7 Kasım 2017 Salı

Gabrini Cosmetics Highlighter (01 Numara)

30 Ağustosta sevgili Kubiş'in hem doğumgününü hem de Zafer Bayramını kutladığımız etkiliğinin sponsorlarından biri de Gabrini Cosmetics 'di. Firma içinde pudra, aydınlatıcı, likit far, kalem ruj, likit mat rujlar ve diplinerden oluşan şık bir paket göndermişti hepimize.Pakette en ilgimi çeken ürün tabii ki Gabrini Cosmetics Highlighter (01 Numara) oldu.

BuralıOlmayanlarLokali-GabriniCosmetics-Highlighter


Gabrini Cosmetics Highlighter son dönem popüler olan Pin Up kızları temalı bir ambalaja sahip. Yumuşak yapılı, her toz üründe olduğu gibi tozutan, içinde sim olmayan pigmantasyonu oldukça yoğun bir aydınlatıcı Gabrini. Yelpaze fırçalarla kontrollü uygulamak gerekiyor ki disko topuna dönmeyelim...

BuralıOlmayanlarLokali-GabriniCosmetics-Highlighter

01 numaralı bu aydınlatıcıyı birçok blogger The Balm Mary Lou'ya benzetmiş ama Mary Lou daha sarı alt tonlu bir aydınlatıcı. Gabrini Highlighter Mary Lou'ya göre daha beyaz bir tona sahip. Sedefli inci beyazı diyebiliriz bu aydınlatıcının rengi için.

BuralıOlmayanlarLokali-GabriniCosmetics-Highlighter

Aydınlatıcılar olmadığı zamanlar nasıl makyaj yapıyormuşuz ki modunda olduğum bu dönemde gece-gündüz her makyajımda severek kullanıyorum Gabrini Highlighter'ı. Cildimdeki ışıltılı sedefli duruşunu çok seviyorum. Kalıcığı da oldukça iyi. Eğer baz makyajımda iyiyse 10-12 saat cildimde kalıyor. 

BuralıOlmayanlarLokali-GabriniCosmetics-Highlighter

Bu aydınlatıcının en sevmediğim yanı kokusu oldu. Ambalajını açar açmaz yoğun bir parfüm kokusu geliyor. Uyguladıktan sonra bir süre daha o kokuyu almaya devam ediyorum. 
Gabrini Cosmetics ürünlerine ulaşmak da pek kolay değil. Firmanın satış ağını da çoğaltması lazım ki ürünlerine daha kolay ulaşabilelim. 
Şimdiye kadar sadece ojelerini kullanma şansı bulduğum Gabrini Cosmetics'in bu ürünlerini denememe sebep olan sevgili Kubiş'e ve gönderdikleri şık paket için firmaya tekrar teşekkür ederim..

Görüşmek üzere....

4 yorum:

  1. Bir numarası da çok güzelmiş canım, senin dediğin gibi tek kusur fazla parfümlü oluşu. Pigmentasyon şahane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık tenliler için harika bir aydınlatıcı :)

      Sil
  2. Bu aydınlatıcı beni de pozitif olarak çook şaşırtmıştı. Gerçekten verdiği yansıma muazzam! En sevdiklerimden oldu, ben de yarın yazısını yazmayı planlıyordum :) Güle güle kullanalım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak bu aydınlatıcı tam bizlik, yaldır yaldır yanıyor :)) Diğer renklerine de mi baksak ki :)

      Sil