25 Mayıs 2018 Cuma

Ajmal Titanium Erkek Parfümü

Üniversite yıllarında çoğunlukla erkek parfümleri kullanırdım. Hatta babama ve abimlere hediye parfüm alırken kullabileceğim kokulardan seçerdim. Bana hep daha ferah gelmiştir erkek parfümleri. Havalar yavaştan ısınmaya başlamışken hem biraz daha ferah kokulara geçiş yapmak istedim hem de biraz nostalji yapayım diyerek Ajmal Titanium Erkek Parfümünü kullanıma açtım. Tabi evin erkekleriyle beraber kullandığımı da eklemeliyim.





Titanium klasik Ajmal parfümlerine göre daha fresh ve hafif bir parfüm. Genç erkeklere yakışacak spor bir koku ama uniseks kullanıma da uygun bir parfüm bence.
Üst notası misket limonu ve ardıç; orta notası muskat ve tropikal bir meyve olan jack meyvesi; alt notası misk ve sandal ağacından oluşuyor. Titanium  narenciyeli,odunsu, tropikal,  misk ve  taze baharatlı hatlara sahip bir koku.


Titanium'u ilk sıktığımda narenciye ve alt nota olmasına rağmen misk kokuları alıyorum.  Biraz zaman geçip koku oturdukça tropikal esintiler gelmeye başlıyor. Tenimle iyice bütünleştikten sonra ferah, odunsu bir koku kalıyor geriye. Titanium'un tek sıkıntısı hafif bir koku olduğu için gün içinde tazelemek gerekiyor. Kalıcılığı pek fazla değil.



Köşeli şeffaf şişesiyle ferah bir parfüm olduğunu da adeta vurguluyor Titanium. Şişesinin 2 tarafının buzlu cam olması şık bir detay olmuş.
Şekerli kokulardan sıkıldım, yeni parfümler denemek istiyorum diyorsanız ve de benim gibi erkek parfümleri kullanmayı da seviyorsanız Ajmal Titanium'a bir şans vermelisiniz. Önümüz babalar günü. Güzel bir hediye seçeneği de olabilir Ajmal Titanium. Ajmal'ın niş parfümlerine göre daha uygun bir fiyata sahip.
Trendyol ve Missliva internet sitelerinden satın alabilirsiniz Ajmal Parfümlerini.




7 yorum:

  1. Marka oldukça dikkatimi çekiyor , ilk fırsatta bir göz atacağım . Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bu markayı ilk senden duyuyorum 😊

    YanıtlaSil
  3. Erkek parfumlerini bende cok seviyorum. Bunun sise tasarimi da cok hosuma gitti.. bakicam mutlaka🔥😘

    YanıtlaSil
  4. Thank you for your comment. I'll visit your blog..
    Best wishes..

    YanıtlaSil