10 Temmuz 2020 Cuma

Avon TTA First Date Of Turkish Rose

Avon ünlü parfümör ve burunlarla ortak çalışmalar sonucu çıkarttığı son koleksiyonlarla daha niş, daha elegant parfümler yaratmaya başladı. Avon'un meşhur parfüm serisi Today, Tomarrow ve Always yani TTA'nın yeni koleksiyonu Elixirs Of Love  3 yeni parfümle bizlerin beğenisine sunuldu.
Bu yeni koleksiyonun First Date Of Turkish Rose parfümünü #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde incelemek istedik.




First Date of Turkish Rose parfümü yaratan ekibin başında ünlü burunlardan Senyör Parfümör Rodrigo Flores-Roux bulunuyor. Rodrigo Flores-Roux 'un parfüm portföyü oldukça geniş. Birkaç örnek verecek olursam Elizabeth Arden Green Tea serisi; Tom Ford Jasmin Rouge, Arabian Wood, Sahara Noir; Clinique Happy; Donna Karan Black Cashmere ve daha birçok parfümün arkasında Rodrigo Flores-Roux imzası var.
Avon'un klasiklerinden olan Little Black Dress ve Little Black Dress Weekend de Rodrigo Flores-Roux 'un yarattığı parfümler.


TTA First Date parfüm çiçeksi-meyveli gurme bir koku. Üst notalarındaki bergamot, yabani çilek ve damask eriği parfüme ferah bir hava vermiş. Orta notalarındaki rosa damascena yani Şam gülü, şakayık ve manolya çiçeklerin romantizmini taşımış bu parfüme. Temel notalarındaki sandal, vanilya ve misk oryantal ve sıcak bir tat katmış.


İlk sıktığımda yoğun meyve kokusu karşılıyor beni. 10-15 dakika sonra koku meyvemsi çiçek kokusuna dönüyor. Koku tenime oturdukça derinden vanilya kokusuyla beraber en sevdiğim misk ve sandal kokmaya başlıyor. Oldukça kalıcı ve bence tam bir sonbahar-kış kokusu TTA First Date Of Turkish Rose.


30 ml'lik minik dikdörtgen şişesi oldukça sade ve dikkati ambalajdan çok parfüme çekmiş. Etiketi de bu basic tasarımı tamamlıyor. Basic şişe ve etiket tasarımı parfüme niş ve unique vurgusu yapmış sanki. Etiketteki ve karton ambalajdaki mühür de hoş bir detay olmuş.
3 farklı parfümden oluşan TTA Elixirs Of Love koleksiyonun diğer parfümleri A Marriage Of Jasmine&Tuberose ve Falling In Love Neroli&Iris. İsimleriyle ve kokularıyla birbirini tamamlayan bir koleksiyon olmuş.




Avon'un aşkı tüm yoğunluğuyla anlatabilmek için en romantik çiçeklerin özüyle tasarladığı TTA First Date Of Turkish Rose parfümü Nilgün'den okumak için buraya İrem'den okumak için de buraya tıklamanız yeterli.

6 yorum:

  1. şişe tasarımı da dediğin gibi çok güzel koku da ayrıca hoşuma gitti ve kalıcı da oldu bende :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılığı diğer Avon parfümlerinin çok üstünde :)

      Sil
  2. Avon'un özellikle son iki parfümü beni etkiledi!

    YanıtlaSil
  3. Ambalajını bende çok sevdim yaa çok iyi..

    YanıtlaSil