14 Ağustos 2015 Cuma

Dermokil Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Seda ve Sena'nın Yaza Merhaba etkinliğinin sponsorlarından blogger dostu Dermokil ürünlerine bir göz atalım mı bugün ?




Dermokil denememiz için şampuan, saç kremi, güneş kremi, maske ve kocaman bir el kremi göndermişti etkinliğe.
2006 yılında Sivas'ta faaliyete geçen Dermokil firması Kilden Gelen Güzellik sloganıyla yüzyıllardır güzellik formüllerinin baş tacı olan kili daha profesyonel formüllerle bizlere ulaştıran yerli firmalarımızdan.



Dermokil şampuanlarla ilk çıktığı dönemde her zaman alışveriş yaptığım parfümerideki personelin önermesiyle tanışmıştım ve uzunca bir süre tüm ev halkı olarak kullandığımız tek şampuan olmuştu. Bu mini boy şampuan ve saç kremi de hemen kullanıldı ve bitti. Oysa ki seyahat için kenara ayırmıştım. Şampuanın temizlemesi gayet güzel. Çok çabuk bitmesine karşın kepek vs gibi sorunlara neden olmadı. Saç dökülmesini engellemesini anlamak için ne yazık ki yeterli miktarda değildi. Saç kreminin de saç uçlarına verdiği nem ve yumuşaklık güzeldi. Yıllar önce çok severek kullandığım ürünlerin gelişmiş hallerini kullanmak ayrıca çok sevindiriciydi.


Akneli ciltler için olan bu maskeyi sivilce problemi olan yeğenlerime verdim. İlk kullandıkları andan itibaren sivilceler üzerindeki etkisi gerçekten şaşırtıcıydı. Her kullanımda ciltleri daha sağlıklı ve parlak görünmeye başladı. Akneli cilt olmasına karşın maske sonrası yeğenlerimin cildi çok kurudu. Uygun bir nemlendiriciyle de bu kuruluk çözümlendi. Cildi daha hassas olan yeğenimde de biraz kızarıklığa neden oldu. 


Ürün yelpazesini oldukça geliştiren Dermokil'in güneş kremini açıkçası ilk defa etkinlik sayesinde öğrenmiş oldum. Yoğun bir güneş kremi. Yapısı biraz yağlı. Kuru ciltlerin daha çok seveceği bir ürün. UVA ve UVB filtrelere sahip. Koruması da gayet başarılı. 


Ve favori ürünüm işte bu kocaman kavonozdaki el kremi. El kremini sevmeyenimiz ve de stoklamayanımız var mı acaba :))) Miniklerini çantaya atmak için gördükçe alırdım hep ama bu kocaman kavanoz süper oldu ..
Kurulduğu ilk günden bu yana hem ürün kalitesi olarak hem de ürün çeşitliliği olarak kendini oldukça geliştiren Dermokil'e bu güzel hediyeleri için teşekkürler. Tabi Seda ve Sena'ya da kocaman öpücükler :))

Görüşmek üzere...


10 yorum:

  1. O el kremine bende bayılıyorum güzel günlerde kullan:* :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. El kremi koleksiyonumum nadide bir parçası :))) Hep beraber güle güle kullanalım kuzu :*

      Sil
  2. Dermokil'in ürünlerini çok seviyorum... En güzellerinden hediye etmişler gerçekten, güle güle kullanmanızı dilerim <3 <3

    YanıtlaSil
  3. çok ciciler....güle güle kullan...takibimdesin ben de bloğuma bekliyorum http://rnkync.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, blogunuza geliyorum hemen :))

      Sil
  4. İyi günlerde kullan şekerim

    YanıtlaSil
  5. Yazını severek okudum dermokilin el kremini bende çok seviyorum :) Şampuanlarınıda deneyeceğim mutlaka :) blogunu takibe alıyorum, bloumada beklerim :)
    http://kurabiyesever.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için teşekkür ederim, geliyorum hemen :))

      Sil