13 Aralık 2017 Çarşamba

Dermoskin Yüz Yıkama Köpüğü

Cilt bakımının en önemli adımı hepimizin bildiği gibi cildi temizlemek diyebiliriz. Ama cildimizi temizlerken de fazla hırpalamamak da ayrı bir önem taşıyor. Dermoskin Yüz Yıkama Köpüğü yumuşak yapısıyla en hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.

BuralıOlmayanlarLokali-Dermoskin-YüzYıkamaKöpüğü

Ecocert sertifalı içeriğe sahip Dermoskin Yüz Yıkama Köpüğü. Formülünde meyve şekerlerinden ve hindistan cevizinden elde edilen köpürtücüler kullanılmış. İçeriğindeki maddeler ekolojik ve organik tarımla yetiştirilmiş maddeler.
Pantenol ve argan yağı sayesinde cildi kurutmadan temizleyen bir yapıya sahip. Alerjik, hassas, dermatit sorunu yaşayan ciltler için de uygun bir ürün. Ağır sivilce ilaçlarının ciltte kuruluktan dolayı oluşan hassasiyette bile rahatlıkla kullanılabilir. Çünkü cildi yatıştırma özelliğine de sahip. 

BuralıOlmayanlarLokali-Dermoskin-YüzYıkamaKöpüğü

Tüm bu özellikleriyle benim dermatitli hassas cildime uygun bir temizleyici oldu bu köpük. İlk kullanımı yine makyajımı temizlemeden yaptım. Ne yazık ki ön temizlik yapılmamış makyajı temizlemesi çok iyi değildi. Ama ön temizliği yapıp yüzümü bu köpükle yıkadığımda cildimi gayet güzel temizledi. Vadettiği gibi de cildimi asla kurutmuyor. Yüzümü yıkadıktan sonraki gerginlik hissi bu üründe oluşmadı. 


BuralıOlmayanlarLokali-Dermoskin-YüzYıkamaKöpüğü

Bereketli de bir ürün olacak gibi. 2 pompası tüm yüzümü yıkamaya yetiyor. Organik içerik, dermatitli cildimi yatıştırması, yıkama sonrası kurutmaması derken hiç mi olumsuz yönü yok bu yüz yıkama köpüğünün derseniz, ne yazık ki kokusuyla anlaşamadım. Menekşe, sümbül gibi kokuyor. Bazı kokulara karşı fazla hassas olabiliyorum. Bu üründe maalesef sevmediğim çiçek kokusuna sahip. Benim için tek olumsuz özelliği bu oldu. Keşke kokusuz bir ürün olsaymış, favorilerime ekleyebilirdim tüm olumlu özelliklerinden dolayı.

BuralıOlmayanlarLokali-Dermoskin-YüzYıkamaKöpüğü

Cildinizle ilgili hassasiyetler yaşıyorsanız ve de benim gibi koku hassasiyetiniz yoksa kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün bu yüz yıkama köpüğü. Umarım Dermoskin bu ürünü parfümlü ve parfümsüz gibi seçenekli üretir, ben de kullanmaya devam ederim :)

2 yorum:

  1. İçeriği de güzelmiş Gül'cüm, benim aklımda olsun (koku az aldığım için hassasiyetim de yok). Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil