyim ve ilk kez kullancam bu markayı umarım memnun kalırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsınız ; ben çok memnun kalmıştım çünkü.Almanya'da yaşayıp da bilmemenize şaşırdım açıkçası :) Keşke burada da Dm marketler açılsa da diğer ürünlerini deneme şansım olsa :)
      Şimdiden iyi yolculuklar size :)

      Sil
  4. Arkadaslar bunun vücut losyonunu gündelik hayatimizda yüzümüze surebilirmiyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir vücut ürününü yüze uygulamamak en doğrusu. Yüz ve vücut cilt yapısı farklı olduğu için vücut ürünleri yüzde hassasiyet yaratabilir.

      Sil