18 Kasım 2017 Cumartesi

Creightons Vücut Bakım Ürünleri

Havalar iyiden iyiye soğudu ve kışlıklar çıktı. Vücut ve cilt bakımımız için de kışlık ürünlere geçiş yaptık. Geçtiğimiz ay Gratis'ten gelen Creightons pr paketiyle gelen vücut bakım ürünleriyle cildimi kış soğuklarına hazırlamaya çalışıyorum. Creightons Vücut Bakım Ürünlerinin oldukça fazla çeşidi bulunuyor. Cocoon (koruyucu), Nourish (besleyici), Balance (dengeleyici) ve Refresh ( tazeleyici) serilerden birer üründen bahsedeceğim ben bugün.

buralıolmayanlarlokali-creightons-vücutbakımürünleri



Havalar soğudukça benim kuru cildim daha da kuruyor. Bir de buna Ankara'nın kuru soğuğu eklenince duble kuru ve pul pul dökülen bir cilt kış boyu benimle oluyor. Koyu renk giysilerimden nefret etme noktasına geliyorum bazen. Bu sorunu anlayanlar beni çok iyi anlayacaktır. Bu sebeple ürünleri denemeye vücut losyonlarıyla başladım.

buralıolmayanlarlokali-creightons-vücutbakımürünleri

İlk olarak Balance (dengeleyici) serinin losyonunu kullandım. Mango ve papaya özlü, tropik meyve kokulu, hafif yapılı bir losyondu. Kokusu tam yaz kokusu. Cildi yatıştırıp, sakinleştirerek dengelemeyi vaadediyor. Kokusu kalıcı değil. Çabuk emilen, hızlı etki eden bir ürün bu losyon. Bendeki etkilerine gelirsem, dengelendim mi sakinleştim mi bilemiyorum ama kullandığım süre boyunca cildimi nemlendirdi ve pul pul dökülmesini engelledi. Ama bir gün kullanmaya ara verirsem cildim eski kuru haline dönüverdi. Aslında sadece bu losyona özgü değil bu durum. Vücut bakım ürünlerinden sonuç alabilmek için yüz bakım ürünlerimiz gibi her gün düzenli bir şekilde uygulamak gerekiyor ki sonuç alabilelim. 

buralıolmayanlarlokali-creightons-vücutbakımürünleri

Cocoon (koruyucu) vücut losyonuna bayıldım, aşık oldum falan gibi övgüler sıralayabilirim. Bu coşkulu tezahüratımın sebebi müthiş kokusu. Vanilya ve macadamia özleri bu müthiş kokunun kaynağı. Cildi nemlendirip, dış etkenlere karşı koruyup rahatlatmayı vaadediyor. Cildimden çok kokusuyla beni rahatlattığı kesin. Oldukça da kalıcı bir kokuya sahip. Cildimdeki etkileri Balance serisinden pek farklı değildi. Balance serisine göre biraz daha yoğun yapılı ve biraz daha fazla nem veriyordu ama yine düzenli kullanmak koşuluyla. Bu losyon da çabuk emilip, etkisini de hemen gösteriyordu. Sadece kokusundan dolayı Cocoon serisinin tüm ürünlerini alacağım sanırım..

buralıolmayanlarlokali-creightons-vücutbakımürünleri

Cocoon serisi kadar olmasa da Nourish (besleyici) serisinin de kokusu fena değil. Shea yağı ve zencefil özlü bu serinin duş jeli benim için standart bir üründü. Ne çok iyi ne kötü diyebilirim. Her kullandığım duş jelinde yaşadığım durulanmıyormuş hissini ne yazık ki bu üründe de yaşadım. Temizlemesi gayet iyiydi. Cildimi az da olsa kuruttu ama çok da sorun değil benim için. 

buralıolmayanlarlokali-creightons-vücutbakımürünleri

Çilek kokusuna bayılıyorsanız Refresh (tazeleyici) seri tam size göre. Maalesef bu el kreminin çilek kokusuna tahammül edemedim. Kozmetik ürünlerde çilek kokusu benim için olumsuz anlamda dayanılmaz oluyor çünkü. Kokusunu bir kenara bırakırsak kış için güzel bir ürün. Yağlandırmadan nemlendirmesini sevdim. Ellerinize sık sık krem sürüyorsanız bu el kremini seversiniz.

Creightons Vücut Bakım Ürünlerinin bu dört serinin dışında Indulge , Sensual,  Energise, Revive, ve Moisture isimli beş farklı serisi daha var. 

İçerik olarak ne yazık ki pek temiz değil Creightons ürünleri ama içerik takıntınız yoksa bu serilerden ilginizi çekecek ürünler mutlaka olacaktır. Özellikle indirim dönemlerinde bakmanızı öneririm..


2 yorum:

  1. Vücut losyonu kullanmak hiç adetim değil ama Cocoon serisinin el kremine bakabilirim ben de o zaman :) Güle güle kullan Gül'cüm, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cocoon serisinin herşeyini almalı :))) Ben de unutmazsam losyonu kullanıyorum..
      Çok öpüyorum...

      Sil