2 Aralık 2015 Çarşamba

Yves Rocher Ayak Peelingi

Merhabalar,
Yoksa siz sadece yazın mı ayak bakımına önem veriyorsunuz? Hayır tabi ki yaz-kış bakımlı ayaklarım olmalı benim diyorsanız; bugün en çok sevdiğim bakım ürünü olan Yves Rocher Ayak Peelingini anlatacağım size.

Buralı Olmayanlar Lokali-Yves Rocher


Yıllarca ayak bakımında törpü kullandım. Meğer ne büyük hataymış bu yaptığım. Çünkü ayak altındaki kuruyan ve sertleşen deriyi törpü gibi aşındırıcılarla ne kadar temizlersek ayaklar kendini korumaya alıp daha da derisini sertleştiriyor. Bunu ne yazık ki bizzat yaşayarak tecrübe ettim. 3 - 4 yıl önce törpü kullanmayı bıraktım ve yeni arayışlara girdim. Eski düzen ponza taşı denedim olmadı, bir çok markanın peelingini denedim daha da kötü oldu derken bir Yves Rocher alışverişimde çalışanlardan birinin önerisiyle bu peelingle tanıştım. İşe yaramaz ama bunu da deneyeyim diyerek aldım bu peelingi.
İçeriğinde bulunan ponza taşı parçalarıyla ve kayısı çekirdeği tozuyla ölü deriyi temizlerken organik lavanta yağıyla da nemlendirip besliyor. Düzenli kullanım sonrasında da yavaş yavaş ayaklar düzelmeye başlıyor.

Buralı Olmayanlar Lokali-Yves Rocher

Yağlı bir yapısı var ve köpürmüyor. Törpüyü bıraktığım bir dönemde kullanmaya başladığım için ayaklarım oldukça kuru ve sert bir haldeydi. Bu yüzden peelingi haftada 2 - 3 kez uygulamaya başladım. Çok sorunlu ayaklarda kuru deriye uygulamayı öneriyorlar ki peeling daha da etkili olsun. Gerçekten de kuru ayakta ıslak ayağa göre uygulama daha da etkili oluyor. 3 yıldan fazla zamandır kullanmama rağmen hala kuru ayaklarıma uyguluyorum Yves Rocher peelingi. Peelingten sonra da bir ayak kremiyle ayaklarımı nemlendirip ayak bakımını tamamlıyorum. 
İlk kullanmaya başladığım zamanlarda ayaklarım törpüden dolayı çok sorunlu olduğu için sanki hiç işe yaramıyor ve ayaklarım düzelmiyormuş gibi hissediyordum. Ama zamanla ayaklarım toparlandı ve artık eskisi gibi ayak derim sertleşmiyor. Sizin de sorunlu ayaklarınız varsa bu ürünü kullanırken biraz sabretmeniz gerekebilir.

Buralı Olmayanlar Lokali-Yves Rocher

İçeriğinde organik lavanta yağı olduğu için doğal olarak lavanta kokan bir ürün. Lavanta kokusu sevdiğim için beni rahatsız etmiyor kokusu. Bu ürün sayesinde artık ayaklarımda ayak törpüsü kullanmıyorum. Ayda bir belki ponza taşıyla hafifçe bir uygulama yapabiliyorum bazen.
Bitmese bile her Yves Rocher indirimde mutlaka alıyorum ki evde yedekte bulunsun. Siz de benim gibi ayak törpüsü gibi aşındırıcı ve zarar verici aletler kullamak istemiyorsanız Yves Rocher ayak peelingini mutlaka denemelisiniz. Benim kadar memnun kalacağınıza eminim :))

Görüşmek üzere.

