22 Aralık 2017 Cuma

Ays Kitchen Cafe Yılbaşı Kurabiyesi Etkinliği

Ays Kitchen Cafe de katıldığımız workshopların ne kadar keyifli geçtiğini instagram takipçilerim iyi biliyordur. Geçtiğimiz hafta sevgili Nilgün 'ün davetiyle yılbaşı kurabiyeleri yaptık yine eğleneceli bir workshopla.



Eğer mutfakla ilgiliyseniz Ays Kitchen Cafe'nin workshopları sizin de ilginizi çekecektir. Ays Kitchen Cafe'nin workshoplar için oldukça profesyonel bir mutfağı var. Yaklaşık 12 kişi aynı anda bu mutfakta eğitime katılabilir.


Gelelim eğlenceli yılbaşı kurabiyelerimizin yapımına. Lokman ustamızın talimatlarıyla mis kokan kurabiyelerimizi hazırlayıp pişirdik. Kurabiyeler pişerken çıkan koku muhteşemdi.


Rengarenk şeker hamurlarımızı açıp kurabiyelerimizi süslemeye geldi sıra. Konumuz yılbaşı olunca süslemelerde yılbaşına uygun oldu. En çok bu aşamada eğlendik. Özellikle 32 diş Emine ve Tuğba'yla tatlı bir atışma halinde yaptık kurabiyeleri. Gerçi Başak'cım ve Ezgi'cimle şeker hamurundan Minnie Mouse gibi şaheserler yaparak bu işe başladığımız için gelen sataşmaları olgunlukla karşıladık. Sonuçta şeker hamurundan Minnie Mouse yapan usta bloggerlar kolay yetişmiyor :))




Tatlı doktorcum İlayda , biricik Nezoş'umuz , Gülo Annemiz , sevgili Tülin ve günün minik kahramanı olan oğlu Kaan'la beraber yılbaşı öncesi minik bir parti gibi oldu bu keyifli workshop. Ve bu keyifli anlarımızı da Öznur kamerasıyla kaydetti..



Şuraya tarifi de bırakıp kaçayım ama önce minik de bir püf noktası vereyim bu tarifle ilgili. Bu kurabiyelere pişirmeden önce minik delikler açarsanız çok eğlenceli ve lezzetli yılbaşı ağacı süsleriniz olur :) 

Bu keyifli etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür ederim.. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...

2 yorum: