28 Ağustos 2015 Cuma

Biolyn Güneş Kremi

Merhabalar,
Yaz geldi gelmedi derken bitmek üzere. Bu yaz birkaç değişik güneş kremi kullandım.Bu kremlerden biri bugün blog konuğum;  Biolyn Güneş Kremi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Biolyn-Güneş Kremi


Gerçi bu güneş kremini havanın çok da sıcak olmadığı dönemde kullanmıştım. Ama yapısı daha sıcak günler ve bölgeler için de oldukça uygun geldi bana. 
Biolyn markası 2011 yılında İstanbul'da kurulan Center Medikal firmasının ürünü. Bu krem de bana bir etkinlikte hediye edilmişti. katıldığım o etkinliğe kadar böyle bir firmanın ve de markanın varlığından bihaberdim.
Güneş kremim bitince yenisini alana kadar idare ederim diyerek kullanmaya başladım Biolyn güneş kremini. Açıkçası çok da olumsuz başladım kullanmaya. Ama olumlu anlamda yanılttı bu ürün beni.

Buralı Olmayanlar Lokali-Biolyn-Güneş Kremi

Koruma bantlı ambalajları ayrı seviyorum. Biolyn güneş kreminde de koruma bantını da açan ilk siz oluyorsunuz.
Hafif yapılı bir güneş kremi Biolyn. Sürer sürmez cilt tarafından emiliyor ve beyazlık bırakmıyor. İçeriğindeki sıvı titanyum dioksit cilt yüzeyinde kalıntı bırakmadan emilmesine yardımcı oluyormuş. UVA ve UVB korumasına sahip. Yapış yapış yağlı bir his bırakmıyor cilt yüzeyinde. Yağlı his bırakmadığı için de güzel bir makyaj altı oldu. Hatta makyajımın kalıcılığını bile arttırdı diyebilirim.
Kullandığım dönem yoğun güneşli döneme denk gelmediği için korumasının yoğun güneşte yeterli gelip gelmeyeceğini bilemiyorum. Varolan güneş lekelerim de çoğalmadılar . 
Cildimde herhangi bir alerjiye, iritasyona ve dermatite neden olmadı. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Biolyn-Güneş Kremi

Kısacası tereddütle kullanmaya başlayıp memnun kaldığım bir ürün oldu Biolyn Güneş Kremi. Yeni ürünler denemeyi seviyorsanız tavsiye edebileceğim bir ürün.

Görüşmek üzere...








5 yorum:

  1. hiç duymamıştım markayı denenebilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de katıldığım bir etkinlik vesilesiyle tanıma fırsatı bulmuştum bu markayı. diğer ürünlerini de merak ettim açıkcası.

      Sil
  2. Bunun ürünün fiyatı ne kadar bende almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da bir etkinlikte hediye edilmişti. Nereden alabilirsiniz bilmiyorum ...

      Sil
  3. Bu ürün neden satılmıyor bu üründen daha güzel Bi güneş kremi yok

    YanıtlaSil