24 yorum:

  1. Ancak pasaklı kadınlar sadece yazın ayak bakımı yapar:))ben de senin gibi yaz-kış demem, çok önem veririm çünkü takıntım var ayağımda, elilmde vs. pütür olmayacak sinir oluyorum, uyuz oluyorum:)))özellikle ayak topuğumda tek pütür olmayacak, rahmetli annemden gördüğüm hep sıcak sabunlu köpük köpük suda ponza taşı kullanırdı ben de öyle yapıyorum ama ayak peelingim de var, ponzadan sonra durulayıp kurulayıp bir de onu kullanıyorum sonuç harika oluyor, sonra tabii tekrar yıkama, kurulama ve kremleme...inan bir hafta ihmal etsem pütürleniyor o yüzden ihmale gelmiyor, tanıttığın için çok teşekkürler bitince bir de bu markayı kullanırım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Macar kadınlar birbirlerine çatlak topuklu diye hakaret ederlermiş :)) Ayak bakımı çok önemli bence de. Bu ürünü de tavsiye ederim :)) Hatta şu an Yves Rocher'de hediyeli indirim kampanyası var sanırım, kampanya bitmediyse değerlendirmeli :))

      Sil
  2. Çok güzel bir ürüne benziyor. Bende ayaklarımla çok uğraşıyorum :) Hiç ayak peelingi denememiştim. Fiyatı ne kadar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 25 tl civarında ama indirim dönemlerinde alınabilir. Şimdi de bitmediyse güzel bir kampanyası var Yves Rocher'in, bir bakmalı :))

      Sil
  3. bir ayak peelingi ne kadar muhteşem olabilir konusunda şüphelerim var fakat sırf senin yüzünden buna bi şans vericem elimdekiler bitince :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben artık törpü kullanmıyorum, belki de törpüyü bıraktığım için zamanla ayaklarım toparlandı bu peeling de minik bir destek oldu bilemiyorum ama sayesinde rahat ettim :)) Ben sana alayım bu ay :))

      Sil
  4. güzel bir ürüne benziyor tam da ihtiyacım olan şey :) sag ol canım

    YanıtlaSil
  5. Çok sevgili Buralı Olmayan,

    Lavanta kokusuna da bayılırım aya peelingini de merak ederim. Bir ara denemeye karar verdim.

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevgili Kadriye hanım, bu ürünü tavsiye ederim ve indirim dönemlerini takip etmenizi öneririm :))
      Ankara'dan sevgiler :)

      Sil
  6. Yaz kış ayak bakımı şart :) Ayaklarımız tüm vücudumuzu yükleniyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Asıl bakımı ayaklarımız hakediyor :))

      Sil
  7. Hey buralı olmayan oralı kız, bakıma muhtaç bu kula ne güzel öneri bu :) uzun zamandır uğramadım selamlar sana ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hey Yaz-(s)aklan-kaç, sen nerelerdesin bakim :))

      Sil
  8. Aman allahım bu ürün mucize ürün olmalı o zaman. denim baş parmağımın altı çok sertleşip nasırlaşıyor ve pedikür sırasında 2-3 dakika törpülemek gerekiyor :( buna şans vermeliyim. İş çıkışı hemen koşarak gidip alayım ^.^

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir peelingmiş, ben de istiyorum o halde :)) Tşkler tatlı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim tatlım :)) Özellikle indirim dönemlerini takip et :))

      Sil
  10. Mutlaka alıp deneyeceğim bunu. Blog keşif etkinliğinden geldim. Ben de beklerim :) www.esyspage.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir ürün, tavsiye ederim. Blogunuza hemen geliyorum :))

      Sil
  11. Kuru olarak nasıl duruyorsunuz yere basmamaniz gerekiyor uada ayağın yere değmemesi masaj yapıyor musunuz kaç dakika beklemiyorsunuz kullanımı ayrıntılı yazabilirsiniz bende aldım deniyecegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Zeynep, duştan hemen önce küvetin kenarına oturup kuru ayaklarıma uyguluyorum. Ve hemen sonrasında duşumu alıyorum. Ayak tabanındaki sertlik derecesine göre masaj süresini kendiniz ayarlayalirsiniz.

      Sil