9 Mayıs 2018 Çarşamba

Dresslily Alışverişim

Güneş gözlüğü denilince bazen gözüm dönüveriyor. Aslında pek abartma huyum da yoktur ama bazı şeylere takıldımdı fena takılıyorum. Bu dönem ki takıntım da güneş gözlükleri. Bu sene güneş gözlüğünü almalara doyamadım. En son Dresslily'den aynalı metal bir model beğendim. Alsam mı almasam mı derken sepete atıverdim.

Metallic Frame Pilot Shades Sunglasses

Metalik gri, aynalı camlara sahip yuvarlak formlu bir gözlük seçtim bu sefer. Malzemesi oldukça hafif, yüzümde gözlük yokmuş gibi hissediyorum kullanırken. Aynalı camları da gözlüğe modern bir hava katmış.

Metallic Frame Pilot Shades Sunglasses

Cam kalitesi orta seviyede. Güneşi ışıklarını engellemesi gayet iyi. Bu gözlüğü kullanırken gözlerimi kısmıyorum. Camları reçine bazlı organik cam. Gözlüğün hafifliği de bu camlardan kaynaklı. İyi ki almışım dediğim bir gözlük oldu bu çünkü son zamanlarda hep bu gözlüğü kullanıyorum.

The Rose Emulational Wrist Flower Decoration
Gözlüğü alırken bir de minik çiçek süslerden aldım. Fotoğraflarda bu tarz aksesuarları kullanmayı seviyorum. Fiyatları da uygun olunca iki rengini aldım bu minik çiçek buketlerinden.

The Rose Emulational Wrist Flower Decoration

Aslında bileğe bağlanan nedime buketleri bu minik gül demetleri. Ama zarif görüntüleri ve renkleri fotoğraflarda güzel olacaktır diye düşünüyorum.

Peki siz son aldıklarımı nasıl buldunuz ?

8 yorum:

  1. canım güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. çiçekler çok hoş gözlük de güzel güle güle kullan ...

    YanıtlaSil
  3. Gözluklerınız yakıyor efenım guzel gunlerde takınız :*

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım :) Şeklide çok güzelmiş. Hafif olması çok güzel bencede 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Yasemin, daha güzelleri senin olsun :))

      Sil