12 Ağustos 2015 Çarşamba

HC Hair Care Ovex Saç Maskesi

Merhabalar,
Bloggerlar arasında yine meşhur bir ürün olan HC Hair Care Ovex  Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Maskesi bugünkü blog konuğum.

Buralı Olmayanlar Lokali- Ovex



Seda ve Sena ile Yaza Merhaba etkinliğinin hediyelerinden biri de Ovex saç maskesiydi. Etkinlik sonrası hemen kullanmaya başladığım bir üründü. Ama yazısı biraz gecikti.
Ovex maske oldukça iddialı bir saç bakım ürünü. Her bir saç telini yeniden yapılandırıp günler süren yumuşaklık ve parlaklık vaadediyor. Üstelik tüm bu etkilerini ilk kullanımdan itibaren saçlarımızda görebilecekmişiz.
Ovex saç bakım maskesini özellikle saçlarımı sertleştiren şampuanlarla kullandım. Yumuşatması ve nem vermesi yeterli oldu benim için. Buklelerim daha belirginleşti ve kıvırcık saçların en büyük sorunu olan mat saçlarım da artık daha parlaktı. Ama verdiği nem ve yumuşaklık vaadettiği gibi günlerce sürmüyor ne yazık ki.
Boyalı saçlarda da etkileri oldukça güzeldi. Yeğenimin saçları boyalı olduğu için özellikle uçları çok nemsiz ve yıpranmıştı. Ovex saç maskesini kullandığı süre boyunca saçları toparlandı.

Buralı Olmayanlar Lokali- Ovex

Ovex Saç Maskesi vaadettiklerini yerine getiren bir ürün olsa da bu yazımda anlattığım HC Hair Complex kadar sevdiğim bir ürün olmadı benim için. Ama özellikle yazın deniz, güneş, kum üçlüsünden yıpranan saçlar için güzel bir bakım sağlayacağını düşünüyorum Ovex maskenin.
Ürün 200 ml'lik kavanozda ve 50 ml'lik tüpte  iki ayrı boyda satılıyor. Kavanoz daha bereketli ve kullanırken daha pratik geldi bana.
Merak ettiğiniz tüm HC Hair Care ürünleri için internet sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

www.sacbakim.com

Görüşmek üzere...

10 yorum:

  1. ben de kullanmıştım fena değildi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakım yağı kadar olmasa da güzel bir ürün bence de :))

      Sil
  2. Biara herkes kullanırken bende heves etmiştim alcaktım ama sonra vazgeçip başka bir ürün almıştım. HC Hair Care'in başka ürünlerini kullanıyorum ama bu maskeyi kullanmadım. Güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HC Hair ürünleri genel olarak güzel. Özellikle bakım yağını çok sevdim ben. Bu ürünü de denk gelirse denemeni önerebilirim :))

      Sil
  3. güzel bir yazı olmuş cnm :)

    YanıtlaSil
  4. Bakım yağından sonra kremi de beklentiyi yükseltiyor ancak bu bi Alex değil bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimse Alex olamaz, o bizim gözbebeğimiz lakin Alex kim ben tanıyor muyum :)))))

      Sil
  5. HC complexin yerini tutmuyor ama gideri var =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her tür saç bakım ürününün benim için her zaman var zaten :))

      Sil