28 Eylül 2020 Pazartesi

Avon True Nutra Effects Vitaminli Krem

Biz bloggerların bazen çok fazla ürünü olabiliyor. Ve o ürünlerin hepsini kullanma şansımız da olamıyor. Bazısı cildimize uygun olmuyor, bazısından elimizde fazlasıyla olabiliyor. Ben de elimdeki bu fazla ürünleri satış sitelerinde satmak yerine yeğenlerim ve arkadaşlarımla paylaşıyorum.
Son dönem paylaştığım bir iki ürünle ilgili arkadaşlarım bana ürünle ilgili yorum yapınca neden bu yorumları blogda da yazmıyorum diye düşündüm ve blogda böyle bir köşe yapmaya karar verdim. Arada sırada blogumda yeğenlerimin ve de arkadaşlarımın denediği ürünleri de yazacağım bundan sonra. Umarım bu yeni durum ilginizi çeker..



Bu yeni köşenin ilk konuğu Avon True Nutra Effects Nourish Vitaminli Krem. Avon cilt bakım ürünlerinin seven çok kişi var. Son zamanlarda da içerik olarak da cilt bakım ürünlerini geliştirdi Avon.
Nutra Effects serisinde her cilt tipine uygun ürünler mevcut. Nourish krem kuru ve normal ciltler uygun bir ürün. İçeriğindeki shea yağı ve besleyici yağlarla cildi besleyip 48 saat nemlendirmeyi vaadediyor.



Avon True Nutra Effects Vitaminli Krem yoğun yapılı, sonbahar ve kış için uygun bir krem. Kuru ve normal ciltler severek kullanır. Rahatsız etmeyen bir kokusu var. İçeriğinde alkol bulunmaması olumlu yönlerinden biri. Ama içeriğine çok da temiz diyemeyeceğim. 


Avon True Nutra Effects Vitaminli Kremi deneyen arkadaşımın cilt yapısı kuru, aşırı nemsiz ve hassas. Kullanmaya başladıktan sonra cildi daha nemli ve sağlıklı görünmeye başlamış. Kullandığı süre boyunca cildinde herhangi bir alerji, kızarıklık ve hassasiyet yaşamamış. Cildine verdiği nemin Ankara'nın kuru kış soğuğu için de yeterli olacağını söyledi sevgili arkadaşım.
Sonuş olarak Avon True Nutra Effects Vitaminli Krem arkadaşımdan olumlu puan aldı.



4 yorum:

  1. harika ben daha denemedim artık kışa bakacağız buna..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda Avon güzel kremler çıkartıyor :)

      Sil
  2. Çok uzun zamandır avon cilt bakım ürünleri kullanmadım onu farkettim 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu yıla kadar hiç kullanamadım. Hep alerji yaptı cildime. Ama sanırım içerikleri değişmiş ve gelişmiş alerji yapmadı. Yine de tedbirli yaklaşıyorum cilt bakım ürünlerine :)

      Sil